What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Σπαστικότεροι λόγοι για αϋπνίες

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Αυπνία χωρίς λόγο,ίσως από τις σπαστικότερες.Ξάπλωσα στις 12 κουρασμένος,ξύπνησα χωρίς λόγο στις 2:30,έκατσα μισή ώρα στριφογυρνόντας και μετά άνοιξα το netbook,διάβασα 2-3 μαλακίες και ξάπλωσα στις 4:00 πάλι..Στριφογυρνούσα πάλι και κοιτάω το ρολοϊ να δείχνει 5:15..@#@$!!!Ανοίγω μια μπύρα,η ώρα έχει πάει 6:00 και σας γράφω αυτό το κείμενο για να ξεσπάσω και να περάσει η ώρα.
Ευχαριστώ όποιον το διάβασε και με συμπόνεσε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Αν δεν υπάρχει κάτι το εξαιρετικά σημαντικό που έχει δρομολογηθεί για την επόμενη μέρα (οτιδήποτε, από εργαστήριο στην σχολή μέχρι ραντεβού για καφέδες με φίλους), τότε έχω βρει πως ο καλύτερος τρόπος να προσπεράσεις την αϋπνία είναι...να την αγκαλιάσεις.

Κατέβασμα ταινιών και σειρών. Ανάγνωση κάποιου βιβλίου (αυτά τα ορθογώνια πράματα με χάρτινα εξώφυλλα, ωραία είναι). Σερφάρισμα στο νετ. Μπάσιμο σε κάποιο game και λιώσιμο μέχρις εσχάτων (ΑΥΤΟ και αν το έχω τιμήσει). Ή, πιο ακραίο σενάριο αν είναι ξημερώματα σαββάτου ή κυριακής, ΕΞΟΔΟΣ (μια φορά είχα βγει για ποτάρες με το πρώτο λεωφορείο στις 5 το πρωί, ωραία μέρα).

Αν κάποια στιγμή νυστάξουμε στην πορεία, πάει να πει πως απλά το βιολογικό μας ρολόι θέλει ρύθμιση γιατί έχει πάει αρκετές ώρες μπροστά. Είτε τις επόμενες μέρες δοκιμάζουμε σταδιακά να κοιμόμαστε κάθε βράδυ μισή-μία ώρα πιο νωρίς, και αντιστοίχως να ξυπνάμε μισή-μία ώρα νωρίτερα, μέχρι ο ύπνος να μπει σε νορμάλ ωράριο, είτε κάνουμε την πατροπαράδοτη λύση του να το παίρνουμε σερί χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ ύπνο για μια μέρα (το να την πέσεις για 3-4 ώρες το μεσημέρι είναι cheat και καταστρεπτικό, don't do it), ε και στο βράδυ της 2ης μέρας θα είμαστε τόσο πτώματα που θα κοιμηθούμε από τις 9 το βράδυ μαζί με τους συνταξιούχους.

Αν πάλι δεν νυστάξουμε καθόλου και συνεχίσουμε το πρωί νορμάλ σα να μην τρέχει τίποτα, αφενός σημαίνει πως τα αίτια είναι μάλλον ψυχολογικά οπότε αρχίζουμε την περισυλλογή, μιλάμε στους φίλους για τα ψυχολογικά (αν δεν έχετε φίλους βρείτε κάναν ανώμαλο στο ίντερνετ, τόσοι υπάρχουν, δεν έχουν δικαίωμα στην ανθρώπινη επαφή και αυτοί?), βρίσκουμε τι φταίει και εργαζόμαστε ενεργά για να το λύσουμε, αφετέρου...κάναμε cheat και κερδίσαμε ώρες λιωσίματος που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν αναλωθεί απλά σε ύπνο. Είμαστε γαμάτοι τύποι γενικά.

Η αϋπνία είναι δώρο. ΔΩΡΟ, ΣΑΣ ΛΕΩ. :pope:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Κανονικά υποτίθεται πως εγώ τώρα είμαι για Φυσική αλλά αυπνία που λέτε. Εννοείται πως από την τρυφερή ηλικία που ανακάλυψα το gaming ΚΑΘΕ βράδυ με έπαιρνε 1-2 με εξαίρεση ελαχιστες φορές που είτε κοιμόμουν νωρίς ε΄τε δεν κοιμόμουν καθόλου. Η ανάμνηση των πρωινών πουλιών είναι μοναδική <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Γενικότερα άμα πω να σηκωθώ θα σηκωθώ με χρήση στρατιωτικών εμβατηρίων βέβαια αφού μόνο εκεί πετάγομαι. Και μία φορά τον μήνα θα κοιμηθώ 1-2 ώρες για μεσημέρι γιατί κάπου κλαττάρω με 3-5 ώρες 'υπνο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ το βράδυ που πάω να ξαπλώσω δεν με παίρνει ο γα....λης ο ύπνος να γουστάρουμε παρέα παρά περιμένει το πρωι που θα σηκωθώκαι θα πω ας ξαπλώσω λίγο μέχρι να βράσει το νερό για τον καφέ (σπίτι τρύπα).

Σύμφωνα με τον πατέρα μου ο υπολογιστής και ειδικά τα παιχνίδια που έπαιζα (Europa Universalis, TW, TES ήταν που ξημέρωνα) έλεγε ότι μου προκαλούν υπερένταση και γι αυτό άμα ξαπλώνω δεν μπορώ να κοιμηθώ. Οπότε εγώ ξανασηκωνόμουν και ξανακαιγόμουν.


@Hellion, εννοείς ότι βγήκες για ποτό στις 5? Δηλαδή πήγες στους μπεκρούλιακες και του κορόιδευες που ήσουν νηφάλιος? Εγώ ξέρω για έναν που πήγε σε πάρτυ γνωστού μεταλλάδικου της Πάτρας κατά τις 9. Κατά τις 3 ήταν κουρούπα από τις μπύρες και αφού έπαιζε θρας έπεσε για ύπνο λέγοντας στον μπάρμαν να τον ξυπνήσει όταν θα αλλάξει ο ντι-τζέι όπως και έγινε κατά τις 5 οπότε και το πήγε μέχρι τις 10 και στη μάνα του είπε πως είχε πάει εκκλησία :trollface:
 

andrikos_of_steel

Half-Ogre
Joined
Dec 11, 2012
Messages
593
Αυτό:

<img src="http://pxlbyte.com/wp-content/uploads/2013/07/Civ-V-Logo.jpg" alt="Civ-V-Logo.jpg" class="bbcode_img" />
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
οποιος εχει ριξει ακαταπευστον σερι απο 5 απογευμα μεχρι τις 5 το πρωι,και μετα ενα ντουσακι και μετα οχταωρο δουλειας {οπου θελει βαζει κανεις τον τονο}, κερδαει ενα αμιουλετ οφ εντουρανσ +5.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Βάρδιες, κυλιόμενο ωράριο.
Απόγευμα-πρωί.
Σχόλασμα 10 το βράδυ. Ξανά στις 6 το πρωί βάρδια. Σπίτι, μπάνιο, φαί, ξάπλα και ταβανοσκόπηση με την ελπίδα να κοιμηθώ πρίν τις 2 (για να σηκωθώ πέντε παρά δέκα). Αυτό τον χειμώνα. Το καλοκαίρι, ούτε λόγος για ξάπλα.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167


Grmadness wrote:
Το καλοκαίρι, ούτε λόγος για ξάπλα.</blockquote> Τοτες ερχονται τα λαθραια

 
Top Bottom