SSD για βασικός δίσκος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Error Code 0x80070057 = When installing Windows on a computer that already houses an existing Windows copy, you may run into an error where Windows fails to format the partition.

Αποσύνδεσες τον HDD με τα Win 7?

Σε Μ2 μονο 10αρια εχω περασει. Τα 7 ομως και στον Samsung και στον Kingston. Παντα ενας δισκος κατα την εγκατασταση, αν βοηθαει σε κατι.
Το firmware, πληροφοριακα το ανεφερα

καλά ναι, δεν ήθελα να "σου την πω" ή κάτι, και εγώ πληροφοριακά τα γράφώ και από ότι φάνηκε, τα γράφω και λάθος

Update (και με βοήθεια από τα παιδιά στο team)
Αν και το είχα κάνει αυτό που πρότεινε ο Παλαιός χτες, είπα να κάνω μια δεύτερη προσπάθεια. Ξήλωσα ταπάντα από sata και τροφοδοσίες, shut down το pc, κλείσιμο και από το ρεύμα. Περνάω μόνο ssd με νέο καλώδιο, τον βάζω σε άλλη θέση πάνω στο "τσαμπί" τροφοδοσίας. Ανοίγω pc, βάζω να bootαρει από το φλασακι που τα είχα περάσει καααααιιι... ολοκλήρωσε τη διαδικασία χωρίς απρόοπτα.

Λειτουργεί άψογα μέχρι τώρα, ok εκτός από κάποιες συσκευές τύπου mouse, kb, gamepad που στον πίνακα ελέγχου τις βλέπει με το όνομα τους ενώ στη διαχείριση συσκευών ως συσκευή πληκτρολόγιο hid κλπ αλλά λογικό αφού οι drivers είναι ο,τι βρήκαν τα windows για την αρχαία μητρική που έχω (οι τελευταίοι επίσημοι στο site της gigabyte ήταν το 11, lol).
Δεν έχω τεστάρει αν θα βλέπει ο ένας δίσκο τον άλλο όταν μπαίνω (αργότερα γιατί τώρα ο χρόνος πιέζει για game που είναι για παρουσίαση) αν και πλέον δεν πρέπει να υπάρχει θέμα.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά.

ps. κατάρες στους φάρμερς που ήπιαν όλο το κρασί και μας άφησαν το ξύδι, μικρότερες κατάρες που δεν υιοθετούν περισσότεροι devs Vulkan και συμφωνώ απείρως με lucinos: διαβολομηχανήματα οι υπολογιστές, μπορούν να σε κάνουν κουρέλι περισσότερο από το δυσκολότερο boss σε souls like παιχνίδι.

Πολύ χαίρομαι που είχες αίσιο τέλος!

Από περιέργεια, μήπως άλλαξες και το SATA port της μητρικής στο οποίο έβαλες τον Samsung? Θα ήταν το επόμενο που θα πρότεινα, γιατί είναι πιο πιθανό να τα έχει παίξει κάποιο port μητρικής που σε λίγο μπαίνει στην εφηβεία, παρά να σου έρθει χαλασμένος SSD, είναι ανθεκτικά μαραφέτια.

Το είχα αλλάξει χτες κατά την πρώτη προσπάθεια, 2 sata iii έχει άλλωστε (btw στην αρχική που τον είχα προσπαθήσει ήταν τόσα χρόνια ο hdd, μάλλον ο αδερφός μου πρέπει να τον είχε βάλει γιατί τον είχαμε συναρμολογήσει μαζί) . Η μόνη διαφορά που είχα δει ήταν ότι πλέον δεν καθυστερούσε το boot των 7 και δεν κόλλαγε στο format αλλά πέταγε απευθείας σφάλμα. Πιθανόν κάποιο σκάλωμα που έφυγε όταν έκλεισε τελείως το ρεύμα.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν εμπλοκή του CMOS.

δεν ήθελα να "σου την πω
Δεν παρεξηγηθηκα. και δεν πιστευω οτι καποιος εδω μεσα εχει προθεση να την πει σε αλλον. Απλα καταθετουμε τι μας εχει συμβει, μηπως βοηθησουμε να ξεπερασει το προβλημα γρηγορα ο οποιος φιλος.
Καλοδουλευτος ο SSD και του χρονου ολοι μας με μια 4090 σε τιμη χωμα. Αντε, ας εχει και λιγοτερα απο 12 φανακια

Back