Καταρχήν για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι, τα δύο παρακάτω συστήματα ανήκουν στους <b>0AGAN</b> και <b>JonIrenicus13</b> αντίστοιχα. Τα παιδιά αμφότερα μου ζητήσανε να μου δώσουν τα μηχανήματα ώστε να κάνω έναν έλεγχο στο καθένα και να βάλω στη συνέχεια τις σχετικές αγγελίες πώλησης δεξιά κι αριστερά. Αυτή τη στιγμή τα PCs βρίσκονται στα δικά μου χέρια κι έχουν ήδη ελεγχθεί για την ορθή λειτουργία τους.
Θα παρακαλέσω εκ των προτέρων να μη σκεφτεί κανείς να πετάξει καμιά εξυπνάδα για τον λόγο που μπαίνω στη διαδικασία να μπλεχτώ με τις δύο αυτές πωλήσεις, υποννοώντας ότι το πράττω προκειμένου να έχω κάποιο οικονομικό όφελος. Διευκρινίζω εκ των προτέρων ότι θα είμαι ιδιαίτερα αυστηρός σ' αυτό το θέμα. Πολύ απλά θέλω να βοηθήσω τα παιδιά να πουλήσουν τα προηγούμενα συστήματά τους, μια και έχω μία σχετική εμπειρία στην αγοραπωλησία μεταχειρισμένου hardware. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
[strike]1) (0AGAN)
CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 (s775, 2.5GHz, 6MB cache, 1333MHz FSB)
CPU Cooler: Scythe Tatsumi. Εδώ υπάρχει μία "παρασπονδία", που έγκειται στο ότι ο ανεμιστήρας είναι στερεωμένος με σύρμα, γιατί τα κανονικά συρμάτινα πιαστράκια του χάθηκαν σε μετακόμιση.
Μ/Β: Asus P5N-E SLI (nVidia nForce 650i, SLI)
RAM: 6GB (2x2GB + 2x1GB) Geil Black Dragon DDR2 800ΜHz
GPU: MSI GeForce GTX 560Ti Twinfrozr (256-bit bus, 1GB GDDR5 RAM, PCI-E 2.0)
HDD: WD 2500JS Caviar SE (7200 RPM, 8MB Cache, SATA 3.0Gb/s). Χωρισμένος σε δύο partitions των 80GB και 170GB. Στο πρώτο υπάρχει εγκατεστημένη trial Win 7 64bit έκδοση.
PSU: Enermax Liberty 620W
Sound Card: Soundblaster Audigy
Tower: Thermaltake WingRS Black
<b><u>Δώρο</u></b> το 5.1 ηχοσύστημα Logitech X-530!
Τιμή: <b><span style="color:#ff0000">250</span>€</b>[/strike] <b><span style="color:#ff0000"><span style="font-size:4">SOLD!</span></span></b>
[strike]2) (JonIrenicus13)
CPU Intel Core i5-760 2.80GHz s1156 + Intel CPU Cooler
M/B Asus P7P55D-E (ένα απ' τα καλύτερα s1156 mobos)
RAM 4GB (2x2GB) Kingston DDR3 1333MHz slim
PSU Corsair HX650W Fully Modular
Τιμή: <b><span style="color:#ff0000">210</span>€</b>
Υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί και μία GPU MSI GTX 460 Twin FrozrII, της οποίας ο δεξιός ανεμιστήρας λειτουργεί σε χαμηλότερες του προβλεπόμενου στροφές. Η κάρτα πάντως δουλεύει κανονικά και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τακτικής και γρήγορης υπερθέρμανσης. Το επιπλέον κόστος θα είναι <b><span style="color:#ff0000">30</span>€</b>.[/strike] <b><span style="color:#ff0000"><span style="font-size:4">SOLD!</span></span></b>
Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόθεση να πωληθούν ξεχωριστά τα διάφορα κομμάτια, δεν αποκλείεται όμως να προκύψει κάτι τέτοιο αν υπάρξει ενδιαφέρον γι' αρκετά εξ' αυτών.
Για τεχνικής φύσεως ερωτήσεις στέλνετε p.m σε εμένα, για οικονομικής στους <b>0AGAN</b> και <b>JonIrenicus13</b>. Tα μηχανήματα έχουν μπει αγγελία και σ' άλλα forums.
Θα παρακαλέσω εκ των προτέρων να μη σκεφτεί κανείς να πετάξει καμιά εξυπνάδα για τον λόγο που μπαίνω στη διαδικασία να μπλεχτώ με τις δύο αυτές πωλήσεις, υποννοώντας ότι το πράττω προκειμένου να έχω κάποιο οικονομικό όφελος. Διευκρινίζω εκ των προτέρων ότι θα είμαι ιδιαίτερα αυστηρός σ' αυτό το θέμα. Πολύ απλά θέλω να βοηθήσω τα παιδιά να πουλήσουν τα προηγούμενα συστήματά τους, μια και έχω μία σχετική εμπειρία στην αγοραπωλησία μεταχειρισμένου hardware. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
[strike]1) (0AGAN)
CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 (s775, 2.5GHz, 6MB cache, 1333MHz FSB)
CPU Cooler: Scythe Tatsumi. Εδώ υπάρχει μία "παρασπονδία", που έγκειται στο ότι ο ανεμιστήρας είναι στερεωμένος με σύρμα, γιατί τα κανονικά συρμάτινα πιαστράκια του χάθηκαν σε μετακόμιση.
Μ/Β: Asus P5N-E SLI (nVidia nForce 650i, SLI)
RAM: 6GB (2x2GB + 2x1GB) Geil Black Dragon DDR2 800ΜHz
GPU: MSI GeForce GTX 560Ti Twinfrozr (256-bit bus, 1GB GDDR5 RAM, PCI-E 2.0)
HDD: WD 2500JS Caviar SE (7200 RPM, 8MB Cache, SATA 3.0Gb/s). Χωρισμένος σε δύο partitions των 80GB και 170GB. Στο πρώτο υπάρχει εγκατεστημένη trial Win 7 64bit έκδοση.
PSU: Enermax Liberty 620W
Sound Card: Soundblaster Audigy
Tower: Thermaltake WingRS Black
<b><u>Δώρο</u></b> το 5.1 ηχοσύστημα Logitech X-530!
Τιμή: <b><span style="color:#ff0000">250</span>€</b>[/strike] <b><span style="color:#ff0000"><span style="font-size:4">SOLD!</span></span></b>
[strike]2) (JonIrenicus13)
CPU Intel Core i5-760 2.80GHz s1156 + Intel CPU Cooler
M/B Asus P7P55D-E (ένα απ' τα καλύτερα s1156 mobos)
RAM 4GB (2x2GB) Kingston DDR3 1333MHz slim
PSU Corsair HX650W Fully Modular
Τιμή: <b><span style="color:#ff0000">210</span>€</b>
Υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί και μία GPU MSI GTX 460 Twin FrozrII, της οποίας ο δεξιός ανεμιστήρας λειτουργεί σε χαμηλότερες του προβλεπόμενου στροφές. Η κάρτα πάντως δουλεύει κανονικά και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τακτικής και γρήγορης υπερθέρμανσης. Το επιπλέον κόστος θα είναι <b><span style="color:#ff0000">30</span>€</b>.[/strike] <b><span style="color:#ff0000"><span style="font-size:4">SOLD!</span></span></b>
Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόθεση να πωληθούν ξεχωριστά τα διάφορα κομμάτια, δεν αποκλείεται όμως να προκύψει κάτι τέτοιο αν υπάρξει ενδιαφέρον γι' αρκετά εξ' αυτών.
Για τεχνικής φύσεως ερωτήσεις στέλνετε p.m σε εμένα, για οικονομικής στους <b>0AGAN</b> και <b>JonIrenicus13</b>. Tα μηχανήματα έχουν μπει αγγελία και σ' άλλα forums.