Pain μαζί θα πάμε σε meeting !!! Και εγώ σε kiling spree είμαι
<span class="bbcode_spoiler">
1) Πάτησα το κουμπί του υπολογιστή και κατέστρεψα το τροφοδοτικό της κοπέλας μου. Πήρα καινούριο τροφοδοτικό , το σύνδεσα σωστά αλλά άναβε και έσβηνε. Το πήγα πίσω στο μαγαζί , μου είπαν ότι είναι οκ. Το πήγα σπίτι, το ξανασύνδεσα και όλα comple. ( Η ιστορία έχει καταφραφεί και στο Ragequit)
2) Στα καλά του καθουμένου κάηκε το Xbox μου. Παρόλες τις "λεπτές" μου φροντίδες ( αλλαγή θερμοαγώγημης πάστας μιας και είχε γίνει πιο πέτρα και απο τον Hulk ) παραμένει χαλασμένο.
( Δεν είμουν τόσο βλάκας ώστε η ιστορία να καταγραφεί στο ragequit....)
<span class="bbcode_spoiler">Έχω την εντύπωση πως μόλις καταγράφηκε...</span>
3) Απλός χάλασε ο σκληρός της κοπέλας μου . Έτσι επειδή μπορούσε, την ώρα που έπαιζα, click of death. Ύστερα από 4 σκληρούς που τους αναγνώριζε σαν 2 MB καταλήξαμε με το ρεικουι ότι η motherboard αλλάζει το firmware του σκληρού σε 2 MB.
4) Από Κρήτη Αθήνα , χάλασε και το πλοίο . Μπήκε βαρύ φορτηγό και έσπασε η μπουκαπόρτα.
5) Ήμουν ωραία και καλά στην τηλεόραση και έπαιζα με το xbox της κοπέλας μου. Ήταν η τελευταία φορά που άναψε η τηλεόραση.... Ενώ δοκίμασα τα κλασικά , δλδ να την βγάλω από πρίζα όλη την νύχτα και να δοκιμάσω ξανα το πρωί , δεν είχε αποτέλεσμα. Μέχρι που την πήγα για φτιάξιμο σε ένα μαγαζί και την έβαλε στην πρίζα και δούλευε , έτσι μόνο για να αισθανθείς M@....ς.....
6) Σιγά μην άντεχα και δεν ξεπάτωνα και άλλο το pc της κοπέλας μου. Πάλι πρόβλημα έχει... Όταν παίξεις κάποιο πιο καλό παιχνίδι κολλάνε τα πάντα. ( Πάει το Dragon age που έπαιζε.....)
Αυτά μπορώ να σκεφτώ σαν καταστροφές σε ηλεκτρονικά , το τελευταίο εξάμηνο τέλος πάντων
Για παρελθόν θα αναφέρω μόνο ένα ναυάγιο ( Στην κυριολεξία ) που έχω ζήσει....
Meeting κανείς ;
</span>
Α να γράψω και λίγο on topic . Έτσι και βάλουν το παίγνιο σε προσφορά έφυγε με την μία , να γίνουμε πολλοί κοσμοναύτες!!!