refurbish OLED ΠΟΤΕ?
Καλή ερώτηση. Φαντάζομαι όταν συγκεντρωθεί επαρκές στοκ από επιστροφές ή επισκευές.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!refurbish OLED ΠΟΤΕ?
έπεσα τυχαία σε αυτό το βιντεάκι και είπα να το βάλω να υπάρχει
Περιέργως, δεν το έχουν υλοποιήσει καλά το scaling και στο LCD παραείναι μικρά τα μοντέλα των χαρακτήρων .Κατευθείαν στην πρώτη θέση το Hades 2, ενώ στην τέταρτη το Hades 1.
nice αλλά τώρα μας έψησαν για τα OLEDΤα μοντέλα Steam Deck LCD των 64GB και 512GB έχουν έκπτωση 15%:
Steam Deck™
Steam Deck™ is the most powerful, full-featured gaming handheld in the world.store.steampowered.com
313,65 € και 398,65 € αντίστοιχα.
nice αλλά τώρα μας έψησαν για τα OLED
Για να δούμε, πρέπει να συνεχίσω να βάζω μικροποσά στο wallet κάθε μήνα γιατί είχα σταματήσει. Θα είναι δύσκολο με την οικονομική μου κατάσταση να πάω να στάξω ντούκου 300-400€ για gaming, αλλά αν μαζέψω αρκετά ένα 100-150 ντούκου θα μπορούσε να πέσει σε κάποια φάση.Ναι ρε γαμωτο, αλήθεια λες. Μόλις βγει το Steam Deck 2, ένα refurbished ή μεταχειρισμένο OLED γύρω στα 200κάτι ευρουλάκια θα ήταν λουκούμι για να καθαρίζουμε σιγά σιγά το backlog.
please elaborate...Δεν έχετε δει, οθόνη 8,8" από κοντά, γι' αυτό τα λέτε αυτά!!
please elaborate...
Τελικά, το μέγεθος μετράει ή το πως το χρησιμοποιείς?
Εννοεί το Lenovo Legion Go που έχει αγοράσει, έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη από το Steam Deck.
απάντησα κανονικά, αλλά παίζει να ήταν σεξουαλικό υπονοούμενο και να μην το έπιασα
, αλλά με ότι βλέπω μέχρι τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ακουμπήσω τίποτα λιγότερο από steam deck. Δεν θέλω το δυνατότερο, θέλω το καλύτερο πακέτο.
δεν είμαι σίγουρος τι διαφορά μπορεί να κάνει λιγότερο από 4εκ διαγώνια
omg για οθόνες λέμε, μπερδεύτηκα