What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Steam - O ναός του Γκέιμπ

gvorris

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
475
affiliation link υπάρχει και για Steam?<br>Θα πρέπει να υπάρχουν όλα μαζεμένα κάπου στην κεντρική σελίδα να μην τα ψάχνουμε με το search
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,684
Το Steam δεν έχει ανάγκη προώθησης από μέσα, αφού είναι η <i>de facto</i> εδραιωμένη πλατφόρμα ψηφιακής διανομής. Το πρόγραμμα affiliation είναι ξεκάθαρα δωρέαν marketing για τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες, όσο και αν ο Ποράτσος νομίζει ότι έχει κατακτήσει τον κόσμο πίνοντας Πέλφε. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Τα affliliation links είναι μαζεμένα στο... Discord. Θα φτιάξουμε ορισμένα banners για να είναι μαζεμένα και στην κεντρική. :thumbsup:
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
<blockquote><br>Δεν βλέπω affiliation link...  :smash:<br><br>https://www.instant-gaming.com/en/?igr=ragequitgr" class="bbcode_url">https://www.instant-gaming.com/en/?igr=ragequitgr<br></blockquote><br><br>Πως safe είναι  το site ? Γιατί βλέπω πως έχει το vampyr σε καλή τιμή
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,893
<blockquote><br><blockquote><br>Δεν βλέπω affiliation link...  :smash:<br><br>https://www.instant-gaming.com/en/?igr=ragequitgr" class="bbcode_url">https://www.instant-gaming.com/en/?igr=ragequitgr<br></blockquote><br><br>Πως safe είναι  το site ? Γιατί βλέπω πως έχει το vampyr σε καλή τιμή<br></blockquote><br><br>Γενικά είναι ασφαλέστατο και ίσως το καλύτερο κλειδάδικο όσον αφορά τις τιμές. <br>Το vampyr όμως είναι pre order και εκεί δε ξέρω κατά πόσο μπορεί ναι γίνει στραβή.  :hmm:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Στα πρηόρντερ το ρηφούντ το κάνουν άμεσα. Ειδικά αν θες να σου επιστρέψουν το ποσό ως κρέντιτς στο σάιτ τους, θα γίνει κυριολεκτικά τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,529
<blockquote><br>Το vampyr όμως είναι pre order και εκεί δε ξέρω κατά πόσο μπορεί ναι γίνει στραβή.  :hmm:<br></blockquote><br><br>Τι ακριβώς σε προβληματίζει?
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Βασικά εγώ φοβάμαι μην φάω κανένα ban στο steam και όχι αν θα με ξεγελάσουν με &#039;&#039;μαϊμού&#039;&#039;κλειδί.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,704
Αγοράζω υπερήφανα από το Instant εδώ και 2+ χρόνια χωρίς ποτέ να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με το Steam ή με τους κωδικούς (και δεν είμαι ο μόνος φαντάζομαι), οπότε αν βρεις κάποιο ντηλ που σε συμφέρει δεν υπάρχει λόγος να μην το προχωρήσεις άφοβα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,829
Ban δεν μπορούν να σε κάνουν. <br>Στη χειρότερη περίπτωση να σου ανακαλέσει το στημ παιχνίδια που πήρες από εκεί , και να στα κάνει refund το instant. Μου είχε συμβεί 3 φορές με παιχνίδια του g2a, καμία όμως από kinguin και instant.
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα με instant ενώ έχω αγοράσει ακόμα και WoW game time από αυτούς.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,101
Aγαπάμε instant gaming.
 

ebon page

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
167
Μιας και αναφερθηκε το Instant Gaming....<br><br>για όλους τους συνάδελφους που στο τιμόνι μοχθούν για το μεροκάματο, τώρα το νέο DLC Italia για το Euro Truck Simulator στα 8,98 ευρω (στο steam έχει 17,99)<br><br>αφιερωμένο... :pP<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VBunTBaZ3qk[/youtube]<br><br>Επίσης πήρα τα Dreamfall Chapters όλο το πακέτο 9,19 euro στο steam μιας και δεν τα είχα παίξει ποτέ. Γενικά μπορεί να βρει κανείς πάρα πολλά games σε πολύ λογικές τιμές αυτές τις μέρες (χριστούγεννα γαρ).<br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,704
http://store.steampowered.com/best_of_2017<br><br>THE BEST OF 2017, ανά κατηγορίες. Κυρίως όσον αφορά τις πωλήσεις.<br><br>Εξεπλάγην ευχάριστα που το Stellaris τα πάει τόσο καλά, δεδομένων των ως επί το πλείστον ΑΑΑ τίτλων που έχει τριγύρω του στην ίδια κατηγορία.<br><br><br>ΥΓ. Στις "τοπ μηνιαίες κυκλοφορίες" απ&#039;ότι καταλαβαίνω συμπεριλαμβάνουν κυρίως "Noteworthy" τίτλους και όχι όσους σάρωσαν στις πωλήσεις. Για αυτό έχουν στον Ιανουάριο το Numenera μάλλον :Ρ
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Στην κατηγορία "παιχνίδι με περισσότερους ταυτόχρονους παίχτες",<br>Το civilization 5 είναι αρκετές θέσεις πάνω από το 6  :rofl2: :rofl2:
 

ebon page

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
167
<blockquote><br>http://store.steampowered.com/best_of_2017<br><br>THE BEST OF 2017, ανά κατηγορίες. Κυρίως όσον αφορά τις πωλήσεις.<br><br>Εξεπλάγην ευχάριστα που το Stellaris τα πάει τόσο καλά, δεδομένων των ως επί το πλείστον ΑΑΑ τίτλων που έχει τριγύρω του στην ίδια κατηγορία.<br><br><br>ΥΓ. Στις "τοπ μηνιαίες κυκλοφορίες" απ&#039;ότι καταλαβαίνω συμπεριλαμβάνουν κυρίως "Noteworthy" τίτλους και όχι όσους σάρωσαν στις πωλήσεις. Για αυτό έχουν στον Ιανουάριο το Numenera μάλλον :Ρ<br></blockquote><br><br>Εξεπλάγην ευχάριστα που βλέπω Subnautica, The Forest και Euro Truck Simulator 2 να βρισκονται στις Top Sellers κατηγορίες. Επίσης το Skyrim (παρ&#039; όλο που εδώ στο ragequit δεν χαίρει εκτίμησης <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> ) βρισκεται ακόμα μετά από 6 χρονια μέσα στα top games. <br>
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,961
Εντυπωσιακό το πλασάρισμα του Divinity: OS II - χωρίς να το έχω παίξει ακόμα είναι πιστεύω ο απόλυτος outsider θριαμβευτής της χρονιάς σε όλα τα επίπεδα. Οι Βέλγοι κάνανε τζακ ποτ.<br><br>Από &#039;κει και πέρα για μένα άκρως απογοητευτικό το γεγονός ότι τρεις από τις πιο μεγαλόσχημες και -arguably- ποιοτικότερες single-player κυκλοφορίες της χρονιάς είναι στην Bronze κατηγορία: Wolfenstein II, Dishonored 2, και Prey. Εντάξει το Dishonored 2 είναι περσινό, αλλά βγήκε στα τελειώματα του &#039;16 ενώ και το φετινό του expansion Death of the Outsider απουσιάζει πλήρως από τη λίστα <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /><br><br>Το Shadow of Mordor βρίσκεται αρκετά ψηλότερα απ&#039;όσο περίμενα και υποψιάζομαι ότι τα κέρδη του είναι δυστυχώς αποτέλεσμα και των microtransactions...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,684
Μετράει το Steam τα microtransactions? Θα πίστευα ότι σε αυτά τα νούμερα συγκαταλέγει μόνο τις πραγματικές κόπιες που έχουν αγοραστεί ψηφιακά από το steam και όχι τα υπόλοιπα έσοδα που παράγει ο τίτλος. <br><br>Τώρα για το D:OS2 δεν θα το έλεγα τόσο outsider θριαμβευτή, γιατί D:OS1 έφερνε εχέγγυα - το οποίο όντως έσκασε ως GotYbomb σε κριτικούς και gamers (<u>και</u> RPGCodex). Είχε δηλαδή χτίσει κάμποσο hype, αλλά είχε και πειστήρια από το πολύ πρόσφατο παρελθόν. <br><br>Συμφωνώ για τους single-player τίτλους. Ο κόσμος πλέον έχει συνηθίσει "FPShooter - 4 ώρες tutorial single-player campaign - πάμε στο multiplayer"  και έχει χάσει πραγματικά διαμάντια.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,829
<blockquote><br>Μετράει το Steam τα microtransactions? Θα πίστευα ότι σε αυτά τα νούμερα συγκαταλέγει μόνο τις πραγματικές κόπιες που έχουν αγοραστεί ψηφιακά από το steam και όχι τα υπόλοιπα έσοδα που παράγει ο τίτλος. <br></blockquote><br><br>Κι εγώ έτσι νόμιζα, μέχρι που είδα το path of exile στην silver κατηγορία των best games  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Btw, στην ίδια κατηγορία Nier Automata! Δεν ήξερα ότι πήγε τόσο καλά.<br><br>Hollow Knight στα Bronze ανάμεσα σε Prey, Dishonored 2, Stardew Valle, Civilization V, Darkest Dungeon κ.α.<br>Go go Team Coleoptera!<br><br>Kαλά το Original Sin 2 σάρωσε τα πάντα, μόνο στα VR δεν ήταν  :lol:
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,961
<blockquote><br>Μετράει το Steam τα microtransactions? Θα πίστευα ότι σε αυτά τα νούμερα συγκαταλέγει μόνο τις πραγματικές κόπιες που έχουν αγοραστεί ψηφιακά από το steam και όχι τα υπόλοιπα έσοδα που παράγει ο τίτλος. <br></blockquote><br><br>Από τη στιγμή που Dota 2 και Warframe (αμφότερα free to play) μπήκαν στην Platinum κατηγορία εσόδων, εικάζω πως τα μετράει. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει την ίδια δυνατότητα ελέγχου όλων των συναλλαγών για κάθε παιχνίδι, π.χ. το Dota 2 είναι της ίδιας της Valve οπότε η μέτρηση είναι σαφώς ευκολότερη.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Even better than I expected, Έφυγε ψήφος για Hollow knight..  :pcmr:
 
Top Bottom