What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Star Wars Battlefront

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Θα συμφωνίσω με τον σοαντ.

Η ατμόσφαιρα είναι από τα δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού. Γραφικά πολύ ευχάριστα στο μάτι με πολύ ωραία εφε φωτισμού και σπίθες. Το gui είναι καθαρό χωρίς περιττές πληροφορίες. Επίσης επαινο αξίζει το γεγονός ότι παρ'ότι υπάρχει health regen σου δείχνει ακριβώς πόση ζωη έχεις. Και εμένα με ξένισαν λίγο οι καρτούλες όχι τόσο για το ότι σπάνε το ιμέρσιον αλλά είναι λίγο "κάπως" ρε παιδί μου σε fps.

Κάποια προβληματάκια που μπορούν να διορθωθούν είναι το σύστημα spawn που ώρες-ώρες βλέπεις να εμφανίζεται αντίπαλος μπροστά σου από το πουθενά. Εδώ θα προτιμούσα να είχαν τα κλασικά spawn points που έχουμε αγαπήσει. Επίσης στον Χοθ οι Imperial έχουν ξεκάθαρη υπεροχή με τα at-st τους να είναι ουσιαστικά rebel κιμαδομηχανή (μην τον είδατε τον Λουκ :spiteful: ). Έτσι δυστυχώς τις περισσότερες φορές οι αερομάχες μετατρέπονται σε tour του Χοθ για τα Tie fighters αφού με το ζόρι θα βρεις ένα A-wing να καταρρίψεις...

Κατα τ'άλλα το παιχνίδι δείχνει να έχει πιάσει το νόημα απλώς οι 7 χάρτες στο multi και οι 4 στο survival και μερικά collectibles δεν νομίζω να δικαιολογούν το εξηντάρι που ζητάει η ΕΑ.

tl;dr: Η βάση είναι καλή, αλλά θέλει περισσότερη γέμιση.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Χμμ... γιατί είχα την εντύπωση ότι θα ήταν f2p αυτό; 60 αιματοβαμμένα πέσος (που χάθηκε ο Omen); Μόλις έφυγε κάθε σκέψη να ασχοληθώ από το μυαλό μου...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628


Pain wrote:
Χμμ... γιατί είχα την εντύπωση ότι θα ήταν f2p αυτό; 60 αιματοβαμμένα πέσος (που χάθηκε ο Omen); Μόλις έφυγε κάθε σκέψη να ασχοληθώ από το μυαλό μου...</blockquote>

Τουλάχιστον ειρωνικό που ο Omen, θα το λιώνει day one σε αυτό. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

@Xeno
ο χάρτης του Hoth είναι πάρα πολύ ισορροπημένος, αλλά επί της ουσίας ελάχιστοι έχουν καταλάβει τι παίζει με αυτόν. Πρακτικά έχεις δύο objectives να χτυπήσεις. , αυτό που πρέπει να κάνουν οι rebels είναι να πάνε στα objectives όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούν. Μόλις κάνουν και το απαραίτητο defence, ξεκλειδώνονται οι ασπίδες των ΑΤ-ΑΤ (μέχρις εδώ γνωστά όλα αυτά). Το ζήτημα είναι ότι το AT-AT defence down μένει κάτω για όσο χρονικό διάστημα προχωράνε μέχρι το επόμενο node. Άρα όσο γρηγορότερα έχεις τις άμυνές τους κάτω, τόσο περισσότερο θα μπορέσεις να τα ρίξεις. Χτες παίξαμε ένα παιχνίδι (ανάμεσα σε όλα) με τον Hellion_Kal και αφού κάναμε ένα swarming στα πρώτα links, παίζει να ρίξαμε 75% και στα δύο ΑΤ-ΑΤ την πρώτη φορά, ακριβώς επειδή είχαμε χρόνο να βαράμε.

Οι ενστάσεις μου είναι κυρίως στο πόσο counter-intuitive είναι ο χειρισμός. Δεν θέλω να πατάω το νούμερο 3 για να ρίξει grenade, ούτε θέλω να κάνω swap με τον άσο για το cycler rifle. Κάμποσες φορές βαρούσα με το cycler ή ήθελα να κάνω γρήγορο swap με το βασικό όπλο και τελικά πετούσε κατά λάθος grenade. Έλεορρρ.

Κατά τα άλλα τα benchies δείχνουν κατά 10% ταχύτερη την 290 από τις 970 (source: Kuiv) - πράγμα που δεν φαίνεται στα 1080p, αλλά στα 1440p το παιχνίδι τρέχει νεράκι-, κάθε particle έχει σκίαση (source: Kuiv), δεν θα υπάρξουν paid-microtransactions, αλλά μόνο in-game credits (source: r/pcmasterrace) μάλλον επειδή άλλαξε ο CEO της εταιρείας (source: Kuiv).

Ναι, είναι το παιχνίδι που ίσως θα με κάνει να ξαναγυρίσω σε multiplayer-competitive FPS από τις αποχές του MoHAA: Spearhead.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Σε αυτό το επικό game χθες βράδυ ως Rebels στον Hoth ρίξαμε και τα 2 ΑΤ-ΑΤ κυριολεκτικά λίγα μέτρα πριν φτάσουν σε ακτίνα βολής προς το Shield Generator. Έπεσαν οι ασπίδες τους, μετά εγώ με έναν άλλον που πετούσαμε σε Snowspeeders αρχίσαμε να τους ρίχνουμε, και μάλιστα το τελευταίο ΑΤ-ΑΤ το γκρέμισε ο άλλος με Tow Cable όπως στο Empire Strikes Back. Ωραία σκηνικά.

Αλλά ισχύει γενικά πως επειδή είναι σχετικά νωρίς ακόμα, δεν έχουν καταλάβει πολλοί τι παίζει ακριβώς με τα objectives του χάρτη και προτιμούν να αλωνίζουν εδώ κι εκεί και να Snipάρουν αντιπάλους.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358


Hellion wrote:
Αλλά ισχύει γενικά πως επειδή είναι σχετικά νωρίς ακόμα, δεν έχουν καταλάβει πολλοί τι παίζει ακριβώς με τα objectives του χάρτη και προτιμούν να αλωνίζουν εδώ κι εκεί και να Snipάρουν αντιπάλους.</blockquote>

Γι'αυτο το λογο δεν μπορουσα με τιποτα να απολαυσω το Drop Zone. Τις περισσοτερες φορες μονος μου πηγαινα να παρω το Pod η μονος μου το προσεχα. Το Walker Assault ειναι επικο και θα ηθελα καποια στιγμη να δω παραπανω απο 40 ατομα μεσα.

 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Να σου πετάει ο άλλος χειροβομβίδα και να ξεφεύγεις με το jump pack.

‪#‎just_battlefront_things

Ψήθηκα να το πάρω αλλά τα 60 ευρώ είναι πάρα πολλά. Στα 30-40 το συζητάμε...
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418


TomG wrote:
Στα 30-40 το συζητάμε...</blockquote>

https://www.instant-gaming.com/en/413-buy-key-origin-star-wars-battlefront/

 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Σε όσους σκοπεύουν να παίξουν και περιμένουν πως οι random τύποι γύρω τους θα ασχοληθούν με κάτι παραπάνω από το να κυνηγάνε kills - στο οποίο θα αποτυγχάνουν εννοείται οικτρά: ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Για κάποιο λόγο όσα φωτεινά λαμπάκια, ενδείξεις, βελάκια, counters, μηνύματα, popups, κραυγές αγωνίας των συμμάχων τους, flames στο chat και να υπάρχουν, ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα σκέφτεται: "Αν σκοτώσω περισσότερους από εσένα, είμαι καλύτερος."

Ακόμα και στο airsoft βλέπεις κάτι τέτοιες συμπεριφορές. Αλλά εκεί υπάρχει ο άρχοντας πόνος (όχι εγώ ρε, δεν είμαι τόσο ψώνιο, είπαμε) και οι ηλίθιοι τιμωρούνται πάραυτα.
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Έπαιξα κάνα 5ωρακι και γω χθες βράδυ.

Νταξει, δεν ειν κακό. Συγκρίσεις με Battlefront II είναι μάλλον ανούσιες σε αυτό το σημείο, it is what it is. Όπως είπατε και σεις γαμάτη ατμόσφαιρα και ήχος, ο Hoth ήταν κάτι σαν BF light, το άλλο με τα pods κάτι σαν COD light. Η γενική εντύπωση που μου δημιούργησε είναι ότι προσπαθεί να κάνει consolidate τα πιο twitchie με τα πιο tactical fps που δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά όσο νά' ναι μου αφήνει μια generic γεύση, εως και οτι-να-ναι όσων αφορά τα vehicle power ups (wtf?) .

Σίγουρα πρέπει να δούμε και τα άλλα match/modes για ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά μάλλον θα περιμένω για να επενδύσω.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Κι εγώ έπαιξα λίγο χθες και παραμένω διχασμένη :huh: Οπτικά είναι υπερθέαμα και στα χιόνια του Hoth και στα φαράγγια του Tattoine αλλά και στα νέα νταμάρια του Sullust. Πολλές λεπτομέρειες και γενικά αισθάνεσαι πως πήγες πρόωρα στο disneyland star wars theme park. Αλλά ακόμα και να μην ήταν Star Wars παιχνίδι είναι πανέμορφο. Τον Endor θα θελα πολύ να δω. Είχε και πολύ ωραίο animation, εξαιρετικές "μικρές κινήσεις".

Ως προς το gameplay, μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Μου άρεσε πολύ πως είναι σκηνοθετημένο το Walker Assault. Οι φάσεις που περνάει. Αμέσως σκέφτηκα πως θα έβγαινε ωραίο campaign με τα συγκεκριμένα objectives. Τα οχήματα θα προτιμούσα να τα βλέπω και να πηγαίνω συστημένα να τα πάρω. Χειρότερο από τον τρόπο που μπαίνεις σε πετούμενο όχημα βρήκα τον χειρισμό τους. Τώρα για τις κάρτες τα default κουμπιά δεν βολεύουν, αλλά και γενικά αντί να έχω για λίγα δεύτερα jetpack και λίγο cooldown σαφέστατα προτιμώ την ύπαρξη κλάσης Jet Trooper. Όπως επίσης να βρω τυχαία τον ήρωα/κακό σε πίστα 40 ατόμων δεν το θεωρώ δίκαιο ούτε πολύ πιθανό. "Παντού θα σε ψάχνω" τραγούδαγα, μάταια. Πάλι καλά που θα υπάρχει ξεχωριστό mode με τους ήρωες. Τέλος τo Respawn γίνεται όπου να ναι; Δεν μπορώ να το ελέγξω;

Με αυτά και με αυτά κοντοζυγώνει η 17/12 and nothing else matters :starwars:

Υ.Γ. Κάποιοι έψαξαν τα αρχεία της Beta και βρήκαν ορισμένα https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/3ny3o6/star_wars_battlefront_unannounced_heros_game_mode/" class="bbcode_url">ενδιαφέροντα πραγματάκια.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Nαι, αυτό το πως μετέτρεψαν βασικές λειτουργίες όπως οχήματα ή οπλισμό σε powerups φάση, κρίμα. Και φαίνονται να είναι core mechanics, οπότε deal with it or gtfo είναι οι μόνες επιλογές. Και οι ήρωες έπρεπε να δίνονται υπό προϋποθέσεις, όχι βρίσκοντας τυχαία τόκενς στη πίστα. Και τα οχήματα να τα παίρνεις απ'όπου είναι αραγμένα και να πηγαίνεις καρφωτός για βαλχάλα. Και να βάλουν κλάσεις. Και squads, όχι να μπαίνεις 3άδα κι αφού διαλέξεις πάρτνερ, ο τρίτος να μένει ψωριάρης στο πλάι με κάποιον random πάρτνερ.

Μα γιατί αφού αλλά τα κάνανε όλα αυτά σωστά στην άλλη τη παιχνίδαρα, γιατί άφησαν δοκιμασμένους μηχανισμούς στην απ'έξω; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... :throw:

Έδωσα πραγματική μάχη για να καραγουστάρω κι όντως έγινε σε αρκετές στιγμές, αλλά όταν βάζω κάτω και ζυγίζω όλα αυτά, shit happens. Kωλοκατάσταση.. :cry:

<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=_BsAbuD3jn8
Aν και το wallet μόνο έτσι δεν είναι..</span>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Kαλά εδώ που τα λέμε και το να πηγαίνει ο κάθε ράντομ κωλοφάνταρος και να μπουκάρει σε ένα TIE Fighter ή ένα AT-ST και να το χειρίζεται σαν ΕΠΟΠ Επιλοχίας δεν είναι και το ιδανικότερο σύστημα.

Αφήστε που αν τα οχήματα έβγαιναν by default σε συγκεκριμένους όρχους τότε 9 στους 10 παίκτες θα έτρεχαν εκεί στην αρχή του κάθε ματς για να προλάβουν να μπουν σε όχημα.

Προσωπικά θα εκνευριζόμουν απείρως περισσότερο αν τα ΤΙΕ Fighters πχ ήταν απλά αραγμένα σε έναν αεροδιάδρομο 100 μέτρα από την είσοδο της βάσης των Επαναστατών.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Αυτό το τελευταίο εννοείται δεν θα έπρεπε να γινόταν. Αν ήταν έτσι, ας τα βάζανε δίπλα δίπλα με τα xwings. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Βασικά τα τόκενς όπως είπα και πριν είναι μλκ. Πυροβολάς κάποιον και ξαφνικά εξαφανίζεται μπροστά σου επειδή κάνει teleport σε όχημα. Ubah lame που θα έλεγε κι ένας πρασινοφρουρός. Ας ήταν έστω επιλογή να κάνεις spawn σε όχημα όταν κάνεις spawn o ίδιος εφόσον υπάρχει διαθέσιμο όχημα, να μη συμβαίνει στο άσχετο την ώρα που πολεμάς. Και για το σκιλ αυτών που πετάνε, βάλε ένα εκτενές training που θα σου πετάει τα μάτια έξω, όποιος το ολοκληρώνει, ξεκλειδώνει και την επιλογή να πιλοτάρει σε κανονικά matches. Κάποιο γκέημ το έκανε αυτό θυμάμαι, έπρεπε να πάρεις κάτι σαν δίπλωμα αλλιώς έτρωγες άκυρο από τη θέση του πιλότου στο ελικόπτερο. Μπορούσες να μπεις μόνο στις άλλες θέσεις.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564


soad667 wrote:
Βασικά τα τόκενς όπως είπα και πριν είναι μλκ. Πυροβολάς κάποιον και ξαφνικά εξαφανίζεται μπροστά σου επειδή κάνει teleport σε όχημα. Ubah lame που θα έλεγε κι ένας πρασινοφρουρός. </blockquote>

Σκέψου όμως και το ότι αν πυροβολήσεις και σκοτώσεις κάποιον ενώ "φορτώνει" το όχημα ή τον Hero τότε το summoning ακυρώνεται, χάνει το Token του και ξαναγίνεται spawn ως τυχαίος φαντάρος.

Οπότε είναι άβολο και για τους 2 θα έλεγα :Ρ

 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095


soad667 wrote:
Βασικά τα τόκενς όπως είπα και πριν είναι μλκ. Πυροβολάς κάποιον και ξαφνικά εξαφανίζεται μπροστά σου επειδή κάνει teleport σε όχημα. </blockquote>

H μλκ είναι να πας να μπεις στο όχημα που βρήκες τυχαία και χάρηκες και κάποιος βλαμμένος να σε σκοτώσει. Βγαίνεις όπου να ναι και το χασες το όχημα :cry: Πάντως το καλύτερο power up ήταν το orbital strike. Όποτε έβγαζε προειδοποιητικό πως κάποιος το παρήγγειλε, παράταγα τα χαρακώματα και το cover (λέμε τώρα) και έτρεχα πανικόβλητη όπου να ναι αλλάζοντας τραγούδι από "Παντού θα σε ψάχνω" σε "Run to the hills" Good times :cheers:

 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705


Hellion wrote:


soad667 wrote:
Βασικά τα τόκενς όπως είπα και πριν είναι μλκ. Πυροβολάς κάποιον και ξαφνικά εξαφανίζεται μπροστά σου επειδή κάνει teleport σε όχημα. Ubah lame που θα έλεγε κι ένας πρασινοφρουρός. </blockquote>

Σκέψου όμως και το ότι αν πυροβολήσεις και σκοτώσεις κάποιον ενώ "φορτώνει" το όχημα ή τον Hero τότε το summoning ακυρώνεται, χάνει το Token του και ξαναγίνεται spawn ως τυχαίος φαντάρος.

Οπότε είναι άβολο και για τους 2 θα έλεγα :Ρ</blockquote>

Σε αυτή την περίπτωση φεύγουν οι παναγίες βροχή. Χαλαρά πιο σπαστικό αν είσαι στη θέση του summoner και σου πάρουν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια.



 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
https://www.youtube.com/watch?t=35&v=I1GbKy0l7g8
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
http://i.imgur.com/TU56bkG.webm" class="bbcode_url">Feel the Force, Luke
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Προβλεπεται τρελο trolling με δ'αυτους. Δεν ειχα την ευκαιρεια να βρω το token των ηρωων ακομα :unsure:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Έπειτα από νήξη του Omen, είπαμε να μπούμε και να χαρούμε τις τελευταίες ώρες της Beta, με σωστή οργάνωση και απερίγραπτες στοιχομυθίες. Φυσικά ως κλασσικός γιωτάς είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει mute το δικό μου μικρόφωνο για το video capturing, αλλά ο Omen δίνει ένα solo ρεσιτάλ που θα ζήλευε κάθε commentator. Enjoy.

POV: North
Commentating: Omen


 
Top Bottom