Soul Calibur 6

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Kαι SFV όποτε μου έρθει όρεξη να ασχοληθώ. Θα πάει μακριά η βαλίτσα με τα DLCs και εδώ εξάλλου και μέχρι να το στρώσουν

[quote quote=505929]
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">
<div class="gdbbx-quote-title">https://ragequit.gr/forums/topic/soul-calibur-6/page/3/#post-505907">J.Lynx wrote:
Ωχ τι διαβάζεις για το Online; Γιατί είναι κρίμα μετά το αψεγάδιαστο Online του Tekken να υπάρχουν προβλήματα στο soul.</blockquote>
Kαποιοι παραπονιούνται για τεμπελιά στις επιλογές που έχεις εκεί και πως υπάρχει πολύ drop rate στις μάχες. Δεν ξέρω ο Σρέντερ μια χαρά μου φαίνεται να παίζει πάντως, ίσως έτυχε. Πάντως καλύτερα να περιμένουμε. Βλέπω να πηγαινει μακριά η βαλίτσα πάλι με τα season passes…

[/quote]
Εννοειται πως παιζει μια χαρα. Ολα τα fighting μια χαρα παιζουν σε ultra 1440p 60 fps με καρτες γραφικων απο GTX 970 και πανω και με αρχαιους επεξεργαστες. Ακομα και οταν ειχα τον Πρωτο Αρχαιο core i5 2500k https://www.youtube.com/watch?v=LZz4HrHirkA ακομα και τοτε ολα τα fighting ulttra 1440p 60 fps. Ισως επειδη ειναι απλα και οχι σαν τα action adventure .

Φοβερό beat m up πολύ ποιο καλό από το Tekken που για μένα ήταν μεγάλη απαγοήτευση.

Καταρχήν τρέχει άψογα και είναι αρκετά φιλικό σε αρχάριους καθώς έχει έντονα arcade στοιχεία αλλά είναι καιο βασικά φοβερά περίπλοκο σε κινήσεις. Οταν μπει σε ranking match το καταλαβαίνεις που γίνετε σάκος του μποξ.

Εχει και πολύ πλούσιο περιεχόμενο με εκτεταμμένο story για κάθε χαρακτήρα, με την δυνατότητα δημιουργίας χαρακτήρα από το μηδέν με τα δικά του skill ενώ και το online βρίσκει άμεσα game σύν ότι τρέχουν και εκεί χωρίς τα παραμικρό lag.

Νομίζω must buy τίτλος για όποιον τους αρέσει το ξιλίκι :D.

Πήρα το παιχνίδι πριν μερικές μέρες επιτέλους και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα από αυτά που είδα. Μετά το 5 που ήταν απογοήτευση σε πολλά πράγματα, το 6 πραγματικά είναι αυτό που λέμε επιστροφή στις ρίζες. O Κilik ειναι και πάλι αυτός που ήταν, δεν λείπουν ξανά χαρακτήρες με ιδιαίτερο σύστημα μάχης και τα εξτρα mode έχουν πολύ ζουμί να ασχοληθείς, πέρα φυσικά από τα customizations που θα γίνει χαμός. Χαλαρά με βλέπω να ρίχνω τριψήφιο αριθμό ωρών. Οποιος ψήνεται για μονομαχίες να στέλνει.

Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα προσωπικά είναι πως όλα τα fighting είναι το ένα καλύτερο από άλλο τα τελευταία χρόνια. Eκεί που τα έβρισκες με το κιάλι στο pc τώρα δεν ξέρεις τι να πρωτοπαίξεις με τόση ποίοτητα. π.χ. Tekken 7, Injustice 2, Marvel vs Capcom Infinite, MK11, KOFXIV, Killer Instict, DOA6, SFV και άλλα πολλά!

Ορίστε το πήρα και εγώ (Δώρο μου το κάναν) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Σιγά σιγά τελειώνω το story και μετά πιάνω όλα τα υπόλοιπα Modes. Πολύ θετικό το γεγονός ότι παραμένει να έχει κόσμο και βρίσκεις πολύ γρήγορα άτομο να σε σαπίσει στο ίντερνετ.

Back