Start your engines!!! (The Sim Racing thread)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
αν είναι καλό πάντως, εγώ θα το προτιμήσω από το iracing, μιας και δεν είναι ότι λιώνω όσο θα έπρεπε για το iracing.

Φαίνεται να είναι. Τουλάχιστον όσο αφορά την οδήγηση και τις λεπτομέρειες των αυτοκινήτων. Έβλεπα για το career mode και έχει κάποιο βάθος με αγορά αυτοκινήτων, χορηγούς, διαφορετικά πρωταθλήματα κτλ. Όμως η ΑΙ θέλει δουλειά ακόμη. Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε και περισσότερα. Αν αξίζει μάλλον θα ναι το χριστουγεννιάτικο δώρο μου!

Έκανες σκέψεις για iRacing?

Μια πρώτη ματιά με όλες τις αρχικές επιλογές για το Career Mode του Project Motor Racing. Έχω ήδη αποφασίσει Rolling Billboard στην αυθεντική εμπειρία για αυθεντικά σίγουρες τελευταίες θέσεις! Τουλάχιστον θα πληρώνομαι!

Απ' ότι φαίνεται θα έχει και αρκετά καλή υποστήριξη για controller! Τέλειο για όσους δεν έχουν τιμονιέρα ή βαριούνται απλά να την βιδώσουν!

εγώ είμαι αυτός που βαριέμαι να την βιδώνω...... Και πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα σπάσει στο βίδωμα. Αυτό το οριζόντιο σίδερο μου κάνει μεγάλο πρόβλημα.....

Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι τελευταία όταν την βιδώνω καταλήγω να παίζω eurotruck.
Ένα καλό headtracking application Θέλουμε τώρα, για να κοιτάμε αριστερά δεξιά

Και για το eurotruck την έχουμε βεβαίως, βεβαίως. Βασικά triple screens θέλουμε! Και χώρο! Και συ γραφείο χωρίς σίδερο!

Κυκλοφόρησε σήμερα το Assetto Corsa Rally στα 24€ μέχρι 27/11. Μετά πάει στα 30€. Υπάρχει και εξτρά εκπτωσούλα στο πακέτο με το AC Evo. Και τα δύο βρίσκονται σε Early Access.

Δεν κρατήθηκα..

Race Weekend με gamepad..

Όσο πλησιάζει ο καιρός με ψήνει και περισσότερο.. όχι ότι είναι και δύσκολο εδώ που τα λέμε..

Η πολυαγαπημένη μας ΕΑ ανακοίνωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει νέο F1 το 2026 αλλά ένα dlc στο F1 25, το οποίο θα περιλαμβάνει τα νέα μονοθέσια, ομάδες, οδηγούς και κανονισμούς. Στόχος τους είναι το 2027 να βγάλουν ένα νέο παιχνίδι το οποίο θα "looks, feels, and plays differently, delivering more gameplay choices." ό,τι κι αν σημαίνει αυτό στο μυαλό τους.

Κυκλοφόρησε το Project Motor Racing. Τώρα αν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες θα φανεί στο μέλλον καθώς ξεκίνησε με negative στο steam. Και μέχρι να στείλω το γράμμα μου στον Άι Βασίλη έχουμε καιρό.

το Corsa Rally πως σου φαίνεται μέχρι στιγμής; Και πως είναι συγκριτικά με dirt 2 ;

Είναι δυνατό.. αλλά θέλει λίγη δουλειά ακόμα. Μην ξεχνάς ότι είναι σε early access. Έχει όμως τις προοπτικές να ξεπεράσει το dirt. Με την τιμή πάντως που το 'χουν στα κλειδάδικα (15€ στο instant) είναι μια καλή επένδυση και για το μέλλον αλλά και για τώρα. Θα τα βγάλει τα λεφτά του όπως και να χει. Για μένα πχ που δεν παίζω και κάθε μέρα έχει μια χαρά περιεχόμενο για να με κρατήσει μέχρι το επόμενο update και βάλε.

Το κακό είναι ότι εγώ έχω και το dirt 2 που δεν έχω πιάσει καθόλου. Περίμενα πως και πως να ξεκινήσω όταν θα έπαιρνα τιμόνι.

Τιμονιέρα έχεις οπότε τι περιμένεις!? Just push play! Κάνε μερικά Rally sessions στο Dirt κι αν δεις ότι σε ψήνει και θες να δοκιμάσεις και κάτι άλλο επενδύεις στο AC Rally.

Τέταρτο update για το AC EVO, το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής, με την προσθήκη αρκετών αμαξιών (όπως το φετινό μονοθέσιο της Ferrari SF-25) και πιστών (Monza, Nürburgring κα).

Τιμονιέρα έχεις οπότε τι περιμένεις!? Just push play! Κάνε μερικά Rally sessions στο Dirt κι αν δεις ότι σε ψήνει και θες να δοκιμάσεις και κάτι άλλο επενδύεις στο AC Rally.
Σακάρω άσχημα ! Αυτό είναι το πρόβλημα :rolleyes:

Ε κάνε καθημερινά ντους, πρόσεξε τη διατροφή σου και αν δεν δεις αποτελέσματα πήγαινε να σε δει κάνας γιατρός!!! (Ήμουν απ τον ύπνο και πέταξα στο AI το τι σημαίνει "σακάρω άσχημα" κι αυτές ήταν μερικές από τις προτάσεις για το πρόβλημά σου!!! :ROFLMAO:)

Γενικά τα ραλλάκια είναι αρκετά hardcore και απαιτούν άπειρο χρόνο για να μάθεις να είσαι κάπως ανταγωνιστικός. Το χεις καταλάβει. Προσωπικά, επειδή δεν πρόκειται να διαθέσω τον χρόνο που απαιτείται, κάθε φορά που περνάω την γραμμή του τερματισμού, έχοντας αποφύγει επαφές με δέντρα, βράχους, χαντάκια κτλ το θεωρώ νίκη και πάω χαρούμενος παρακάτω. Ο χρόνος και η θέση δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το ταξίδι μετράει.

Α εντάξει. Δεν κάνω κάτι λάθος τότε. Για να δούμε πως θα πάει!

Όχι ρε. Τι λάθος να κάνεις? Έμπα, βγάλε γούστα, απόλαυσέ το και μην σε νοιάζει τίποτα!

Νέο update για το AC: Rally. Προσθέτει το Alpine A110 στο ρόστερ και το “Ghiacciodromo Livigno” Ice Circuit για να μάθουμε να οδηγούμε στα χιόνια.

Back