Savatar wrote:
Τεράστια ποικιλία η μουσικη μας συν-ροκάδες. Απο zepelin και uriah heep μέχρι mayhem και burzum. Από "ψαγμένα" βιρτουόζικα Acturus μέχρι "γράφω-έπη-με-1.5-riff-χαβαλεδιάζοντας" Twisted Sister. Για αυτό λατρεύω και συνεχίζω ακόμα να ακούω με πάθος και αγάπη αυτήν την μουσική, τεράστια ποικιλία και γκάμα, και φυσικά γιατί είναι η μουσική όλου του πλανήτη μας (καλιτέχνες από αμέρικα και uk, βραζιλιάνους και σκανδιναβούς, γερμανούς και γιαπωνέζους...από παντού λέμε, και συνηπάρχουν, εξελίσονται και αληλοσημπληρόνονται σαν ενιαία μονάδα!) Πλέον πάντως άρχισα να δέχομαι την μαγεία και άλλων ειδών μουσικής (π.χ. όταν δουλεύω θέλω να ακούω Miles Davis ή Louis Armstrong), αλλά πάντα γυρνάω στα γνώριμα λημέρια. Και ο τελευταίος δίσκος των Buzum είναι ΕΠΟΣ (ασχέτος αν ο Varg είναι απο τους μεγαλύτερους στόκους του πλανήτη, γράφει μουσικάρες!) Ας συμβάλω και γώ στις μουσικές επιλογές λοιπόν, https://www.youtube.com/watch?v=jx3RfvY5hFM" class="bbcode_url">Hounds από την αγαπημένη μου μπάντα!</blockquote>
Εντάξει, τέτοια ποστ σεντόνια (και μεγαλύτερα θέλω ε!) περίμενα, τίγκα σε ενθουσιασμό για τη μουσικάρα μας! να γουστάρουμε ρε αδέρφια! Επειδή βλέπω ότι υπάρχει αρκετός κόσμος, και ελπίζω ότι θα μαζευτεί και άλλος, λέω να ανοίξω και κάποια στιγμή θέμα με "Top-10 (ή 20) αγαπημένων συγκροτημάτων" να δούμε που κινούμαστε γενικότερα.
Τώρα, τι να σου πω ρε savatar; Ρισπέκτ για τους savatage, είναι η μπάντα που με έβαλε στο μέταλ στην τρυφερή ηλικία <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" /> των 15 ετών. Αν και δεν ακούω classic/heavy/powerκλπ από μέταλ (μετέπειτα το γύρισα και εκεί παρέμεινα σε bm, dm, avant-garde, viking, doom, dark μονοπάτια) αυτή η μπάντα πάντα παραμένει για συναισθηματικούς λόγους ανάμεσα στις αγαπημένες μου.
Ειδική μνεία και τεράστιο ρισπέκτ στον φίλο πιο πάνω που ανέφερε Ved Buens Ende. Ήδη κέρδισες τον σεβασμό μου. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" /> Το Written In Waters είναι ο αγαπημένος μου δίσκος. Πρώτη φορά τον άκουσα πριν 5 χρόνια, και από τότε δεν έχω αλλάξει άποψη. Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει. Όσοι αρέσκεστε σε Progressive, avant-garde, black metal φάση και δεν το έχετε ακούσει, επενδύστε άφοβα.
Άντε, ας βάλω κι ένα κομματάκι που λιώνω τελευταία από τους Έλληνες http://www.youtube.com/watch?v=YwDzT-HxkI8" class="bbcode_url">Hail Spirit Noir