nitro912gr wrote:
Τα DLC και expansion του Defence Grid θα πάρω σίγουρα, από εκεί και πέρα θέλω να πάρω το defence technical που κάποιος μου είχε προτείνει και φαίνεται εντυπωσιακό tower defense game, ελπίζω να πάρω και τα STALKER Call of Pripyat και Clear Sky (γιατί μετά το θεϊκό αρχικό STALKER με complete mod 2009 ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!), ίσως το Age of Empires II HD αν βαρέσει 75%, αλλιώς δεν αξίζει με τους γύφτους που το δίνουν 19€...
Θέλω και το Bioshock infinite, αλλά είναι νωρίς ακόμα για τρελά discounts σε αυτό.
Μεγάλος μου καημός να πάρει επιτέλους κανένα discount το Aquaria, έστω και 50άρι, να το βάλω επιτέλους στην συλλογή μου.
Από εκεί και πέρα τώρα θέλω τα Penumbra και Amnesia, τώρα δεν ξέρω και οικονομικά πως θα είμαι στις γιορτές, μακάρι να τα αγόραζα όλα τα παραπάνω.
Αν και για να πω την αλήθεια έχω πολλά παιχνίδια που δεν έχω παίξει ακόμα στην λίστα μου

</blockquote>
Πως και δεν προλαβες το Aquaria οταν ειχε βγει σε Humble Bundle? Το Infinite, το λιγο που ασχοληθηκα μαζι του, μου φανηκε πολυ repetitive και δεν το ευχαριστηθηκα καθολου :dry: