Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Mammaky8os2.png
Mammaky8os2.png

Αυτός πληρώνει το βδομαδιάτικο λαγκαβούλιν του Κρις Ρομπερτς.

εκτός του ότι είναι στην άλφα ακόμα, υπάρχει μέρος του παιχνιδιού που είναι σε επίπεδο release?

Καμιά αλλαγή νικ παίζει;
Το empress παραπέμπει σε

Σκηνοθέτης: θέλω να γίνεις πιο Ζήνα και από τη Ζήνα.
Λούση: κράτα ένα λεπτό τον καφέ μου.

Last edited:
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

Νταξει νομίζω τελικά θα βγει πιο νωρίς από οτι περιμέναμε (υπολογίζω κάπου στο 2295 αντί για 2300).

Αξίζει ή να μην κάνω καν τον κόπο να το κατεβάσω?

Koίτα, εδώ και καμιά 5ετία που πήρε το απντέητ με τις προσγειώσεις σε πλανήτες και το μεγάλο οπτιμαϊζέσιο πατς γενικά μόνο προς το καλύτερο πάει. Για όποιον έχει κάβλες να βλέπει τι φάση, μια χαρά αξίζει μια γωνιά στον αγαπημένο του σκληρό. Έχει ένα σκασμό μλκς να ασχοληθείς, κουέστ, εξερεύνηση κτλ. Δεν μπαίνεις και βλέπεις ένα χαοτικό πράμα ασύνδετων τελείως φήτουρς δηλαδή. Για οποιοδήποτε άλλο γκέημ θα έλεγα όχι, στο στημ ότι έρλυ άξες πέσει στα χέρια μου το βάζω στο σχετικό φόλντερ και ασχολούμαι μόλις μάθω ότι έγινε κανονικό φουλ ρηλήζ. Εδώ κάτι τέτοιο δεν παίζει να συμβεί, φαντάζομαι το έχουν αποφασίσει και οι ίδιοι. Το ντρημ πρότζεκτ του Χρηστάρα που θα δουλεύει μέχρι να πεθάνει. Θα δουλεύουν σε αυτό και θα βελτιώνουν/αναβαθμίζουν συνεχώς την εμπειρία των παικτών στο μόνιμο γιούνιβερς, μέχρι εκεί. Μπέτα έκδοση που συνεπάγεται και φάιναλ στο καπάκι δε νομίζω να δούμε ποτέ. Το έχεις κάπου εκεί στο πλάι μόνιμα και μπαίνεις 3-4-5 φορές το χρόνο να βλέπεις πόσο σταρ σίτιζεν ρέντι είναι το πισί σου και μετά πηγαίνεις στα υπόλοιπα.

Χμ, ίσως ήρθε η ώρα να το εγκαταστήσω ξανά.

Back