What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Steam - O ναός του Γκέιμπ

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Ερώτηση: Αν κατεβάσω ένα παιχνίδι απο το steam στον υπολογιστή μου και το κάνω backup μέσω steam που έχει μια επιλογή,πάρω το iso(ή τι τύπος αρχείου είναι δε θυμάμαι) και το κάνω restore σε άλλο υπολογιστή,θα παίζει κανονικά ή υπάρχει κανα πρόβλημα?Ρωτάω γιατί κατέβασα ένα παιχνίδι στο netbook και βαριέμαι να το ξανακατεβάσω και για το desktop.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Λογικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, τα αρχεία των παιχνιδιών μπορούν να μεταφερθούν από υπολογιστή σε υπολογιστή. Μια δοκιμή θα σε πείσει <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Επειδή το κάνω συχνά εγώ να ξέρεις ότι γίνετε μια χαρά. Εγώ κατεβάζω παιχνίδια σε νετ καφέ και τα πηγαίνω στο λάπτοπ στη καμπίνα μου.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
BALDUR'S GATE : ENHANCED EDITION ΣΤΟ STEAM !!!!
:mosh: :starwars: :vaultboy: :pope: :woohoo: :evil: (έχουμε κανένα άλλο άσχετο προσωπάκι?)

EDIT: Όπα λινκ ξεχασα
http://store.steampowered.com/app/228280/
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
Εμ, καλύτερα να αγοράσεις τα Baldur's Gate από GOG και να τα modάρεις.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


vtheofilis wrote:
Εμ, καλύτερα να αγοράσεις τα Baldur's Gate από GOG και να τα modάρεις.</blockquote>

Ασυζητητί.

 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
:drummer:
http://store.steampowered.com/app/901583/" class="bbcode_url">-75% στο GTA IV και τα expansions του, όλα μαζί στα 7,49 €
:woohoo: :worship: :cheers: :mosh:
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
TITAN QUEST - GOLD Edition μόλις 2,5 ευρώ για λίγες ώρες ακόμα! :thumbsup:
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Οι προσφορές αυτή την στιγμή στο στιμ δεν υπάρχουν.

hitman absolution - 9
Tital quest gold - 2,5
GTA 4 & dlc - 7,5

Φαγητο, τι είναι αυτό? Λυπάμαι, αλλά πρέπει να προλάβω να αγοράσω τα νέα deals του στιμ.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,228
Ακούς wind; Το steam μου δίνει 3,500,000 Gb/s!!!

<img src="http://img803.imageshack.us/img803/2427/49668638.png" alt="49668638.png" class="bbcode_img" />
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213


ShadowDancer wrote:
Οι προσφορές αυτή την στιγμή στο στιμ δεν υπάρχουν.
GTA 4 & dlc - 7,5
</blockquote>

Υπ'όψιν για όποιον ενδιαφέρεται http://store.steampowered.com/app/901583/" class="bbcode_url">για το συγκεκριμένο πακέτο, στην ίδια τιμή πωλείται και το http://store.steampowered.com/sub/18832/" class="bbcode_url">GTA Complete Pack, το οποίο περιέχει όλα τα GTA (απο 1-4, Vice City, San Andreas και τα Liberty City Episodes).

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
PRINCE OF PERSIA bundle στα 12,48.

Αξίζει να ασχοληθώ με τα συγκεκριμένα, μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ?

Επίσης, ποιος μπορεί να δώσει λογική απάντηση στο ότι αν αγοράσεις ξεχωριστά τα παιχνίδια σου βγαίνει πιο φθηνά σε σχέση με το αν αγοράσεις κατευθείαν το πακέτο?
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το Sands of Time trilogy είναι εξαιρετικό. Περισσότερο από όλα μου άρεσε το Two Thrones και μετά το Warrior Within (για αρκετούς το θεωρούν - σωστά - το πιο σκοτεινό μέρος, και -λάθος- το πιο αδύναμο). Το Forgotten Sands είναι... forgettable.

To Prince of Persia είναι εξαιρετικό από καλλιτεχνική άποψη και διαφοροποιημένα combat mechanics. Γενικά οφείλεις σε κάποια στιγμής να ασχοληθείς μαζί τους και αυτό είναι μία καλή αφορμή. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Άμεση απάντηση, thanx :thumbsup:

Με έβαλες σε σκέψεις με το FS, αλλά λόγω τιμής θα το πάρω και αυτό να έχω όλη τη συλλογή.

Για το δεύτερο ερώτημα έχει κάποιος απάντηση, γιατί μου φαίνεται πολύ κουλό.
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213
Αν επιτρέπεται να αναπτύξω λίγο πάνω στα λεγόμενα του φίλτατου Northlander για το αρχικό trilogy - ο λόγος που θεωρώ το Warrior Within ως το "χειρότερο" της τριλογίας (όχι οτι είναι κακό σαν παιχνίδι) είναι αφ'ενός η (κατ'εμέ υπερβολική) έμφαση που δώθηκε στο combat κομμάτι του παιχνιδιού και αφ'ετέρου οι αλλαγές που έγιναν στον χαρακτήρα του Prince.

Το Warrior Within για εμένα νίωθει παραπάνω σαν... πείραμα, μια ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ του exploration-focused Sands of Time και του πιο cinematic Two Thrones, οι προαναφερθέντες αλλαγές στον Prince μου δίνουν την εντύπωση πως έγιναν για προσέλκυση κάποιου teen demographic παρά για -ανάπτυξη- του χαρακτήρα ενώ το combat είναι κάπως "άψυχο" (σε σύγκριση με το πολύ πιο... ρευστό combat του Two Thrones και το απλό αλλά λειτουργικό combat του Sands of Time).

Υπ'όψιν πάντως οτι αξίζει να το παίξεις τουλάχιστον μια φορά (η σωστή σειρά είναι Sands of Time -> Warrior Within -> Two Thrones, ενώ το Prince of Persia 2008 είναι stand-alone και το Forgotten Sands είναι... άλλη ιστορία <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />), αλλά αν αποφασίσεις να το skip, υπάρχει στην αρχή του Two Thrones μικρή ανακεφαλαίωση της ιστορίας του WW.

Όσο για το δεύτερο ερώτημα:

<span class="bbcode_spoiler">
Καθαρά υποθέσεις κάνω αλλά ίσως είναι κακή συνεννόηση μεταξύ publisher και Steam (αν και σε τέτοια περίπτωση θα διορθωνόταν μετά τις πρώτες αγορές <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />), με επιπρόσθετο "φταίχτη" την τιμολογιακή πολιτική του $1 = €1.

Επίσης αν τα παρακολουθεί κανείς αυτά, το Warrior Within έχει αδικαιολόγητο (σε σύγκριση με τους υπόλοιπους τίτλους της τριλογίας Sands of Time, βλ. επίσης http://store.steampowered.com/sub/8233/" class="bbcode_url">την τιμή στο U.S. store page) price drop στα €4,99 ενώ κανονικά θα "έπρεπε" να βρίσκεται στα €9,99.

Μια λογική επέκταση της εικασίας είναι πως <b>το πακέτο τιμολογείται αντίστοιχα με κάποιο retail box set</b> της Ubi, οπότε οι επί μέρους τίτλοι (που δεν ακολουθούν παρόμοια πολιτική) βγαίνουν φθηνότεροι.

(Αν δεις πάντως προηγούμενη σελίδα, ανάφερα κάτι παρόμοιο για το GTA Collection, όπου το πακέτο GTA IV + Episodes ήταν στην ίδια τιμή με αυτό που περιλαμβάνει όλα τα GTA (1-4, SA, VC, Episodes).
</span>
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Ξεκίνησε η προ-παραγγελία για το Metro: Last Light, με μέτρια (κατά την γνώμη μου) pre-purchase rewards, αλλά γούστα είναι αυτά. Το παιχνίδι κυκλοφορεί "17 May 2013", και στους έχοντες το Metro 2033, προσφέρεται έκπτωση 10%.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Ουσιαστικά όσοι έχουν αγορασμένο το 2033 μέσω Steam θα μπορούν να το πάρουν στα 45 (αντί για 50) ευρώ. ΛΟΛ ατ δατ! Τα υπόλοιπα bonus (ντίντζιταλ κόμικ, ρέιντζερ μόουντ κτλ.) υπάρχουν και στη retail.

Στο ζάβι το έχω προπαραγγείλει για 31... :side:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Τα υπόλοιπα είναι ο Gabe tax υπέρ ενίσχυσης του PC gaming <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
http://store.steampowered.com/app/231430/" class="bbcode_url">Company of F**ING heroes 2!

EDIT: ΓΙα να μην κάνω doublepost, το Far Cry 3: Blood Dragon χρειάζεται το original Far Cry, ή είναι Stand Alone;
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Με βάση αυτά που έχει πει η εταιρία, είναι standalone. In other news είχαμε περηφανή θρίαμβο για άλλη μια φορά στο Steam Greenlight! 15 από τα 18 παιχνίδια που έγιναν greenlit βρισκόταν ήδη στη λίστα του Ragequit.gr. Κόβει το μάτι μας, πώς να το κάνουμε! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom