What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

STATE OF THE GAME: Path of Exile

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Έπειτα από εφτά (7) και πλέον χρόνια από την πρώτη μας παρουσίαση για το Path of Exile ξαναπιάσαμε τον τίτλο στο καινούργιο του expansion (Echoes of Atlas, patch 3.13). Συζητάμε για το παιχνίδι τόσο από την πλευρά του έμπειρου παίκτη όσο και από την προοπτική του νεοεισερχόμενου. Επεκτείνουμε τις συγκρίσεις με άλλους αντιπρόσωπους του είδους, ενώ αγγίζουμε και την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Path of Exile 2.



Χωρίς πολλές χρονοτριβές θα σας αφήσουμε να απολαύσετε την κουβέντα μας. Περιμένουμε με χαρά τα σχόλιά σας και προτάσεις για παρόμοια βίντεο στο μέλλον!

Continue reading...


 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ξεκίνησε δυναμικά το βίντεο με αυτό το ρούφηγμα/φύσημα από τη κόλαση ή ό,τι ήταν. Και οι συνομιλητές σου πολύ σοβαροί άνθρωποι ακούγονταν, μέχρι που άρχισε ο τσοκ τις ανακρίβειες. Ούτε πότε βγήκε το γκέημ δεν ξέρει.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
DROGGELJUG!

Edit: Χρειάζεται λίγη ωρίτσα ακόμη για να επεξεργαστεί το HD το YouTube. Ήταν αρκετά ογκώδες το βίντεο λόγω χαόα οπτικών.
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Στο σημείο που ξεκινάν οι ανακρίβειες είναι επειδή ο Τσοκ είχε βάλει εκείνο το game με τα τουτού και πήγαινε για platinum ΙΙΙ, με συνέπεια να αποσυντονιστεί. Αν δυναμώσετε τον ήχο μπορείτε να ακούσετε το μανιασμένο κλάκα κλάκα που στενάζει το kb.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Πόσιμπολ, αν και δε νομίζω να έχει ανέβει ακόμη σε πλάτινουμ. Και θέλουμε πόσιμπολ ρηάξιο επιτέλους, θα αλλάξει η ζωή μας εδώ μέσα μιλάμε.

EDIT: Άντε έκανα τα δυσκολότερα κι άφησα τα απολύτως βασικά για τον χάκερ ανάμεσά σας.
giphy-s.jpg
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
οφτοπικ (ενταξει, τι να πω οντοπικ? υπαρχει το γκρι ντώ και ασχολειστε με ΠΟΕ τωρα, τι να πεις?? (μου λειπει ο τιναπεις. γυρνα ρε μπρο)) εχω να πω οτι πως ν αντεξει κανεις μιαμιση ωρα, οταν ο τσοκάρας ακουγεται σαν να μιλαει απο καποιο αμπαρι στη μεση του ινδικου ωκεανου κι ο χελιος χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα, σαν να τρωει δρακουλινια, καθε φορα που ανοιγει μικροφωνο.

επισης αν ερθει καποτε η στιγμη για ηχητικα ρηάκσο (οταν ξαναβαλετε κουνενα, δηλαδη, που ειναι νομοτελεια...) ΧΡΕΙΑΖΟΜΕΘΑ το 1,5 πρωτο δευτερολεπτο για ομπβιους ρηζονς (αν και ειναι ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ σικέ και εσκεμμενο, ειναι ινσαιντ τζοουκ πια...).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
Γραφτείτε στο Πάτρεον και το Ονλυφανς μας για να έχουμε λεφτά να πάρουμε καλύτερο εξοπλισμό ηχογράφησης, δεν είμεθα poster children της Razer δυστυχώς για να μας στέλνουν κι ένα headset/μικρόφωνο των 300 ευρώ κάθε μήνα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Aνατριχίλα για το ρηάξιο, μόλις ξεκίνησε το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του ρέηκουι κι ας μη το καταλαβαίνετε ακόμα.

Ρησπέκτ και ρεκτ.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Εμενα μου αρεσε! Το μονο σχολιο που εχω να κανω ειναι αφηστε την γκρινια για τους εξοπλισμους και καντε το ιδιο για ολα τα RPG. Απο B.G 1 μεχρι B.G. 3 Aν Βοηθαει κανα καλο ζευγαρακι ηχειων, σας δανειζω τα δικα μου. Για τα υπολοιπα μηχανηματα σηγουρα εχετε καλλιτερα.
 
Last edited:

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Σήμερα κατάφερα να δω το βίντεο.

1. Το πιο πρόσφατο lore pdf.

2. Το "δύο-δεκατρία" είναι πιο εύηχο (τυχόν σκέψεις για το 13, δεν ισχύουν) :p :LOL:

3. Δυστυχώς ισχύει ότι πλέον οι νέοι παίκτες που ξεκινούν το PoE, δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το lore. Παλιότερα υπήρχε ενδιαφέρον να κάτσεις να ακούσεις τι λέει ο npc ή οι επιγραφές (και λόγω του achievement). Αυτή η αλλαγή έχει να κάνει πιστεύω με το πώς εισάγεται ο νέος στο game. Αν τον βάλει στον κόσμο ένας "veteran" φίλος του, ίσως τον κουβαλήσει για να φτάσει γρήγορα στα maps κι έτσι δεν θα έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με το lore. Ή μπορεί να θέλει ο ίδιος να τρέξει για να κάνει το endgame content γιατί του άρεσαν οι μάχες σ' ένα βίντεο στο YT.

4. Ισχύει ότι δεν είναι τόσο "noob" friendly. Πιστεύω ότι ο νέος αν ξεκινήσει χωρίς έτοιμο guide, θα βρει τοίχο σχετικά νωρίς στα maps. Ένας πιο παλιός παίκτης, χωρίς guide, θα μπορέσει να προχωρήσει (απ' τον τοίχο του νέου) γιατί λίγο ή πολύ ξέρει πώς να προσαρμόσει το build του. Για να κάνει όλο το endgame content όμως, θα πρέπει κι ο παλιός να κάνει theorycrafting.

5. Είναι εν μέρει grinding game (no pun intended), αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να φαρμάρεις. Το λάθος που κάνουν οι νέοι (και σε άλλα games γενικώς) είναι να ξοδεύουν τα resources τους πολύ νωρίς. Οπότε μετά νιώθουν υποχρεωτικό το farming.

6. Για τις ώρες ώστε να βγάλεις τα challenges, δεν μπορώ να σχολιάσω μιας και δεν έχω κάτσει ποτέ να το υπολογίσω. Βγαίνει όμως σχετικά εύκολα αν δει κάποιος το playing time του χαρακτήρα του (δεδομένου ότι δεν "χαζεύει").

7. Το PoE εμπνεύστηκε αρκετά από Diablo 2 (κάπως έτσι γνωρίστηκαν οι αρχικοί devs). Πιστεύω κι εγώ ότι το D4 θα πάρει στοιχεία του PoE κι ίσως να "πρέπει" να το κάνει κιόλας. Θα συμφωνήσω με τον @Tsok στο ότι αν πάει σε τελείως δικό της μονοπάτι η Blizz, ίσως να μην της βγει σε καλό (όχι οικονομικά, μιας και είναι η Blizz). Είμαι αρκετά σίγουρος πως το D4 θα είναι πιο εύπεπτο στον νέο παίκτη, αλλά κάποτε θα γίνει παλιός. Τι γίνεται τότε; Θυμάμαι και με το D3 σε κάθε καινούργιο season να μαζεύει τους παίκτες του για ένα ΣΚ (μια βδομάδα max) και μόλις έπαιρναν το item, να συνεχίζουν το κάψιμο στο PoE.

8. Το support της GGG είναι απλά φοβερό. Σε ό,τι είχα χρειαστεί, ήταν εκεί για να βοηθήσουν. Ακόμα και σε χαζά πραγματάκια.

9. Ισχύει ότι πλέον έχει γίνει αρκετά πολύπλοκο. Είναι πολλά games σε ένα και είναι λογικό να χάνεται ο νέος ή κάποιος (όπως εγώ) που απέχει για κάμποσο διάστημα.

10. Το κοινωνικό κομμάτι του PoE είναι όντως απ' τα προτερήματά του, αλλά τα guilds είναι παρατημένα και πρέπει κάποτε να γίνουν αλλαγές.

Γενικώς, ωραία η κουβέντα σας.

[OCD mode]
@Northlander κάνε rotate τα stashes, ρε άνθρωπε.
 
Last edited:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
ΌΧΙ._

Σωστά και ισομετρικά για να μπορώ να τα κλικάρω καλύτερα. :D

Ευχάριστο ότι σού άρεσε το βίντεο, ευχαριστούμε για τα σχόλια.

Holy shiet, το lore έχει φτάσει στις 300 σελίδες, time to e-book read....
 
Top Bottom