STAR WARS OUTLAWS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ωραίο review Κώστα.

Θα τιμηθεί το παιγνίον σίγουρα αν και μάλλον όχι από το release. Βγαίνουν πολλά αξιοσημείωτα games αυτή την περίοδο..

Και ένα ωραίο vid με το σχετικό Lore:

Μπράβο για το review! Ωραία η προσθήκη των μικρών βίντεο με σκηνές gameplay. Ελπίζω να το δούμε πιο συχνά από εδώ και πέρα. γιατί ωραίες οι εικόνες αλλά δεν δίνει πλήρη αίσθηση του gameplay

Στα dog fights έχει autoaim? Γιατί δεν κατάλαβα να σημαδεύεις κάτι πέρα από το να είναι μπροστά από την μύτη του σκάφους

Στα dog fights έχει autoaim? Γιατί δεν κατάλαβα να σημαδεύεις κάτι πέρα από το να είναι μπροστά από την μύτη του σκάφους

Υπάρχουν 3 διαφορετικά κύρια όπλα για το σκάφος, το default που είναι το παραδοσιακό λέηζερ σα να παίζεις τυπικό Space Sim, και άλλα 2 που ξεκλειδώνονται στην πορεία. Αυτό που έχω φορεμένο στο βίντεο διαθέτει auto-targeting αλλά προσφέρει burst fire αντί για συνεχές πυρ, και υπερθερμαίνεται γρήγορα.

Εγώ μπορώ να πω ότι το review με έκανε να θέλω να το αγοράσω. Όχι ότι ήθελα και πολύ... Κάτι ότι είναι Star Wars, κάτι ότι είναι open world και με χειρισμό σκάφους, κάτι το review. Ίσως να βρήκα αυτό που θα ήθελα να είναι το Starfield και το βρήκα στο Star War Outlaws.

Παιχνιδαρα θα ειναι! Μενει να δουμε αν θα ειανι καλυτερο απο το jedi survivor!

Ωραία η παρουσίαση και σε εμένα άρεσε η προσθήκη των μικρών βίντεο που σε συνδυασμό με το κείμενο κάνουν την εμπειρία ανάγνωσης καλύτερη. Το παιχνίδι σίγουρα θα το πάρω ως φαν του σύμπαντος σε μια καλή έκπτωση, στο cdkeys είναι ήδη στα 49€.

Σύμφωνα με το road map θα κυκλοφορήσει ένα πρώτο "story pack" τώρα το φθινόπωρο και ένα ακόμα την άνοιξη του 2025. Οπότε θεωρητικά στο steam θα φτάσει ήδη εμπλουτισμένο όταν φτάσει.

Τουλάχιστον αυτοί οι swap skin stormtroopers στο πρώτο βίντεο, έχουν τη δικαιολογία ότι το ψηλό γρασίδι παρεμπόδιζε το σημάδι τους.

80 τακατό...

Για έναν Star Wars fan το γκεημ είναι μια χαρά διασκεδαστικό και αξίζει το 80% κατά την ταπεινή μου άποψη, παρά το ότι όλοι οι edgelords επιλέγουν να φτιάχνουν compilation videos με τα fail του τίτλου (τα οποία επισημαίνω στο review κιόλας) για να τραβήξουν κλικς αντίδρασης.

Γενικά η Ubisoft είναι easy target.

Όλα τα παιχνίδια, και ειδικά τα open-world, έχουν τέτοιου είδους glitches (και το Red Dead Redemption 2, που θεωρείται κορυφαίο στο είδος), οπότε όλα αυτά τα videos μου είναι πλήρως αδιάφορα.

Έχω την εντύπωση ότι ο Asmongold έχει εδώ και καιρό καταλήξει στο να βγάζει τέτοιο περιεχόμενο/snippets. Πολλά και εύκολα κλικς, ταΐζει και το κοινό του με υλικό τύπου Espresso/μεσημεριανάδικου, όλοι ευχαριστημένοι.

θα μπορουσε να μας κανει ξεναγηση στο σπιτι του. η μαλλον ασε καλυτερα και εικονα να εμφανιστει σε πιανει κατι στο στομαχι.

Ανακοίνωση της Ubisoft:

Additionally, despite solid ratings (Metacritic 76) and user scores across the First Party and Epic stores (3.9/5) that reflect an immersive and authentic Star Wars universe, Star Wars Outlaws initial sales proved softer than expected. In response to player feedback, Ubisoft's development teams are currently fully mobilized to swiftly implement a series of updates to polish and improve the player experience in order to engage a large audience during the holiday season to position Star Wars Outlaws as a strong long-term performer. The game will be available on Steam on November 21.

Επομένως 21 Νοεμβρίου κυκλοφορία στο Steam, ελπίζω και με κάποια έκπτωση. Σίγουρα θα το αγοράσω κάποια στιγμή.

Νοεμβριο?!!! 4 3 μηνες μετα το epic? Θα πληρωσε η disney για να βγει πιο γρηγορα. Γιατι τα kingom hearts εκαναν 3 χρονια να βγουν στο steam. Οπως και τα star wars battlefront μεχρι το 2019 που τοτε ολα τα παιχνιδια της ea εβγιναν μονο στο origin

Ανακοίνωση της Ubisoft:

Επομένως 21 Νοεμβρίου κυκλοφορία στο Steam, ελπίζω και με κάποια έκπτωση. Σίγουρα θα το αγοράσω κάποια στιγμή.
Ειλικρινά, γιατί δεν τα βγάζουν day 1 Steam? Ξέρουν ότι κάνουν κακό στις πωλήσεις τους αλλά εκεί επιμένουν. Αμφιβάλλω να παίρνουν τόσο πολλά από τον Sweeney μας που να καλύπτουν τις χαμένες πωλήσεις του steam. Και τώρα έχοντας χάσει τις day 1 πωλήσεις και με την φημη του μετριου τιτλου, ποσοι να ασχοληθουν? Αμφιβαλλω οι 5+ εκατομμυρια που χρειαζονται ακομα σε πωλησεις για να εχουν κερδος

Back