Steam & streaming

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Καλημέρα παίδες, να σας πω έχει κατορθώσει κάποιος από εσάς να παίξει σαν άνθρωπος παιχνίδια που δεν συχωρούν λαγκαρίσματα με το steam in home sharing?<br><br>Έχω στήσει ένα μικρό σύστημα για να streamάρω από το workstation μέσω LAN αλλά λαγκάρει πολύ για να παίξω πχ TF2, προσπαθώ να δω αν κάνω κάτι λάθος.<br><br>Το μεγάλο είναι Phenom II x6 1090T, 8GB RAM, Samsung evo 850evo 256GB, radeon 7850 1GB, onboard etheros gigabit (mobo asus sabretooth 990FX r2.0)<br>το streamer είναι athlon II 250, 4GB RAM, nVidia 8600GT, onboard lan (και έχω να τρέχει ένα πρόγραμμα της μητρικής asrock για optimize στο lan traffic).<br><br>Και τα 2 με hardware decode για την μετάδοση/λήψη<br><br>Αυτά τα έχω επάνω σε ένα gigabit switch d-link DGS-108 και τρέχουν και τα 2 σε gigabit σύνδεση, το μόνο ύποπτο που έχω υπόψιν είναι το lan είναι το setup του γραφείου μου οπότε μιλάμε για καμιά 15άρια μέτρα καλώδιο από το switch μέχρι τον ημιώροφο που είναι το streamer, αν και δεν έχει packet loss, δεν ξέρω αν το επηρεάζει με κάποιο τρόπο. Τα καλώδια του setup είναι cat5e, αλλά τα των συστημάτων δεν ξέρω τι είναι, είναι από αυτά που έχουν τα ρουτερ μαζί.<br><br>Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω μπας και στρώσει;

Κάτι που μου έρχεται αυθόρμητα, είναι να κλείσεις το πρόγραμμα που κάνει "optimize" στο lan traffic.

ok thanks θα το δοκιμάσω απόψε, αν και έβαλα την αθάνατη 4850 επάνω και φαίνεται ότι θα μπορώ να παίξω απευθείας κάποια παιχνίδια όπως το tf2, αλλά θα ήθελα να μπορώ να παίζω και νεότερα με το streaming.

Back