Σκληροί Σαν Μέταλλο

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ό,τι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 20 χρόνια.
Πίστευα ότι τίποτα δε θα μπορούσε να ξεπεράσει το In Requiem, αλλά είμαι 🤏 κοντά να αναθεωρήσω.

Πήρα το Hammer στο αεροδρόμιο για το αφιέρωμα Ozzy, κλασσικά καλομετριάντζα το έβγαλαν

Δύσκολο να ακούσουμε κάτι καλύτερο φέτος από κλασικό metal. Και του χρόνου ίσως...

@Sephir Άκουσε και τα προηγούμενα τους Γιώργο. Εγγύηση για τη JP δόση!

@Sephir Άκουσε και τα προηγούμενα τους Γιώργο. Εγγύηση για τη JP δόση!
Έχω ακούσει τα δύο προηγούμενα, αν θυμάμαι καλά, αλλά τούτο εδώ νομίζω ότι είναι το καλύτερό τους.

δεν είμαι καν φαν των μπρουτάλ φωνητικών, αλλά αυτό το σημείο που πάει και σκάει σαν κεραυνός μετά από γαλήνια βροχούλα ξέρω εγώ (Amy Lee τρελή εξέλιξη από το κοριτσάκι του Bring me back to life) με ανατρίχιασε.

Last edited:

Επαναηχογράφηση done right masterfully.

Το βλέπω και δεν το πιστεύω ότι βγαίνει τέτοια φωνή από αυτό το "λαιμουδακι." Μέχρι και συνέντευξη της έψαξα γιατί περίμενα να ακούγεται σαν κάποιος που κάνει 40 τσιγάρα την μέρα αλλά όχι, η φωνή της είναι φυσιολογική και κοριτσίστικη.
Εδώ και από τον ημιτελικό να τραγουδάει death metal με επίσημο φόρεμα :D

Δεν είμαι ιδιαίτερος φαν του συγκεκριμένου ήχου, για κάποιο λόγο όμως οι Ουκρανοί 1914 μου έχουν κάτσει καλά.

Το προηγούμενο, το "Where Fear and Weapons Meet" του 2021, το είχα λιώσει μέσα στην καραντίνα.

Πριν λίγες ημέρες έβγαλαν καινούριο και once again, they deliver. Ανόθευτο, "πολεμικό" black/death/doom στα καλύτερά του...

Back