Σκληροί Σαν Μέταλλο

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Γιατί Στρατέγκο; Τόσα επιτραπέζια υπάρχουν.
το στρατεγκο καλυπτει τις ομορφοτερες στιγμες της παιδικης μου ηλικιας. seek and destroy, capture the flag, marching to die. the trooper.
To πιο heavy metal επιτραπεζιο ever και δεν θελω να ακουσω μαλακιες για κινεζικες μπουρδες που δεν λειτουργουν και πλοκαμια from outer space. Δεν θελω να ακουσω ουτε για μπουντρουμια που παταμε τραγανα ποντικοκουραδα και λεκιαζουν οι καλτσες απο το κατουρο των εχθρων μας.

επειδη παιζει σαν ηχος οταν καποιος αμοιρος φουκαρας με παιρνει τηλεφωνο απο το κελι του, για να μου πουλησει μετοχες, ρευμα, φυσικο αεριο.

Oι Σαβατάγκε παίζει να είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο συμφωνούμε με τον Πάθορι, ο οποίος είμαι σίγουρος πως πρόλαβε περιοδεία Dead Winter Dead to '95 στο Ρόδον και τον ΦΘΟΝΩ.

Όχι, δεν είμαι κωλόγερος σαν και 'σένα, γι'αυτό λιώνω και crpgs άλλωστε.
Το '95 ήμουν τρυφερό νιάτο ακόμα.

-Περιέγραψε μας τι είδους μουσική παίζεις.
-Τι σημαίνει "είδος".

Εντάξει ο τύπος δεν έχει απογοητεύσει ποτέ αλλά εδώ έχουμε προσωπικό top 3/σμπαρακουάκ φάση. Πολύ δυνατή υποψηφιότητα aoty.

Μαλάκα τι γίνεται εδώ μέσα;
Πολύ καλό.

Το πρώτο ήταν τέρμα βαρετό. Μόνο τα κουπλέ άξιζαν και λίγο το σόλο. Αυτό γαμάει όλο εκτός απ το ΣΑΠΙΟ σόλο Gers.
ΝΤάξει δεν διαμαρτύρομαι , αρκετά καλύτερο απ το Writing On The Wall.

Παντελώς αχρείαστη και υπέροχα '90'ς διασκευή, ένιωσα ξανά για λίγο δεκαεξάχρονος μινερτζίκουλας με τα καμώματα του Μπάρμπα-Γιούργκενσεν. Η Nuclear Blast πρέπει να γυρίζει όλα της τα βίντεο με αυστηρό spec 1999.

Οι Priest στην τρέχουσα περιοδεία τους κάνουν αδιανόητες ανακυκλώσεις υλικού σε σχέση με μπάντες που παπαγαλίζουν την ίδια σέτλιστ με χιτάκια εδώ και 40 χρόνια. Πχ είδα πως ξαναπαίζουν το Rocka Rolla στη σέτλιστ για πρώτη φορά μετά από... 45 χρόνια κυριολεκτικά.

Απίστευτο :ROFLMAO:

ποτε προλαβες το ποσταρες και ποτε το ριξανε?

Πολύ μ' αρέσει να ανακαλύπτω ελληνικές μπάντες. Ιδιαίτερα όταν βρίσκονται σε τέτοιο επίπεδο.

Back