Sonic the hedgehog movie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,887
Βγαινει σημερα η ταινια sonic. Εχει γινει χαμος παιρνει πολυ καλες κριτικες απο παντου. Ο τρελος χοντρος ο Eggman παραλιγο να τα καταφερει να σκοτωσει τον Sonic. Θα την δω την επομενη Παρασκευη με τους φιλους μου.


Προτεινω να κανονιουμε συναντηση ragequit.gr να παμε ολοι μαζι να το δουμε! Δηλωστε συμμετοχη οσοι θελετε. Αν αντι για Παρασκευη θελετε να το κανουμε Σαβατοκυριακο κανενα προβλημα!
 
Εννειται αυτο ο mario δεν ειναι τιποτα μπροστα στον Sonic. πολλοι απο εμας μεγαλωσαμε με τον Sonic. To Sonic 1 ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα οταν το 1994 μου εκαναν δωρο το sega game gear. Απο το 1996 που πηρα το πρωτο μου pc συνεχιζω στο pc τα sonic. Για πειτε λοιπον ποιοι θελετε να το δουμε για να κανονισουμε να παμε!
 
ούτε ο σονικ ούτε ο μαριο μου άρεσαν. άσχετα που τον μαριο τον τίμησα στο nes μου. άλλα την ταινία θα πάω να την δω γιατί όχι.
 
Εμένα μου αρέσαν και οι δύο. Αλλά είχα τον sonic επειδή είχα μόνο Gameboy και όχι ΚΑΙ gamegear η Megadrive.
Την ταινία με βλέπω για dvd όταν με το καλό βγει!
 
τεραστθα επιτυχια το sonic. Ε με τετοιο φοβερο τρελο χοντρο λογικο ειναι! Ουτε ο φιλος μου τρελος χοντρος δεν ειναι τοσο τρελος σαν τον Eggman. Θα το δω την παρασκευη.
 
Ετοιμαστείτε για νέο κύμα από videogame movies!
 
Το ειδα χτες!. Εggman ειναι τρελος αλλα οχι χοντρος! Και ειχε μαλλια με μουστακι αντι να ειναι φαλακρος με μουστακι! Αλλα στο τελος εγινε φαλακρος. Επισης δεν ειναι εξωγηινος οπως ο sonic αλλα ενας Αμερικανος επιστημονας . Στην σειρα και στα παιχνιδια ειναι και αυτος ενας εξωγηινος που ζει τον Mobius τον πλανητη που ζει και sonic. Στο τελος ηρθε και ο Tails στη γη! Η αιθουσα ηταν γεματη κοσμο! Πρεπει να το δειτε ολοι!
 
Κι εγώ, γάμησέ τα. Ελπίζω μόνο να ξεχάσω ότι ήρθε ο Τέηλς στη γη μέχρι να την δω.
 
Πως να ξεχασεις οτι ο Τailrs ηρθε στη γη αφου θα τον δεις μπορστα σου ? Μονο αν ξαναπαει στον Mobius αλλα μου ειπε οτι θελει να σε γνωρισει!
 
Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι η αλεπού είναι αγόρι.....
 
Οι άντρες δεν υπάρχουν πια.
 
Ενας φιλος μου πηγε με τα τρια παιδια του να δουν το Sonic και μου ειπε οτι μετα αρχισαν να τρεχουν παρα πολυ γρηγορα στον δρομο και να πηδανε πανω στα αυτοκινητα. Ηθελαν να μιμηθουν τον sonic. Ειναι και τα 3 κατω των 10 χρονων.
 
Μιλησα μαζι του σημερα και λεει οτι ακομα δεν θα βαλει να δουν επεισοδια η να παιξουν καποιο παιχνιδι sonic στο pc γιατι συνεχιζουν να τρεχουν μεσα στο σπιτι αλλα και εξω πολυ γρηγορα σαν το Sonic και πρεπει να τα κυνηγαει. Αλλα ειπε οτι θα δει αυτος καποια επεισοδια και βιντεο των παιχνιδιων στο youtube για να παρει μια ιδεα. Του εστειλα λινκ με ολα τα sonic στο steam.
 
Σωστός, να ξεδώσουν εκεί.
 
Back
Top