shredder
Death Knight
Εχω σημαντικες αποκαλυψεις να σας κανω σχετικα με το 4κ ονειρο.... Ναι δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εμαθα το προηγουμενο Σαβατο... Ηθελα πρωτα να σιγουρευτω 100% οτι ειναι αληθεια πριν το ανακοινωσω...<br>Προκειται για αποκαλυψεις που θα προκαλεσουν σεισμο..... Και γι αυτο εβαλα τους κατασκοπους μου να το ελενξουν οτι οντως ειναι αληθεια.....Και τωρα 1 εβδομαδα και 1 μερα μετα μπορω να το ανακοινωσω....<br><br>Οταν λοιπον το προηγουμενο Σαββατο πηγα με τον χοντρο και τον αυτον τον πρωην κονσολα με το μουσι να παιξουμε μπασκετ....... Μας ειπε οτι ΔΕΝ εχει βαλει ακομα την GTX 1080 TI MSI GAMING X στο p c του γιατι δεν μπαινει στην μητρικη στην οποια εχει τον core i3 3220 και 8 GB DDR3 RAM. Και ειναι ακομα με την radeon 480 και την 21'' 1080p οθονη! Εχουν περασει 4 μηνες που πηρε την καρτα 900 ευρω καρτα και την εχει ακομα και καθεται στο κουτι της!! Μαζευει λεφτα και ΟΤΑΝ θα εχει λεφτα τοτε θα παρει επεξεργαστη μητρικη και μνημη για να μπορεσει να την βαλει. Αυτο σημαινει πως αφου παει για 2018 θα εχει οχι μονο καλυτερη καρτα αλλα και επεξεργασητ απο εμενα και θα το σκεφτω τοτε οταν θα κανει την αναβαθμιση μηπως αλλαξω ταυτοχρονα και καρτα και επεξεργαστη και ας τον εχω 1 χρονο για να μην εχει ΑΥΤΟΣ καλυτερο επεξεργαστη απο εμενα. Η αν θα αλλαξω μονο καρτα.