Steam Controller με 90% έκπτωση στο Steam

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τα pads ομολογουμένως ήθελαν μεγάλη παραμετροποίηση για να παίξει σωστά στο trackball. Πάντως το ίδιο το controller προσφέρει άκρως ενδιαφέρουσες εργονομικές καινοτομίες (διπλή σκάλα στη σκανδάλη, οπίσθια κουμπιά στις λαβές), που δυστυχώς δεν φαίνεται να ενσωματώνονται ως τυποποιημένες από τα υπόλοιπα στο άμεσο διάστημα. Τα haptics για εμένα ήταν το λιγότερο. Έπρεπε να είχα τσιμπήσει 1-2 να τα έχω όταν θα τα φτύνει το τωρινό. Πολύ δύσκολα ξεσυνηθίζεται το άτιμο...

Το θέμα με την ενδεχόμενη κατάργησή του είναι ότι ο λόγος που κυκλοφόρησε αρχικά συνεχίζει να ισχύει, δηλαδή το να μπορείς να παίξεις με controller παιχνίδια που είχαν σχεδιαστεί για mouse and keyboard. Το σύστημα Steam Input επεκτάθηκε σε όλους τους controllers οπότε θεωρητικά μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα Xbox controller αλλά η έλλειψη των touchpads σημαίνει ότι η κίνηση του κέρσορα θα είναι σκέτη αγγαρεία στα mouse-driven games που απαιτούν έστω και λίγη ταχύτητα.

To αγόρασα, το δοκίμασα αλλά επέστρεψα στο Xbox controller. Ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά η υλοποίηση έπασχε, ειδικά στο touch κομμάτι.

Τόσο καλό το xbox? Όλοι για αυτό μιλάνε.
Εγώ έχω μείνει πολύ πίσω με ένα PSX clone logitech.

To αγόρασα, το δοκίμασα αλλά επέστρεψα στο Xbox controller. Ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά η υλοποίηση έπασχε, ειδικά στο touch κομμάτι.

Θέλει συνήθεια, αλλά αν το μάθεις η εμπειρία είναι πολύ ανώτερη ενος συμβατικού controller. Το λάθος που έκανε για μένα η Valve ήταν που δεν έθεσε εξαρχής ως default ένα συγκεκριμένο template αλλά το άφησε εξ ολοκλήρου στο κοινό, με αποτέλεσμα όλοι μας να ψαχνόμαστε για βδομάδες μέχρι να καταλήξουμε στα καλύτερα προφίλ για κάθε κατηγορία παιχνιδιού. Αν ποτέ υπάρξει Steam Controller 2 αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να διορθώσουν.

Back