Steam Deck και λοιπά PC handhelds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μήπως επιτέλους αποκτάμε σιγά σιγά "steam deck" graphics profile?
δεν μπορω να ξερω για ολα τα γκειμς που λενε οτι ειναι steam deck verified, αλλα το εχω ξαναπει οτι το cyberpunk εχει steam deck profile στις ρυθμισεις γραφικων.

δεν μπορω να ξερω για ολα τα γκειμς που λενε οτι ειναι steam deck verified, αλλα το εχω ξαναπει οτι το cyberpunk εχει steam deck profile στις ρυθμισεις γραφικων.

δεν το έχω το παίγνιο, αν το επιλέξεις εσύ παίζει οκ; επίσης ρε θηρίο πότε πήρες την 9070; :p

Βέβαια. Πολλά παιχνίδια κυκλοφορούν πλέον με ανίχνευση hardware συγκεκριμένα για το Steam Deck και εφαρμόζουν preset.

Tο θέμα είναι να μπορούμε να το βάλουμε τρίτοι με χαμηλά συστήματα.

μα δηλαδή κάπου όπα μωρή νιντέντο...

Last edited:
Νίτρο να 'σαι καλά ρε, με έκανες και γέλασα.

Κακοήθειες που διαδίδουν τίποτα Σεγκάκηδες (what year is it) θα είναι...

Φαίνεται πως το Last of Us Part 2 τρέχει καλά στο Steam Deck.

Η Valve προσθέτει SteamOS compatibility rating για τις επερχόμενες συσκευές που θα τρέχουν SteamOS όπως το Lenovo Legion Go S:

Με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι: Να βάζουμε εδώ και νέα για όλα τα Linux-based PC handhelds ή να κάνουμε άλλο thread; Εγώ νομίζω δυο threads, ένα για Steam Deck και linux handhelds και ένα για Asus Rog και windows handhelds, είναι αρκετά.

Η Valve προσθέτει SteamOS compatibility rating για τις επερχόμενες συσκευές που θα τρέχουν SteamOS όπως το Lenovo Legion Go S:

Με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι: Να βάζουμε εδώ και νέα για όλα τα Linux-based PC handhelds ή να κάνουμε άλλο thread; Εγώ νομίζω δυο threads, ένα για Steam Deck και linux handhelds και ένα για Asus Rog και windows handhelds, είναι αρκετά.
Θα έλεγα merge τα 2 για handhelds (μη σου πω και για retrohandhelds).

Δηλαδή οκ ο ντόρος με το deck έγινε, πέρασε, τώρα τα νέα που έρχονται είναι λίγα για να συντηρούν ολόκληρο thread.

Με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι: Να βάζουμε εδώ και νέα για όλα τα Linux-based PC handhelds ή να κάνουμε άλλο thread;
Την γνώμη μου την είχα πει εκ τών προτέρων. Ένα νήμα για PC-handhelds ανεξαρτήτως λειτουργικού θα έπρεπε να είναι αρκετό.
Και δεν θεωρώ σωστό τον διαχωρισμό τών handheld με βάση το λειτουργικό. Ειδικά όταν η μεταξύ τους συμβατότητα είναι τόσο μεγάλη, παίζουν τα περισσότερα παιχνίδια και στα δυο λειτουργικά και μπορείς φυσικά και να αλλάξεις λειτουργικό.

Last edited:
Back