What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Star Wars Episode VIΙ:The Force Awakens

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
<blockquote><br>Έχω βάλει κάδρα με προπαγανδιστικές αφίσες του Imperial Navy στο σαλόνι μου, η κοπέλα μου στα περσινά μου γενέθλια μου έκανε δώρο Stormtrooper Helmet Cookie Jar κι εγώ στα δικά της της πήρα έναν λούτρινο Τσουμπάκα, στο κινητό έχω για ήχο κλίσης το Imperial March. Είμαι <strike>καμμένος και πεταμμένος Star Wars fan </strike> είμαι ακόμη παρθένος και δεν ξέρω γιατί. Το ίδιο και η κοπέλα μου.<br></rant><br></blockquote><br><br>ΈΠΡΕΠΕ να γίνει. <br><br>Ελιόν σε κατανοώ, αλλά σαν τον pitsinio δεν είσαι.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
736
Το θέμα είναι η ΠΟΥΣΤΙΑ του πράγματος. Ναι, ΠΟΥΣΤΙΑ. <br><br>Την  ταινία αποδεδειγμένα την είχαν στα χέρια τους (βλέπε event για 600 άτομα στις 17/12) και επέλεξαν να μη τη δείξουν για να προωθήσουν την ταινία του στόκου.<br><br>Το επιχείρημα αφού δε θα προλάβαιναν όλοι τη δουν στην πρεμιέρα πάλι δε το καταλαβαίνω. Μέσα στις 7 ημέρες διαφορά δε θα είχε μπορέσει ο άλλος να τη δει? Ίσα ίσα επειδή η πρώτη εβδομάδα είναι μέσα στις γιορτές (παραμονή Χριστουγέννων πρεμιέρα..) το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο. Στη τελική είναι άλλο αν π.χ. με πρόλαβε ο άλλος και έκλεισε πριν από μένα γιατί να δει την ταινία και άλλο να σου λέω δε θα τη δεις την ταινία γιατί έτσι.<br><br>Πιστεύετε ότι θα ήταν αυτά τα νούμερα του box office αν οι ταινίες είχαν ξεκινήσει παράλληλα? Δεν είναι βλάκες ήξεραν τι έκαναν.<br><br>Μου αρέσει που πολλοί που το παίζετε άνετε είστε οι ίδιοι που τρελαίνεστε για τις 1-2 ημέρες διαφορά μεταξύ EU-US πχ. (και πολύ καλά κάνετε) στο release ενός τίτλου που περιμένετε. Inb4, "όχι εγώ δε το κάνω αυτό ".<br><br>Επίσης θα παρακαλέσω αυτοί που έμειναν πρακτικά ανεπηρέαστοι από το γεγονός (ναι, ξέρεις ποιος είσαι) να μη το παίζουν cool και άνετοι.  :cool:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776
Λολ τι να πω και γω που έπρεπε να περιμένω 2 εβδομάδες...<br><br><blockquote>αν ο Χαν πυροβόλησε πρώτος ή όχι</blockquote><br>Σύμφωνα με τη remastered (του ΄97 νομίζω) που είδα στο μαραθώνιο star wars τραβάνε ταυτόχρονα.  ^.^ ^.^ ^.^
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Η λογική ήταν πως το star wars είναι σιγουράκι εισπρακτικά λόγω των fan του, οπότε δεν ρισκάρει να αφαιρέσει πιθανές αίθουσες προβολής από τον Παπακαλιάτη που θέλει το μπούγιο της πρεμιέρας και των Χριστουγεννιάτικων mainstream τύπων που πάνε σινεμά και βλέπουν ό,τι κάτσει. Αν εξαιρέσεις τις μικροδιαρροές από όσους πήγαν Βουλγαρία και Μολδοβλαχία για να τη δουν, ή έναν δύο που κράτησαν την ανάσα τους μέχρι να σκάσουν, η feelgood πήρε τα λεφτά από όλους όσους την έκραζαν. Τώρα αν θα θυμάται ο αγανακτισμένος σε επόμενη διανομή της feelgood να κάνει αποχή, άλλο θέμα.<br>Πάντως παρότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω σε πρεμιέρα όσο κι αν περιμένω ή γουστάρω μια ταινία, λόγω της δυσφορίας μου για τον κόσμο, καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που δεν θέλουν να φάνε 8000 σπόιλερ μέχρι να δεήσει ο διανομέας.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
<blockquote><br>Επίσης θα παρακαλέσω αυτοί που έμειναν πρακτικά ανεπηρέαστοι από το γεγονός (ναι, ξέρεις ποιος είσαι) να μη το παίζουν cool και άνετοι.  :cool:<br></blockquote><br><br>Πάλι για τον Ξερικό μιλάς που είχε private viewing?  :silly:<br><br>Προσωπικά συμφωνώ με τον Hellion για το ζήτημα της καθυστέρησης, από την άλλη το είχα πει κι νωρίτερα, το λέει κι ο G0O τώρα, ότι όλοι αυτοί που γκρινιάζανε πάλι με καθυστέρηση θα την έβλεπαν την ταινία και όχι Day One.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Υπάρχει μια παροιμία. "Σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες".<br><br>Η Feelgood δείχνει τεράστια ασέβεια σε ένα ευρύ κοινό. Ναι, ευρύ. Τα νούμερα το δείχνουν. Απλά έπρεπε σώνει και ντε να είναι μπροστά ο μπουχουμπουχου. Σταματάω γιατί μάλλον θα ξεπεράσουμε το πλαφόν σε αρνητικά σχολιάκια.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Η μέγιστη τρολιά θα είναι σε 2 χρόνια να γίνει πάλι το ίδιο. Βασικά το περιμένω κιόλας.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
<blockquote><br>Η μέγιστη τρολιά θα είναι σε 2 χρόνια να γίνει πάλι το ίδιο. Βασικά το περιμένω κιόλας.<br></blockquote><br><br>Δηλαδή, σε 2 χρόνια να βγάλει καινούρια ταινία ο Παπακαλιάτης; :hmm:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το απαράδεκτο για μένα είναι ότι μπορούσαν να την δείξουν την μέρα που θα την έβλεπε όλος ο πλανήτης και δεν το έκαναν. Αν αφήσουμε στην άκρη ότι πρόκειται για το Star Wars ή ότι υπάρχει πιθανότητα να πέσουν spoilers, με ποιο δικαίωμα στερείς από τον κόσμο μια ταινία που ΕΧΕΙΣ στα χέρια σου; Την επόμενη Χ ταινία παίζει να τη δούμε και ένα μήνα μετά γιατί... έτσι;<br><br>Μάλλον όποιος το έχει μεγαλύτερο, προβάλλεται και πρώτος :starwars:
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Η αλήθεια είναι πως τελικά πως σε Showdown Star Killer Vs Milf Collector, το δεύτερο έχει πιο πολύ πέραση σε πιτσιρίκες. Το οποίο γεγονός είναι ανησυχητικό από μόνο του. :trollface:
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
δικιο εχουν οσοι ξενερωσαν πιστευω κι εγω, αλλα δεν θα κανουμε και πορεια/μπαχαλα για τα star wars. εδω αλλα κι αλλα γινοντε και κανουμε και τουμπεκι<br><br>απ την αλλη η feelgod εμπορας ειναι και πρεπει να πουλησει τα προιοντα της (συν του οτι απο εγχωριες παραγωγες εχει μεγαλυτερο κερδος).και εκανε και τσαμπα διαφημιση με ολο το σκηνικο, εγω πχ ουτε ακουστα την ειχα την feelgood ουτε ηξερα οτι ο παπακαλιατης βγαζει ταινια.<br><br>αλλα εχω μια απορια Hellion<br>τελικα αφου γουσταρες τοσο το νεο star wars πηγες να το δεις σινεμα ? <br><br><br>
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
<blockquote><br>δικιο εχουν οσοι ξενερωσαν πιστευω κι εγω, αλλα δεν θα κανουμε και πορεια/μπαχαλα για τα star wars.</blockquote><br><br>Τι λες βρε, δεν είδες τι επανάσταση έγινε στο fb της φίλγκουντ;
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
<blockquote><br>Τι λες βρε, δεν είδες τι επανάσταση έγινε στο fb της φίλγκουντ;<br></blockquote><br><br>Η οποία ενημέρωνε κανονικά και ατάραχη για το countdown μέχρι τις 24. Lel.<br><br>Kαι στην τελική, αυτό που έκανε ήταν τουλάχιστον προσβλητικό και χυδαίο. Θέλεις σινεμά; Θα δείς αυτό που θέλουμε εμείς να δείς, αλλιώς περίμενε πιο μετά. Που τολμάς να έχεις διαφορετικά γούστα από τους πολλούς.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Καλά και εγώ αν ήθελα να πάω να δω το Fellowship of The Ring το 2001 και το καθυστερούσαν μια βδομάδα για παρόμοιο λόγο, ενώ ήμουν τρελά καμένος με Tolkien, θα νευρίαζα σίγουρα. Αλλά δεν με έπιανε τίποτα τότε, ήμουν 11 χρονών <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> (inb4 γεροξούρες με ειρωνικά σχόλια).
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Ίσως δεν σας καίει αλλά επίσης και τα ανιμέησιον της pixar τα φέρνει μόνο ντουμπλαρισμένα, χωρίς έκδοση στα εγγλέζικα με υπότιτλους, εκτός από μερικές εξαιρέσεις. Έχει προφανώς την αντίληψη πως αυτά είναι μικιμάου για παιδάκια. Το brave θυμάμαι, με βασικό στοιχείο την προφορά και το είχαν φέρει μόνο στα ελληνικά. Δε λέω εταιρία είναι αλλά και εγώ μετά θα προτιμήσω να το κατεβάσω για να το δω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
<br><br>Θυμάσαι λάθος. Το brave το είχα δει στο πρωτότυπο.
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
<blockquote><br><blockquote><br>Snipereye<br>Aυτό ρωτούσα κι εγώ σε προηγούμενό μου ποστ, με διάθεση να σας τρολάρω (ευγενικά εννοείται) αλλά απέτυχα.  :pP<br></blockquote><br><br><br>In other news, φημες λενε οτι το &#039;ενας αλλος κοσμος&#039; ειναι σαν να ξαναβλεπεις το &#039;Αν&#039;, ισχυει; <br></blockquote><br><br>Όχι δεν ισχύει <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Επίσης να τονίσω ότι για πρώτη φορά είδα ελληνική ταινία με τόσο καλή σκηνοθεσία, που σε σημεία φαντάζει ισάξια ξένων παραγωγών.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
<blockquote><br>Ίσως δεν σας καίει αλλά επίσης και τα ανιμέησιον της pixar τα φέρνει μόνο ντουμπλαρισμένα, χωρίς έκδοση στα εγγλέζικα με υπότιτλους, εκτός από μερικές εξαιρέσεις. Έχει προφανώς την αντίληψη πως αυτά είναι μικιμάου για παιδάκια. Το brave θυμάμαι, με βασικό στοιχείο την προφορά και το είχαν φέρει μόνο στα ελληνικά. Δε λέω εταιρία είναι αλλά και εγώ μετά θα προτιμήσω να το κατεβάσω για να το δω.<br></blockquote><br><br>Έξυσες πληγές. Θυμάμαι που ήθελα να πάω να το δω και όλες οι προβολές ήταν στα ελληνικά. Τελικώς, το είδα με ένα φιλαράκι μου κατεβασμένο, αφού είχαμε ψάξει παντού να δούμε που το παίζει.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Snipereye<br>Aυτό ρωτούσα κι εγώ σε προηγούμενό μου ποστ, με διάθεση να σας τρολάρω (ευγενικά εννοείται) αλλά απέτυχα.  :pP<br></blockquote><br><br><br>In other news, φημες λενε οτι το &#039;ενας αλλος κοσμος&#039; ειναι σαν να ξαναβλεπεις το &#039;Αν&#039;, ισχυει; <br></blockquote><br><br>Όχι δεν ισχύει <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Επίσης να τονίσω ότι για πρώτη φορά είδα ελληνική ταινία με τόσο καλή σκηνοθεσία, που σε σημεία φαντάζει ισάξια ξένων παραγωγών.<br></blockquote><br><br>Δεν ξέρεις εσύ ρε, Παπακαλιάτης μιλφοκυνηγός ρε, που αρέσει στην απαίδευτη μπανανία που δεν αναγνωρίζει τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας ρε.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Μετά το console pride, ήρθε και το Papakaliatis pride!<br>Πάντως συμφωνώ ότι σε σχέση με τα νήσος και λάρισα καρδίτσα πώς τα λεν, το Αν είχε κάτι να πει από κινηματογραφική άποψη.
 
Top Bottom