STAR WARS OUTLAWS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ειλικρινά, γιατί δεν τα βγάζουν day 1 Steam? Ξέρουν ότι κάνουν κακό στις πωλήσεις τους αλλά εκεί επιμένουν. Αμφιβάλλω να παίρνουν τόσο πολλά από τον Sweeney μας που να καλύπτουν τις χαμένες πωλήσεις του steam. Και τώρα έχοντας χάσει τις day 1 πωλήσεις και με την φημη του μετριου τιτλου, ποσοι να ασχοληθουν? Αμφιβαλλω οι 5+ εκατομμυρια που χρειαζονται ακομα σε πωλησεις για να εχουν κερδος

Το κατάλαβαν επιτέλους και ξεκινώντας με το Assassin's Creed Shadows θα τα βγάζουν day one στο Steam, το ανακοίνωσαν επίσημα. Τώρα, γιατί χρειάστηκε τόσος καιρός και να πατώσουν τόσα παιχνίδια, μακάρι να ήξερα.

Ο ορισμός του "με την ουρά στα σκέλια", ειδικά δεδομένου του timing. Προφανώς και δεν αρκεί η άφιξη στο Steam για να γίνουν ξανά τα παιχνίδια τους best-sellers, αλλά ίσως καθυστερήσει λίγο την κατρακύλα, ώσπου να σχεδιάσουν οι εγκέφαλοι της εταιρείας τις επόμενες κινήσεις τους.

Υπάρχει στο παιχνίδι η δυνατότητα να αλλάξεις κόμμωση στην πρωταγωνίστρια όπως στο Witcher 3;

Μπα, μόνο ρούχα/cosmetics (κάποια εκ των οποίων είναι και set items οπότε αν τα φορέσεις όλα μαζί δίνουν κάποιο bonus σε πτυχή του gameplay). Κομμώσεις κτλ δεν είναι customizable.

Κρίμα, δεν μπορούσαν να δώσουν στην πρωταγωνίστρια ένα φυσιολογικό μαλλί; Έτσι ήταν η θεία μου η Κυράτσω όταν τελείωνε το πλάσιμο της πίτας και έβγαζε το τσεμπέρι.

Με την κυκλοφορία του game στο Steam, ο νέος game director λέει πως θα αφαιρέσουν το υποχρεωτικό stealth σε κάποιες αποστολές και αν κάποιος θέλει θα ορμάει και θα αρχίσει το μπιστολίδι με τη μία.

Παράλληλα με τα παραπάνω βγήκε και το πρώτο story dlc για το παιχνίδι.

Το πρώτο DLC βγήκε πριν λίγους μήνες και εισάγει μια μετριοκαλή ιστορία που διαδραματίζεται κυρίως σε ένα μεγάλο σκάφος αναψυχής, το δεύτερο αναμένεται μες στην άνοιξη.

Νταξ εγώ εξακολουθώ να θεωρώ πως παρά τις παθογένειές του, για Star Wars fans με στοιχειώδη γνώση του lore είναι αρκετά διασκεδαστικό το παιχνίδι. Αλλά το ratio "διασκέδασης" προς "κλαίω τα λεφτά μου" μάλλον θα ήταν ευνοϊκότερο σε τιμή κάτω των 30.

Το πρώτο DLC βγήκε πριν λίγους μήνες και εισάγει μια μετριοκαλή ιστορία που διαδραματίζεται κυρίως σε ένα μεγάλο σκάφος αναψυχής, το δεύτερο αναμένεται μες στην άνοιξη.

Νταξ εγώ εξακολουθώ να θεωρώ πως παρά τις παθογένειές του, για Star Wars fans με στοιχειώδη γνώση του lore είναι αρκετά διασκεδαστικό το παιχνίδι. Αλλά το ratio "διασκέδασης" προς "κλαίω τα λεφτά μου" μάλλον θα ήταν ευνοϊκότερο σε τιμή κάτω των 30.

Οπότε είναι λίγο πιο πάνω από αυτό το όριο. Βασικά εάν το σκάσω το πενηντάρικο (γιατί έχω την μούρλια να τα αγοράζω complete), πιθανόν να είναι το πρώτο ΑΑΑ παιχνίδι που αγοράζω εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον!!!!

Αξίζει για 35 ευρώ στο Steam? Τί λενε και τα dlc?
Ναι αξιζει γιατι περασαν μηνες που εχει βγει και λενε πως εχουν φτιαξει οτι προβληματα ειχε στην αρχηΚαι αφου ειδα και αυτο το benchmark που η RX 6700XT με ολα max 1440p πιανει 120 fps ενω χωρις FSR πιανει 43.... πλεον δεν εχω καμια αμφιβολια! Θα το παιξω μεσα στον Μαρτιο οπως μαλλον και το Dead Island 2!
Αξίζει για 35 ευρώ στο Steam? Τί λενε και τα dlc?

15 Mάη κυκλοφορεί το επόμενο story pack για το game.

Το game επίσης έχει πλέον διαθέσιμο ένα demo στο Steam και το Uplay.

Το οποίο demo apparently κρασάρει συνέχεια. Womp womp.

Back