Space Hulk

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ξέρω γιατι ξεστομίζω αυτά τα λόγια και αν όντος έχω γίνει corrupt από τις δυνάμεις του chaos αλλά από τι φαίνετε ειναι μάπα το καρπούζι. Τα πρωτα review είναι τελείως αρνητικα

Ας περιμένουμε κανα gameplay video και βλέπουμε. Είπαμε, απειρία από το studio είναι ρίσκο που μπορεί να μη βγει...

Δεν είναι καθόλου μάπα το καρπούζι όπως είχα γράψει παρασυρόμενος από τα αρνητικά review. Το game είναι ένα εκπληκτικό strategy που στην κυριολεξία είναι σαν να παίζεις σκάκι. Θέλει φοβερή σκέψη για να βγάλει τις πίστες και βάλτε μέσα και το περιορισμένο χώρο για να κινηθείς και έχεις την απόλυτη strategy εμπειρία.
Το game είναι καθαρά φτιαγμένο για δύο παίχτες γιαυτό και οι melee μονάδες ενώ φαίνονται εμφανισιακά τούμπανο πέφτουνα αρκετά εύκολα. Ολες οι μονάδες είναι ισορροπημένες ώστε να μην υπερτερούν από τους αντιπάλους.
Μέχρι στιγμής παίζω single player αλλά νομίζω σε multi το game θα είναι ακόμα ποιο καλό.

Back