Steam Controller με 90% έκπτωση στο Steam

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Αν θέλετε να τον δοκιμάσετε, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία. Εγώ τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Λολ, τι τιμή χώμα ειν αυτή. Βγαίνει κάνα 25άρι ευρώ έξτρα μαζί με τα μεταφορικά, but still.

Στα 5.5€ το έπαιρνα, αλλά αφού θέλει άλλα 20-25 για μεταφορικά, θα μείνω με αυτό που έχω. Μια χαρά με καλύπτει.

Λολ, τι τιμή χώμα ειν αυτή. Βγαίνει κάνα 25άρι ευρώ έξτρα μαζί με τα μεταφορικά, but still.

Πιθανότατα καθαρίζουν το στοκ εν όψει επερχόμενου revision.

Θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια αν δεν υπήρχαν τα έξοδα αποστολής. Γενικώς στο ζήτημα delivery ήταν πολύ ασαφής η Valve. Γιατί να μην πει ότι το έχει στο Χ μαγαζί ή μπορεί να το έχει στα πλαίσια της εσωτερικής διανομής και να πάει να το παραλάβει ο καθένας από εκεί, γλιτώνοντας τα μεταφορικά? Αντιστοίχως σε παρόμοιες περιπτώσεις εκπτώσεων, βαρούσε έκπτωση η Valve και τα retail ήταν ακόμη στο θεό ή περίπου στην ίδια τιμή μετά τα μεταφορικά. Συμπερασματικά: ψιλοπλασματική η έκπτωση, αλλά άκρως δελεαστικό deal για όποιον θέλει να παίζει αποκλειστικά όσα παιχνίδια είναι στο Steam με controller (θέλει πολλές πατέντες για να δουλέψει σε άλλες πλατφόρμες, ώστε να περνάνε μέσω Steam).

Ε δε θα την έλεγα και πλασματική, εγώ πλήρωσα 86€ με τα μεταφορικά.

Δεν ζήτησες προσωπικό delivery. ;)

Αληθεύει αυτό για χώρες που η Βάλβε δεν υποστηρίζει (πχ. Ελλάδα), εδώ που μπορείς να πας στο μαγαζάκι κάθεται "κάπως".

Αν κάποιος το σκέφτεται, να πω ότι ο controller θέλει ένα διάστημα προσαρμογής αλλά μετά από αυτό πραγματικά πετάει. Είναι απίστευτα customizable και έχω παίξει τα πάντα, από Duke Nukem 3D και Battlefleet Gothic μέχρι Pro Evolution Soccer και Company of Heroes.

Αν κάποιος το σκέφτεται, να πω ότι ο controller θέλει ένα διάστημα προσαρμογής αλλά μετά από αυτό πραγματικά πετάει. Είναι απίστευτα customizable και έχω παίξει τα πάντα, από Duke Nukem 3D και Battlefleet Gothic μέχρι Pro Evolution Soccer και Company of Heroes.

Το έχω και κάθεται σχεδόν μια τετραετία!!! (Το είχα αγοράσει μαζί με Steam Link!!) Ακόμα δεν το έχω βάλει να δουλέψει!!!!!

ρε μάγκες, ποιος είναι αθηνέζος εδώ να κανονίσουμε μια μαζική παραγγελιά;

ρε μάγκες, ποιος είναι αθηνέζος εδώ να κανονίσουμε μια μαζική παραγγελιά;
Δεν παίζει αυτό. Αν βάλεις πχ 3 τεμάχια στην παραγγελία σου βάζει και τα μεταφορικά x3.

Ας μιλήσω με πειστήρια λοιπόν. Όποιος θέλει να τα στείλει UK και να τα παραλάβει Xmas present ας στείλει pm. Με το νέο forum γίνεται.

SteamController.PNG

Το έχω και κάθεται σχεδόν μια τετραετία!!! (Το είχα αγοράσει μαζί με Steam Link!!) Ακόμα δεν το έχω βάλει να δουλέψει!!!!!

Ούτε καν για δοκιμή; :D Οκ το καταλαβαίνω, είναι ιδιαίτερη συσκευή και σίγουρα όχι για όλους. Αν δεν υπάρξει νέα έκδοση εγώ προσωπικά θα φάω μεγάλη πίκρα αλλά ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί άλλες συσκευές. Οπότε κράτα το σε mint condition ώστε αν σταματήσουν την κυκλοφορία να στο αγοράσω όταν χαλάσει το δικό μου 😎

Θα βγάλουν πολλά λεφτά οι scalpers πάλι από ότι φαίνεται.

να γιατί...

Πιστεύω ότι θα υπάρξει νέα έκδοση, λογικά τα νέα αφορούν την τρέχουσα συσκευή. Εκτός και αν ήμουν ο μόνος που το χρησιμοποιούσε τελικά :cry:

Χτες το βράδυ μπήκε σε έκπτωση, σήμερα το πρωί εξαντλήθηκε; wtf.

Χτες το βράδυ μπήκε σε έκπτωση, σήμερα το πρωί εξαντλήθηκε; wtf.

tenor.gif

Οπότε κράτα το σε mint condition ώστε αν σταματήσουν την κυκλοφορία να στο αγοράσω όταν χαλάσει το δικό μου 😎

Φυσικα, στην τελείως φιλική και λογική τιμή, που ταιριάζει σε ένα συλλεκτικό, ιδιαίτερο και φίνο αξεσουάρ του PC!!! 🤑🤑🤑

από τι βλέπω έγινε sold our αν και το έδωσαν σε αυτή την τιμή λόγο ότι πλέον σταματάνε την παραγωγή τoυ και είναι τα τελευταία κομμάτια.
Tώρα για να κάνουμε κουβέντα για τον controller απλά αν και πρωτοποριακό στον σχεδιασμό του τελικά νομίζω ήταν αρκετά μεγάλο σε μέγεθος συν ότι τα pad του ήθελαν πολύ καιρό να τα συνηθίσεις

Back