South Park: The Fractured But Whole

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Borracho

Ancient Red Dragon
Για κάποιο μυστηριώδη λόγο, το επικό τούτο RPG δεν είχε ως τώρα τη δική του θρεντάρα.

Επ'ευκαιρία της χθεσινής μου ολοκλήρωσης του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 'Bring The Crunch' DLC το οποίο ανάθεμα κι αν το παίξαμε πάνω από 500 νοματαίοι, διορθώνω ευθύς αμέσως την αβλεψία ετούτη. Ναι, μπορεί στην ουσία να είναι 'περισσότερο από τα ίδια' με το Stick of Truth. Παρά ταύτα, για έναν αφοσιωμένο και καμμένο South Park-ικό, αυτό μόνο ως αρνητικό δεν το λογίζεις.

Τα δυο φοβερά DLC's του λοιπόν (πλέον τα βρίσκετε σε σχεδόν μόνιμο σέηλ) έχουν ουσιαστικά αμφότερα horror θεματολογία και αξίζουν κάθε τελευταίο σέντσι. Η δε κλάση 'Final Girl' που ξεκλειδώνει το Bring The Crunch, αρκεί για να σε κάνει να κυλιέσαι χάμω από τα γέλια.

Το πρώτο το είχα απολαύσει θέλω φυσικά να βρω τον χρόνο να παίξω και αυτό.

Νομίζω πως υπάρχει ένα typo στον τίτλο... :Ρ :Ρ :Ρ

Nope, κανένα απολύτως ορθογραφικό, η παιχνιδάρα είναι φιλική προς όλη την οικογένεια :D

Μεγάλη παιχνιδάρα το πρώτο παιχνίδι. Μάλιστα έκανα όλα τα επιτεύγματα που είχε δεν άφησα τίποτα όρθιο. Και να φανταστείτε πως δεν είμαι και φανατικός south park fan. Κάποια διάσπαρτα επεισόδια είχα δει πριν 10 χρόνια+. Πως να μην το λατρέψω βέβαια όταν έχει turn based μάχες και γω έχω αφιερώσει εκατοντάδες ώρες στα final fantasy series. Είχε τρομερό πάντρεμα το παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξω το δεύτερο

Για κάποιον που έχει μια επιδερμική γνώση του South Park, αξίζουν αυτά τα παιχνίδια; Έχω δει αρκετά επεισόδια, ξέρω τους χαρακτήρες αλλά σίγουρα θα χάσω μεγάλο μέρος των διάφορων references.

Νομίζω πως αυτό που λες είναι υπεραρκετό. Και γω τα βασικά ήξερα για τους χαρακτήρες. Τουλάχιστον στο 1ο παιχνίδι δεν μου χρειάστηκε κάτι παραπάνω

Άλεξ συμφωνώ με το Λύγκα. To South Park έχει πάντα κάποια 'κλεισίματα του ματιού' και εσωτερικά αστεία που ενώνονται μέσα στα χρόνια αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι προαπαιτούμενα, ούτε αφαιρούν από την εμπειρία αν δεν τα γνωρίζεις.

Εγώ πάντως Admiral που είχα παίξει το Stick of Truth γνωρίζοντας τα απολύτως απαραίτητα (τα ονόματα των χαρακτήρων και λίγα παραπάνω) και το βρήκα πραγματικά ξεκαρδιστικό.

Μία από τα ίδια, έχω παρακολουθήσει λίγα επεισόδια, αλλά δεν είχα κανένα θέμα με το πρώτο παιχνίδι, το οποίο λάτρεψα.

Το δεύτερο δεν το έχω τσεκάρει ακόμα, νομίζω ότι διαφοροποιείται στο σύστημα μάχης σε σχέση με το πρώτο και είναι λιγότερο κάφρικο, αλλά κάποια στιγμή θα παιχτεί και αυτό.

Άρα παίζω πρώτα το 1 ή πάω κατευθείαν στο 2;

Μην χάσεις το πρώτο. Obsidian. Πολύ καλύτερο απ' το δεύτερο.

Βασικά, έχοντας λιώσει και τα δυο μαζί με τα DLC's τους, κινούνται σε αντίστοιχα ποιοτικά επίπεδα και η προφανής απάντηση είναι 'Και τα Δυο Με Τη Σειρά'. Τώρα το πρώτο παιχνίδι ίσως περιλαμβάνει περισσότερα mini-games και 'εκπλήξεις' αλλά στο δεύτερο έχεις πιο ισορροπημένες κλάσεις και πιο ενδιαφέρουσες συνεργίες μεταξύ αυτών. Πολύ δύσκολα να ξεχωρίσω ένα από τα δυο. Ας πούμε πως το πρώτο χλευάζει και ξεσκίζει τα έπικ φάνταζι μοτίβα και το δεύτερο πράττει το ανάλογο για τη superhero κουλτούρα, οπότε διαλέγεις και παίρνεις τί αγαπάς περισσότερο.

Είμαι στο κατάλληλο target group και για τα δύο  :-D

Back