peisistratos
Hobgoblin Captain
Οπως λεει και ο τιτλος εχω αρχισει να ξυνομαι να αγορασω κανα εξαρτηματακι για το pc και εχει περασει και ενα 6μηνο απο την τελευταια φορα που αγορασα κατι για τον "μπουλη" (ναι το pc το εχω ονομασει μπουλη). Μιλωντας λοιπον με αλλους συναδελφους ολοι κατεληξαν στο συμπερασμα οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρω ssd. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με την αγορα αυτη οποτε δεν εχω ιδεα απο brands, τεχνολογιες, κλπ κλπ. παραθετω και το συστημα μου να μου πειτε ακομα και αν εχει νοημα να παρω:
-ι5 2500κ
-8gb ram
-gtx 760
-hdd caviar green 500gb / black 1tb
-550w coolermaster (λογικα το wattage δεν θα ειναι προβλημα απο τα λιγα που εχω διαβασει για τους ssd)
αυτη τη στιγμη τα windows 7 εδραζονται στον green μαζι με λοιπα προγραμματα, τα games/media/etc στον black.
το pc χρησιμοποιειται αποκλειστικα για gaming/σειρες/ιντερνετ/μουσικη.
το budget ειναι χαμηλο, max 100 euro, και σκοπος ειναι να παρουμε αξιοπιστο πραμα με αντοχη στο χρονο και τις κακουχιες (εχω καει απο σκληρους εγω και ξερω), χωρητικοτητα ανω αλλα οχι και πολυ ανω των 100gb και δεν ενδιαφερομαστε για το πιο gamer/pro/overclock/με-φωτα-νεον-και-υδροψυξη/+1.5%-γρηγοροτερο-του-ανταγωνισμου προιον.
ευχαριστω εκ των προτερων.
-ι5 2500κ
-8gb ram
-gtx 760
-hdd caviar green 500gb / black 1tb
-550w coolermaster (λογικα το wattage δεν θα ειναι προβλημα απο τα λιγα που εχω διαβασει για τους ssd)
αυτη τη στιγμη τα windows 7 εδραζονται στον green μαζι με λοιπα προγραμματα, τα games/media/etc στον black.
το pc χρησιμοποιειται αποκλειστικα για gaming/σειρες/ιντερνετ/μουσικη.
το budget ειναι χαμηλο, max 100 euro, και σκοπος ειναι να παρουμε αξιοπιστο πραμα με αντοχη στο χρονο και τις κακουχιες (εχω καει απο σκληρους εγω και ξερω), χωρητικοτητα ανω αλλα οχι και πολυ ανω των 100gb και δεν ενδιαφερομαστε για το πιο gamer/pro/overclock/με-φωτα-νεον-και-υδροψυξη/+1.5%-γρηγοροτερο-του-ανταγωνισμου προιον.
ευχαριστω εκ των προτερων.