Great0ldOne
Lich
Δεν ξέρω να σου πω. Γιατί δεν δοκιμάζεις;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν ξέρω να σου πω. Γιατί δεν δοκιμάζεις;
Σε κάθε περίπτωση, αρκετά ενδιαφέρον, δοκίμασέ το και πες μας!
λίγο γκουμουτσέ δεν είναι για οτιδήποτε μεγαλύτερο από το steam deck?Με το τελευταίο Steam client update το user interface του Steam Deck αντικατέστησε το παλιό big picture mode.
![]()
News - Steam Client Update Released
store.steampowered.com
λίγο γκουμουτσέ δεν είναι για οτιδήποτε μεγαλύτερο από το steam deck?![]()
Είπα να ανοίξω παραδοσιακά καναδυό βδομάδες πριν ξεκινήσει, αλλά βαρέθηκα. Λέω ας το κάνει κανένας άλλος ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. Στα @@ σας όμως, αλλά να πω την αλήθεια και στα δικά μου. Δεν βρήκα κάτι που να με ζμπρώκσει να κάνω τόπικ, άσε που δεν μπορούσα να σκεφτώ και όνομα. Φυσικά προσπέρασα ότι ήδη ήξερα πως πρόκειται για γκότι σαν το Σύστεμ Σοκ κι ας έλεγε ότι πρόκειται για ωλνιού φρες ντέμο, ή κάτι "από αυτά που λες μία από τα ίδια αλλά πάντα τα ευχαριστιέσαι" όπως τα τρία πρώτα του μίστερ από πάνω γιατί ότι χρειάζεται να δεις είναι ήδη στο τρέηλερ. Και κατέληξα να δοκιμάσω μόνο 2-3 που δεν τα θυμάμαι καν τώρα. Σοκαριστικό!
Όποιος βαριέται να ζημώσει, δέκα χρόνια κοσκινίζει. Να το κάνεις τώρα μερτζ!
καλά αυτά μπορεί να είναι σκατομπότς ξέρω εγώ που αγοράζουν το ένα παιχνίδια για να φάνε ban τη επόμενηΒγήκε η ετήσια ανασκόπηση της Valve για το Steam:
![]()
Steamworks Development - Steam Year In Review 2022 - Steam News
A recap of tools, features, and data from the last yearstore.steampowered.com
Από τα διαθέσιμα στοιχεία το πιο εντυπωσιακό είναι ότι κατά μέσο όρο 83.000 άτομα κάθε μέρα αγοράζουν ένα παιχνίδι στο Steam για πρώτη φορά. Τρομερή εισροή νέων πελατών.