What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Snooker

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Αυτα που ειπες τα ειδα στο link με το ακυρο ριξιμο. Εχω την εντυπωση οτι ο συγκεκριμενος υποφερει. Οχι με την εννοια που εχουμε στο μυαλο μας με τις κακουχιες και τα ορυχεια. Κανει μπαμ και αναβοσβηνει οτι ειναι ευφιεστατος, οχι μονο σε αυτο που κανει, γιατι τσεκαρα τον τροπο που κινειται στον χωρο.



Ειμαι σιγουρος, οι φαν του εχουν δει το συγκεκριμενο video πανω απο μια φορα. Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι δεν συνειδητοποιει τι κανει.
Δεν ειναι αυτοσυγκεντρωση κτλ ισως και να ειναι αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι. Το οτι δεν συνειδητοποιει ισως και να ειναι λαθος εκφραση.
Δεν ειμαι ποιητης.
Μεσα στο μυαλο του εχει ηδη τελειωσει το παιχνιδι, αυτο που κανει σε real time ειναι το replay. Αμεσως μετα την τελευταια στεκια χαιρεται για το αποτελεσμα και ξεκιναει η επαναφορα. Οποιος θελει ας τσεκαρει το video απο το 5.17. Το αισθημα της νικης ειναι σαν ρυακι, ο συγκεκριμενος "αναβοσβηνει". κανει καποιες κινησεις οι οποιες θα ταιριαζαν πριν το παιχνιδι. Ειχε το παιχνιδι στο μυαλο του, μεχρι το 5.20.
Δεν θελω να το παιξω σουπερ περσονα. Εχω την εντυπωση οτι αυτα που ειδα ειναι πραγματα που ξεπηδανε μεσα απο την προσωπικη μου εμπειρια, που δεν εχουν σχεση με το τραπεζι του μπιλιαρδου.
Παραδειγμα. κανω κατι WTF και με ρωτανε, πως το καταφερες αυτο; δεν ξερω να απαντησω και συμβαινει και το εξης και ειναι η στιγμη που χανω τον μπουσουλα. Ειναι σαν να εχεις μια ταινια στον υπολογιστη σου και ψαχνεις να βρεις μια συγκεκριμενη σκηνη η οποια ειναι πχ μεταξυ 28.00 και 32.00. πας λιγο μπροστα, λιγο πισω,για μια στιγμη πατας pause καταλαθος, play λιγο μπροστα, λιγο πισω και μπαμ ξεκιναει η ευθηγραμμιση. δεν μπορω να το εξηγησω αυτο το πραγμα αλλα νομιζω οτι τα δευτερολεπτα μετα την τελευταια στεκια το εξηγουν.
παραδειγμα #2
τα θρησκευτικα αρθρα περι σατανισμου στην ροκ μουσικη, οπου μεταφερουν λογια μουσικων οι οποιοι λενε οτι οταν ειναι στην σκηνη δεν ειναι ο εαυτος του, ειναι καπου αλλου, ειναι καποιοι αλλοι και ο χριστιανος αρθρογραφος συμπληρωνει, δαιμονισμος. παλιοσαταναδες.


Για την λεξη "υποφερει"
Ας πουμε οτι ο Ronnie ειναι μονομαχος στην αρχαια Ρωμη. Πολυ καλος με το σπαθι, αηττητος και το γουσταρει το αθλημα. Οι διοργανωτες το βαριουνται το πολυ καλος και λενε, αντι για αντιπαλο με σπαθι θα παλευεις με λιονταρια και στην πορεια τον βαζουν να τρεχει στην αρενα χωρις σπαθι και καπου εκει χανεται και το νοημα της παρουσιας του Ronnie στο τραπεζι/αρενα. Αυτα γινονται στην βιομηχανια ψυχαγωγιας και αθλησης.

Για την αντιδραση του. ειναι φυσιολογικη αμυνα, γιατι δεν θελει να "υποφερει". Δεν ειναι ευκολο να βρεις τρυπα σε αυτα τα πραγματα επειδη πρεπει να εισαι out of the box ενω ολοι σκεφτονται συμφωνα με αυτο που τους επεβαλλαν. τσεκαρουμε το κλασσικο, ενοχλητικο πειραμα με τους τυπους που προκαλουσαν ηλεκτροπληξια σε ανθρωπους, επειδη απαντησαν λαθος, μονο και μονο επειδη τους ειπαν να το κανουν.
το ποσοστο out of the box, στο συγκεκριμενο πειραμα, ηταν πολυ χαμηλο. Κατι τετοιο απαιτει και γνωση του αντικειμενου σου.
Εχω καταφερει αρκετες φορες να βαλω σε loop mode καποιες διαδικασιες. Δεν υπαρχει κερδος απο αυτο, αλλα η ευκαιρια να δειξεις την δυσαρεσκεια σου και να αποδειξεις οτι αυτο το πραγμα ειναι λαθος. Δεν αποφερει κανενα αποτελεσμα αλλα τουλαχιστον δεν κοροιδευεις τον εαυτο σου.

Τι να λεμε τωρα; αυτος ο ανθρωπος ειναι... απλα προσκυνω το νοητικο του επιπεδο.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,545
Νομιζω καταλαβαινω τι λες, εισαι κοντά. ειδικα οι ανθρωποι που εχουν φτασει κοντα στην Τελειοτητα στον τομεα τους,

1. ενεργουν σχεδον μηχανικα πολλες φορες. αυτο νομιζω εξηγει την ταχυτητα που στεκαρει χωρις καν να το σκεφτεται. εχει παιξει ηδη ολο το φρειμ μεσα στο μυαλο του.

και 2. καποια στιγμη χανουν το ενδιαφερον τους για το αντικειμενο της απασχολησης τους και την γοητεια που τους δημιουργουσε παλια κι αρχιζει ο αγωνας εναντια στον εαυτο τους.

ειναι σχεδον κοινο μυστικο οτι ο ρονι ειχε προβληματα με αλκοολ και ναρκωτικα, αλλά επισης και θεματα καταθλιψης, πανικου και αντικοινωνικοτητας. στις κορυφες ειναι μοναχικά.
παλιοτερα ενδιαφεροντα λινκς:



φαν φακτ. δεν ηξερα οτι εχει γραψει αυτοβιογραφια. εννοειται, θα επενδυσω συντομα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
1. ενεργουν σχεδον μηχανικα πολλες φορες. αυτο νομιζω εξηγει την ταχυτητα που στεκαρει χωρις καν να το σκεφτεται. εχει παιξει ηδη ολο το φρειμ μεσα στο μυαλο του.
Οπως ειπα, αυτο που κανει σε real time, ειναι το replay. χτυπαει την πρωτη μπιλια και ξερει ηδη που θα βρισκεται η μπιλια στην τελευταια στεκια. Πιστευω οτι ειναι το αντιστοιχο του Bobby Fischer. Το προβλημα που εχουν αυτοι οι ανθρωποι ειναι οτι δεν μπορουν να κερδισουν τον εαυτο τους και οτι δεν μπορουν να βαλουν φυσιολογικα ορια σε αυτο που κανουν. Αυτο τους στρεσαρει πολυ. διαζυγια, ντρογκια, πιοτι, φασαριες κτλ
Πολυ δυσκολο να βρεις σε αυτη την κατηγορια ανθρωπων, ατομα να εχουν μια φυσιολογικη ζωη, οπως οριζει η κοινωνια το φυσιολογικο.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Μπραδερ, πριν 3 μέρες δεν είχα ιδέα από snooker. Πήγα να δω τον ημιτελικό, βλέποντας το πρώτο φρέιμ δεν κατάλαβα και πολλά οπότε έψαξα τους κανόνες, Και πραγματικά τα 3 τελευταία φρέιμ ήταν απίστευτα από τον Ρονι, απλά προσκυνώ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Εγω θα φοραω και γαντια. Δεν θα μιλαω σε κανεναν, οχι απο εγωισμο. Το 90% του πληθυσμου πανω στην Γη αδυνατει να καταλαβει οτι τα πιστευω/πιστη/σκεψη ειναι προσωπικη υποθεση.

Εγω θα κανω τα σχεδια και ο Myrmidonas θα βαλει το κεφαλαιο, τι το εχει το κεφαλι για avatar;
Για να γλυτωσουμε μερικα απο τα λεφτα του και επειδη ετσι ειναι το σωστο.

δεν θα βαλουμε καμπανες και ατομα να φωναζουν απο μεγαφωνα.
Δεν θα μας διαταζει κανενας για το ποτε πρεπει να κανουμε αυτο που πιστευουμε.
Δεν θα εχουμε ιερεα.
η σκεψη μας ειναι και ο ιερεας μας.
Η εκκλησια δεν θα εχει τοιχους.
Τοιχους εχουν οι φυλακες και οι ανασφαλειες μας.

Ενα σακι τσιμεντο θελουμε, για να φτιαξουμε εναν διαδρομο. Μην παταμε στις λασπες και τα χωματα.
Ενα μακρυ παγκακι για να ξαπλωνουμε αν μας γουσταρει. Δεν υπαρχει λογος να μπαινουμε τιμωρια με ορθοστασια ή να καθομαστε με υφος δημοσιου υπαλληλου.
 
Top Bottom