What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Star Wars Discussion Thread

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Προχθες είδα το arrival και σήμερα το rogue. To arrival δεν με άρεσε καθόλου και όσο για το rogue συμφωνώ με  Snipereye
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,049
<blockquote><br>To arrival δεν με άρεσε καθόλου<br></blockquote><br><br> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,929
Πιστεύω πως τα τρία πρώτα επεισόδια (IV, V, VI) δεν τα φτάνει καμία από τις υπόλοιπες ταινίες (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Δε λέω, από εφέ και wow factor σκίζουν και είναι ό,τι πρέπει για σινεμά όλες τους, αλλά τους λείπει η "ψυχή" και οι ενδιαφέρουσες ερμηνείες, κατά την άποψή μου. Τους λείπει αυτό το "κάτι" που οι 3 πρώτες είχαν και σε έκαναν να θες να τις βλέπεις ξανά και ξανά, ακόμα και τόσα χρόνια μετά...<br><br>Μακάρι το Rogue να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
15578062_1868754370028907_8862379662154875143_o.jpg
<br><br><br>ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
:camper: :starwars:  Rogue One  :starwars: :flamethrower:

<br><br>Αρχικά να πω πως πήγα χωρίς να περιμένω τίποτα, μάλιστα δυο μέρες πριν δήλωνα πως δεν με ενδιαφέρει να την δω. Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ταινία ουσιαστικά είναι πρόλογος του IV, διηγείται πως έφτασαν τα σχέδια του Death Star στα χέρια της αντίστασης. Είναι <b><u>πολεμική</u></b> ταινία. Δεν έχει ρομάντζα, σουλάτσο στην εξοχή, αναίτιες παύσεις, διαπραγματεύσεις και λοιπές βλακείες έχει ΠΟΛΕΜΟ. Έχει αποστολές διάσωσης, κατασκοπία, αποστολές αυτοκτονίας και επικής κλίμακας διαστημικές μάχες. Μία μανούβρα ειδικά που γίνεται προς το τέλος σε κάνει να αναρωτιέσαι πως δεν το χουν κάνει ήδη αυτό σε 7 ταινίες τόσα χρόνια. To Rogue One είναι "A Star Wars Story" δεν ακολουθεί τη δομή των episodes. Λέει την ιστορία του πολύ καλά και εστιάζει σε αυτή. Εισάγει νέο κόσμο νέους πλανήτες και μέχρι εκεί. Δεν εξηγεί ξανά μανα τη force, την empire, τους rebels αυτά τα ξέρουμε. Ενσωματώνει πολύ καλά και διακριτικά κομμάτια του IV και θέλει προσοχή να τα παρατηρήσεις. <br><br>Το μόνο που μοιάζει με ταινία Disney είναι το χιούμορ που ανέφερε ο Snipereye, το οποίο υπάρχει σε 3-4 στιγμές, είναι στο στυλ της Marvel και αρκετά καλογραμμένο. Επίσης καλογραμμένες σκηνές έχει το νέο ρομπότ. Κατά τ&#039;άλλα λείπουν οι πρίγκιπες, τα παραμυθάκια και οι καταπιεσμένοι έφηβοι. Κυριαρχούν οι σκοτωμοί. Οι κεντρικοί χαρακτήρες ήταν συμπαθητικοί, δε θυμάμαι τα ονόματά τους όμως ήταν πολλοί διακριτοί και μπορώ να τους περιγράψω. Μαγευτικός σε εικόνα ο τελευταίος πλανήτης. Σαν ρυθμό η ταινία αργεί λίγο να μπει και μπουκώνει ελαφρώς με τα τόσα ονόματα (χαρακτήρες, μέρη) μετά όμως δε μας νοιάζουν αυτά αφού στο 2ο μέρος η ταινία απογειώνεται. Αξίζει κάποιος να τη δει σινεμά όχι μόνο για τα εφέ στις μάχες αλλά για την εκπληκτική απόδοση του συχωρεμένου Peter Cushing. Είναι εκπληκτική η χρήση της τεχνολογίας για αναπαραστήσουν τον χαρακτήρα. Πρέπει να τον προσέξεις αρκετά για να δεις πως δεν είναι αληθινός. Best CGI in the Galaxy. <br><br>Φυσικά όλο το σινεμά στο πόδι χειροκροτούσε στην πρώτη και στην τελευταία σκηνή του χαρακτήρα που κάνει cameo. Παίζει να ναι ο μοναδικός πόλεμος που ήμουν και από τις δυο πλευρές, γιατί η μία σκηνή ήταν καλύτερη από την άλλη. Είναι σαφές πως η ταινία έχει σκοπό να φέρει φράγκα στη Disney, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι αρπαχτή, ούτε ανακύκλωση. Μέχρι και δικό της slogan δημιουργεί. Λέει την ιστορία της και αποδίδει φόρο τιμής εκεί που πρέπει. Αυτό που κάνουν το κάνουν καλά. <br><br>tl;dr Όπως έγραψε και μια ψυχή "Απίστευτα-απρόσμενα καλό"
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote><br>Μολις γυρισα. Τα σπασε<br></blockquote><br><br>Καμένη με τo star wars λέει πως η νέα ταινία star wars τα σπασε.<br>Τρελό plot twist!<br><span class="bbcode_spoiler">λογικά θα πάω τις επόμενες μέρες να το δω  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /></span>
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br><br> Είναι <b><u>πολεμική</u></b> ταινία. Δεν έχει ρομάντζα, σουλάτσο στην εξοχή, αναίτιες παύσεις, διαπραγματεύσεις και λοιπές βλακείες έχει ΠΟΛΕΜΟ. <br></blockquote><br><br>Say no more. Will read no more.
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
καρα με μπριζωσες, εκλεισα ηδη παρεα για μετα τα χριστουγεννα να παμε να το δουμε
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Θα στα πω και το βράδυ για να μην έχεις αμφιβολίες. Κρατιέμαι πάρα πολύ να μην πω τις αγαπημένες μου στιγμές/ ατάκες.<br><br>Είναι σαν να παίζεις rpg και παρατάς το main mission για κάποιο side quest κι εκείνο με τη σειρά του να άξιζε το χρόνο που του αφιέρωσες αφού δεν ήταν σάπιο-generic. Εν αναμονή του VIII.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br><blockquote><br><br> Είναι <b><u>πολεμική</u></b> ταινία. Δεν έχει ρομάντζα, σουλάτσο στην εξοχή, αναίτιες παύσεις, διαπραγματεύσεις και λοιπές βλακείες έχει ΠΟΛΕΜΟ. <br></blockquote><br><br>Say no more. Will read no more.<br></blockquote><br><br>Pain, ό,τι διαβάσεις είναι ψέματα. ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΝΟΤΑ BOLT THROWER ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ.<br><br>Συμφωνώ με Βασσια. Δεν χαρίστηκε και μπράβο τους. Η lead ερωτευσιμη απο το theory of everything, ακόμη.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Η lead ερωτευσιμη απο το theory of everything, ακόμη.<br></blockquote><br>H προφορά της lead ήταν ερωτεύσιμη. Ξεχώριζε τόσο πολύ.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
-It stands alone as the best "Star Wars" entry since 1980&#039;s "The Empire Strikes Back." Yes, it&#039;s that good.<br><br>-Rogue One might trade heavily in nostalgia but it&#039;s bold enough to take risks, and will leave you stirred, fired up and raring for more. Now, if only there was a follow-up we could go away and watch immediately<br><br>-The film soars when it abandons all pretense of being a space opera, and fully embraces the bombastic modern action movie that’s at its core, giving it a unique identity that does indeed stand apart from other entries in the series. <br><br>-Perhaps <b>the darkest</b>, most action-packed Star Wars instalment, director Gareth Edwards’ standalone adventure establishes its own rhythm, balancing fan demands with grand, poetic moments unlike anything this cinematic galaxy has previously achieved<br><br>-Rogue One spins “Star Wars” into a whole new orbit.<br><br>-A swiftly paced, rough-and-ready entertainment that, in anticipating the canonical events of “A New Hope,” manages the tricky feat of seeming at once casually diverting and hugely consequential. <br><br>-Someone called Rogue One the “Saving Private Ryan of Star Wars movies”<br><br>-Director Gareth Edwards has finally made the first “Star Wars” movie for grown-ups.<br><br>-You should not bring small children to Rogue One.<br><br>Spoilers ahead!<br>http://www.polygon.com/2016/12/16/13967972/rogue-one-star-wars-easter-eggs-cameos" class="bbcode_url">Here are Rogue One’s biggest cameos and Easter eggs to keep an eye out for
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Προσυπογράφω: η καλύτερη ταινία Star Wars απ&#039;όσες είδα στον κινηματογράφο. Τουλάχιστον 3 σκαλιά ανώτερη του Force Awakens που ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό και ανακύκλωνε ιδέες με δουλοπρέπεια. Εδώ οι αναφορές, τα cameos, και τα κλεισίματα του ματιού γίνονται με έξυπνο και πολύ πιο οργανικό τρόπο. Η σκηνοθεσία είναι σαφώς πιο τολμηρή και ενδιαφέρουσα, το story απλό και αναπόφευκτα προβλέψιμο σε γενικές γραμμές αλλά ευχάριστο και με σωστές δόσεις σασπένς. Αν έχω ένα παράπονο είναι ότι ορισμένες ερμηνείες με απογοήτευσαν ελαφρώς, ειδικά ο Whitaker που το πομπώδες ύφος του υποβιβάζει τον χαρακτήρα σε καρικατούρα. Η πρωταγωνίστρια sexy και τσαμπουκαλεμένη όσο πρέπει, η ερμηνεία ήθελε λίγη δουλίτσα ακόμα αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας, στο κάτω-κάτω action/fantasy spectacle είναι κυρίως η ταινία κι ως τέτοια με ικανοποίησε πλήρως. Μην τη χάσετε για κανένα λόγο.<br><br>EDIT: Όσοι χρησιμοποιείτε Spotify, τσεκάρετε το εφέ που προσθέσανε όταν βάζεις να ακούσεις το επίσημο soundtrack της ταινίας. It&#039;s the little things <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Αυτά είναι. Λογικά μετά τα Χριστούγεννα θα το δω, είχα καλό προαίσθημα για τη συγκεκριμένη ταινία και μάλλον δεν έπεσα έξω.  :starwars:
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Και γω μετά τα Χριστούγεννα, να σπάσει  λίγο και ο κόζμος. Oremanam.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
Το είδα και εγώ χθες  :worshippy:<br>Ειδικά η σκηνή με τον Darth Vader στο τέλος, holy shit...
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>EDIT: Όσοι χρησιμοποιείτε Spotify, τσεκάρετε το εφέ που προσθέσανε όταν βάζεις να ακούσεις το επίσημο soundtrack της ταινίας. It&#039;s the little things <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br>Όντως ωραία η προσθήκη.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Σοκ και Δέος.<br><br>Ουσιαστικά πλέον θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να δει κανένας τα prequels 1-2-3. Εκτός αν θέλει να γελάσει με το πόσο βλαξ υπήρξε ο Λούκας.<br><br>Σοκ και Δέος, ξαναλέω. Ίσως η 2η σπουδαιότερη ταινία Star Wars που έγινε ποτέ. Αναλυτικότερα στην πορεία, είναι νωπό το σοκ ακόμα.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
ΓΚΡΕΜΙΣΕ.  Γ Κ Ρ Ε Μ Ι Σ Ε.<br><br>Δεν έχω λόγια.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Meanwhile στο δωμάτιό μου <br><img src="http://i.imgur.com/aFfeXVg.jpg" alt="aFfeXVg.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Έπρεπε<br><br>Επίσης ΜΗ ΜΠΕΙΤΕ όσοι δεν το χετε δει ακόμα (αν και φαίνεται στα trailer)<br><span class="bbcode_spoiler">
15589732_10210480937473294_7117797146288406502_n.jpg
<br>I am One with the Force and the Force is with Me.</span>
 
Top Bottom