What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,681
To installation folder μου χωρίς το τελευταίο πατς, αυτή τη στιγμή πιάνει 28 giga. Άρα υπολόγιζε καμιά 35-40αριά σύνολο για να είσαι μέσα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>To installation folder μου χωρίς το τελευταίο πατς, αυτή τη στιγμή πιάνει 28 giga. Άρα υπολόγιζε καμιά 35-40αριά σύνολο για να είσαι μέσα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Άρα με 35γίγα και ταχύτητα 40κπσ θα κάνει για να κατέβει πάνω από 60 ώρες!!! Τραγελαφικό....Καλύτερα να φωνάξω τεχνικό για επισκευή και αναβάθμιση σε VDSL...Πιο γρήγορα θα κατέβει!  :rofl2:
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>27.9GB λέει σε εμένα με το τελευταίο patch.<br></blockquote><br>Κοντά δηλαδή. Φαντάζομαι το παραπάνω που μου είπε ο Hellion να υπολογίσω θα αφορά temp files,  cache, κτλ. Πρόβλημα με τον χώρο δεν έχω ευτυχώς, είναι απλά η τρομερά αργή ταχύτητα που μου συμβαίνει τώρα. Θα το αναβάλλω μάλλον προς το παρόν, γιατί δεν λέει να αφήσω τόσες ώρες ανοικτές το λαπτοπ... <br><br><br><br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
http://www.kotaku.co.uk/2016/09/23/inside-the-troubled-development-of-star-citizen" class="bbcode_url"> http://www.kotaku.co.uk/2016/09/23/inside-the-troubled-development-of-star-citizen<br> Εδώ ενα πολύ ωραίο άρθρο για το τι έχει συμβει μέχρι τώρα πίσω από το πολυπαθές γκειμ.<br>Είναι λίγο μεγάλο αλλά όποιος ενδιαφέρεται αξίζει.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,528
Πω πωωωωωω!!! Τεράστιο είναι! Βαριέμαι να το διαβάσω! Δεν μας κάνεις μια ωραία περίληψη καλύτερα!?  :silly:
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
Βαριεμαι τωρα πάω να κάνω τον αρχιτέκτονα στον κορυδαλλό. Eκτός και αν με παίξει κανένας RL. Το απόγευμα η περίληψη. :silly:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το διαβασα αρκετα επιδερμικα κι ετσι μπορει να μου ξεφυγε. Καλη η ιστοριουλα, αλλα δε λεει το βασικοτερο. Release date, εστω και με επιφυλαξεις, εστω ποτε θα μπει σε beta, κατι πιο χειροπιαστο τελοσπαντων. Πολυ το κουραζουν και δεν θα τους βγει σε καλο στο τελος.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Αχανές άρθρο και δεν έχω χρόνο....Το αποθήκευσα στο Pocket και έτσι το επόμενο κρύο και βροχερό Σ/Κ, θα κάτσω να το διαβάσω παρέα με μια ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι.... :silly: :silly: :silly:<br><br>Από όσο διάβασα στην αρχή, εντόπισα 3 βασικά ερωτήματα που επιχειρεί να απαντήσει και να ρίξει φως ο συγγραφέας, από τα οποία το πιο σημαντικό είναι το πότε θα βγει. Κατά τα άλλα, διαφαίνεται ότι εξαιρετικά ενδελεχή δουλειά έχει κάνει ο δημοσιογράφος και του αξίζουν συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε πολίστα που το ανέφερες εδώ...
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Την πάτησαν από τη προσφορά-ζήτηση. Πάρτε λεφτά = θέλουμε το τάδε και το τάδε. Τώρα στα 125 &#039;μυρια δολάρια που έχουν μαζέψει τους έχουν ζητήσει να έχει όλα τα παιχνίδια των τελευταίων δεκαετιών, μαζί σε ένα πακέτο. :pP<br><br>Θυμάστε που το καθυστερημένο Duke Nukem άλλαξε μηχανή 2 φορές και τελικά έχασε όλα τα τρένα? Ε άθλοι σαν αυτόν θα χρειαστεί να γίνουν εδώ.<br>Πόσο θα συνεχίσουν να αναπτύσουν στην παραμορφωμένη cryengine 3 (32bit)? Όταν την έκλεισαν ήταν 2 χρονών πιτσιρίκα, όμορφη και ωραία. Αλλά δεν πέτυχαν τελικά, κάνανε ακούσια μαλακία. Τότε που ξεκινήσανε με 2 &#039;μυρια φαινόταν καλή επιλογή, αλλά με 100+ είναι αποτυχημένη επιλογή. Έπρεπε να έχουν ήδη φτιάξει δική τους και να δουλεύουν εκ του ασφαλούς, τώρα ότι έξτρα κάνουν τα τελευταία 3 χρόνια τους παίρνει αιώνες γιατί πρέπει πρώτα να παραμορφώσουν λίγο ακόμη την ήδη παραμορφωμένη μηχανή που φτιάχτηκε για FPS.<br><br>ΥΓ: είναι αξιόλογο άρθρο όντως και ογκώδες!
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Σε πολύ καλό θα τους βγει Jon. Δεν χρειάζονται βιασύνες σε τέτοια games. Υπομονή. Όποιος βιάζεται θα βρεθεί σε διαφορετικό σημείο του χωροχρόνου χωρίς επαφή με άνθρωπο.<br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span><br><br>Και εγώ θέλω να αλλάξουν μηχανή solaufein. Μένει να δούμε αν θα το κάνουν.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,681
Χωρίς να γνωρίζω αν υπάρχει πλήρης συμβατότητα ανάμεσα στην CryEngine 3 και τις επόμενες εκδόσεις, αν μας έμαθε κάτι η ιστορία του http://ragequit.gr/editorials/adventurers-guild/item/daikatana-retrospective?idmyjsp=2947221656&start=1" class="bbcode_url">Daikatana είναι πως αν αλλάξουν πλήρως μηχανή το τρένο χάνεται για 1-2 χρόνια έξτρα το λιγότερο.<br><br>Πάντως απ&#039;όσο γνωρίζω, δεν έχουν τέτοιους στόχους. Θα κρατήσουν την ήδη υψηλότατα τροποποιημένη έκδοση της CryEngine που έχουν, και απλά θα διαλέξουν μικρά τμήματα της νέας έκδοσης (όπως η υποστήριξη για Vulkan και VR) και θα τα υλοποιήσουν στην μηχανή τους. Πολύ πιο βολικό χρονικά.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Αυτό θα κάνουν. Στο άρθρο αναφέρεται πως μόνοι τους τη περνάνε στα 64bit. Η μηχανή δεν τους έκανε μετά από κάποια ανάπτυξη, επρεπε να την εγκαταλείψουν πριν 2 χρόνια και να δουλευουν σε καινουργια, τωρα φοβαμαι είναι αργά, ειδικά αν έχουν ξοδέψει ενεργεια όπως το να περνάνε στα 64bit τη μηχανή "εν-κινήσει".
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Πολύ πρόσφατα πρέπει να είπε και ο Ρόμπερτ σε σχετική ερώτηση πως δεν μετανιώνουν τη χρήση της κράι έντζιν, δεν σκέφτονται αλλαγή μηχανής, ξέρουν τι κάνουν και πως προτιμούν να αλλάξουν τα φώτα στη μηχανή που ήδη χρησιμοποιούν κτλ.<br><br>Κι άσχετο, αλλά νόμιζα πως όσοι παίρνουν το γκέημ το κάνουν φορ δε λωλζ και δεν περιμένει κανείς να κυκλοφορήσει ποτέ πραγματικά. Τζόιν δε βάγκον, μην είστε κότες!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,673
<blockquote><br>Τζόιν δε βάγκον, μην είστε κότες!<br></blockquote><br><br>Μόνο πρόβατα. Loco sheep hooligans 17.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br><blockquote><br>Τζόιν δε βάγκον, μην είστε κότες!<br></blockquote><br><br>Μόνο πρόβατα. Loco sheep hooligans <b><strike>17</strike> ή 42</b>.<br></blockquote><br><br>Σοαντ, εγώ το έχω το παιχνίδι επειδή μου έκατσε δωρεάν. Ειδάλλως θα περίμενα φυσιολογικά είτε την GOTY είτε να ολοκληρωθεί τουλάχιστον. Βέβαια δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς γιατί μάζεψε 120+ μύρια δολάρια καθώς υπήρχε μέχρι και την έλευση του μεγάλη στασιμότητα στα space sims. Τα EVE online και η Χ-σειρά απλά δεν είχαν το ίδιο όνομα από πίσω.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,816
<blockquote>θα περίμενα φυσιολογικά είτε την GOTY</blockquote><br>Καλό 2025.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br><blockquote>θα περίμενα φυσιολογικά είτε την GOTY</blockquote><br>Καλό 2025.<br></blockquote><br><br><br>Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω... εγώ πλέον τείνω στο vaporware... <br><br><br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,816
Καλημέρα.<br>Ε προφανώς, όσο γυαλισμένο και να είναι κατά την κυκλοφορία, σίγουρα θα έχει συνεχή updates, ειδικά στο online μέρος.  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
Λοιπόν  Δευτέρα 01:00 ξημερώματα (Κυριακή βράδυ δηλαδή) έχει citizencon.<br>εδώ το λινκ: https://robertsspaceindustries.com/citizencon<br><br>Εγώ θα μπώ να θαυμάσω και να hypeρωθω, όσοι πιστοί προσέλθετε.  :pope:<br> Λογικά  θα εστιάσει περισσότερο στο single player (sq42) και ίσως να έχει και κανα sale σε κανα παλιοδιαστημόπλοιο.<br><br>Αυτά, πάω για Tropico <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Edit: Πλεροφορίες εκ των εσω λένε ότι στανταρ θα δείξει ένα mission από single με όλα τα καλούδια φορτωμένο, δηλαδή μιλάμε για το πρώτο ολοκληρωμένο demo preview που θα έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα. <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom