Start your engines!!! (The Sim Racing thread)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τέμπλαρς με Group B αμάξια και ασσασίνοι να τα σαμποτάρουν στα μουλωχτά για να τους ξεπαστρέψουν!

τελευταία κάνω το ακριβώς αντίθετο από Racing.
snowrunner. Πατάω γκάζι και VROOOOOOM. Κάνω και ένα μέτρο, αν είμαι τυχερός

τελευταία κάνω το ακριβώς αντίθετο από Racing.
snowrunner. Πατάω γκάζι και VROOOOOOM. Κάνω και ένα μέτρο, αν είμαι τυχερός

Πώς είναι αυτό; Το έχω στην wishlist αλλά δεν έχω αποφασίσει 100% αν με έχει ψήσει.

Πώς είναι αυτό; Το έχω στην wishlist αλλά δεν έχω αποφασίσει 100% αν με έχει ψήσει.

Θέλει υπομονή και επιμονή.
Όταν καταφέρεις να ξεκολλήσεις το "θηρίο" από τη λάσπη και τα χιόνια και να φτάσεις επιτέλους στον προορισμό σου, νιώθεις μια κάποια ικανοποίηση. Είναι ωραία εμπειρία άμα σου αρέσουν αυτά τα "παιδέματα".

Υπ' όψιν ότι ο κόσμος του είναι εντελώς άδειος. Δηλαδή είσαι εσύ και τα φορτηγά/ρυμουλκά σου. Δε βλέπεις ψυχή. Μάλλον επίτηδες το έκαναν, αλλιώς θα σταμάταγα στον δρόμο κάθε τρεις και λίγο και θα ζητούσα βοήθεια. :Ρ

Όπως ακριβώς τα λέει το Bot.
Εγώ το είχα πάρει από Instant και μου είχε δώσει κάνα δυο φορτηγά παραπάνω. Και αυτό ήταν που με παίδεψε πιο πολύ από όλα. Ένα από όλα ήταν το Bandit. Ωραίο φαινεται. Ψηλό, δυνατό. Ελα όμως που τουμπάρει για ψύλλου πήδημα... Αποφάσισα λοιπόν αντι να το έχω να μεταφέρει φορτία , να του βάλω ένα βυτίο με βενζίνη πάνω και να το έχω να τραβάει αν χρειαστεί στα δύσκολα.

3/6 το 2026 season pack για το F1 25.

Ντραϊβερόνια του φόρτσα αν δείτε κάνα Αβανέζο πουθενά κάντε κάνα add. Θέλω να βλέπω γνωστά ονόματα όταν τρέχω με τα bot!!!

Κατάρα, πρέπει να σε έχω add στο Xbox για να σε προσθέσω;

Πάρτε ΤΖΑΜΠΑ τώρα που γυρνάει αυτό το έργο τέχνης και θα ξεχάσετε Φόρζα, Ασέτο και ό,τι άλλο ξέρατε.

Κατάρα, πρέπει να σε έχω add στο Xbox για να σε προσθέσω;

Εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι, ναι! Γενικά μόνο όσους έχω στο xbox βλέπω in game!

Πάρτε ΤΖΑΜΠΑ τώρα που γυρνάει αυτό το έργο τέχνης και θα ξεχάσετε Φόρζα, Ασέτο και ό,τι άλλο ξέρατε.

Πολύ σκληροπυρηνικό για τα γούστα μου!

Τα κλειδάδικα έχουν μόνο το xbox version και με τρώνε τα χέρια μου...

Έχουν και για ατμό, αλλά σε πρήμιουμ τιμή ανάλογη της πλατφόρμας.

Τα κλειδάδικα έχουν μόνο το xbox version και με τρώνε τα χέρια μου...
Για πρώτη φορά, υποστηρίζει cross play, οπότε αν πας για Xbox και πάρεις μετά steam σε κάποια βαρβατη έκπτωση.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, κι ας βγω λίγο offtopic, σταθερά βήματα προόδου από το AC EVO.

Back