Steam - O ναός του Γκέιμπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Προφανώς υπάρχει για iOS και Android, δεν είπα το αντίθετο.

<blockquote><br>@jimmy213<br>οντως. Battlenet υπάρχει στα windows phone, mobile authenticator όχι... :throw:<br></blockquote><br><br>Για τον Chosen το είπα που λέει ότι υπάρχει battlenet στο windows phone.

και γω δεν είπα το αντίθετο επίσης. Προφανώς υπάρχουν και στα άλλα

Και τώρα θα πρέπει να περιμένω 15 μέρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, για να πάρω τα 33 σεντς μου; Σκατοζωή.. :throw:

Αυτό ο νήμα έχει ξεχαστεί και δεν είναι sticky? Όχι πως με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά έτσι το θυμάμαι στα κουνενικά του νιάτα.

Ναι. Και τότε, όταν αλλάξαμε πλατφόρμα και το είδαμε εκτός stickies κάναμε και καζούρα.

Είχα παρει από το humble το πακετάκι που είχε μέσα και το sunless sea, έκανα κανονικά redeem την ίδια μέρα αλλά χθες μου έσκασε μήνυμα ότι  η επικύρωση ήταν άκυρη. Μπήκα ξανά humble και πήρα ξανά τον κωδικό τον οποίο εξαργύρωσα πάλι και προς το παρόν το παίγνιο εμφανίζεται κανονικά στην βιβλιοθήκη μου στο steam. Μου φάνηκε αρκετά άκυρο το όλο σκηνικό, έχει τύχει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο;

<blockquote><br>Αυτό ο νήμα έχει ξεχαστεί και δεν είναι sticky? Όχι πως με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά έτσι το θυμάμαι στα κουνενικά του νιάτα.<br></blockquote><br>Και μόλις ξανάγινε.  :pcmr:

Eγώ πάλι απλά υπέθεσα ότι είστε ελιτιστές και θύματα των μονοπωλιακών τακτικών του gog, αλλά δεν έδωσα συνέχεια..

Δωρεάν στον ατμό μέχρι τις 15/3 για το Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II - Retribution το The Last Stand Necron Overlord DLC! Απλά το βρίσκετε και το κάνετε install!<br><br>http://www.dawnofwar.com/news/2016/02/27/introducing-the-necron-overlord

Αβανέζε για βοήθα λίγο γιατί δεν το βρίσκω τσάμπα αλλά -75%

Δοκίμασες να μπεις στην σελίδα του DLC?<br><br>http://store.steampowered.com/app/378041/

Για να πάρεις το DLC προϋποθέτει να έχεις το Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II - Retribution πρώτα.

Εκπτωσούλες στο στημ και αυτό που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εδλω και πολύ καιρό είναι το Valkyria. Επδ το review θα το κοιτάξω αργά το βράδυ, μπορείτε να μου πείτε στα γρήγορα από ιστορία/ gameplay τι λέει? Είναι στη λογική τού xcom οι μάχες?

Προσωπικά έχω παίξει μόνο το 2 στο PSP και το λάτρεψα. Και φαντάσου πριν από αυτό είχα μαύρα μεσάνυχτα για το είδος. Μακάρι το X-Com να του μοιάζει το gameplay όταν ασχοληθώ. Εχω τσιμπήσει το πρώτο valkyria στο steam αλλά δεν το έχω αρχίσει ακόμα

Πωπω με την έκπτωση -75% που έχουν οι τίτλοι της Sega αυτή τη στιγμή στο Steam, πολλά γκεημς καταλήγουν να βγαίνουν φθηνότερα κι απ&#039;ότι αν τα αγόραζες από Kinguin ή Instant Gaming. Total War: Attila στο 10ευρο, το σκέφτομαι έντονα.

Ό,τι πρέπει για ιστοριολάγνους της ύστερης αρχαιότητας.

Yπάρχει βέβαια και το θέμα με τα CC, το είχα ξεχάσει αυτό. Δοκίμασα με Πειραιώς Mastercard και έφαγα άκυρο, πρέπει να βρω την λεπτή ισορροπία ανάμεσα στις προσπάθειες για αγορά και στο να μην μου μπλοκάρει πάλι η Πειραιώς την κάρτα για "ύποπτες συναλλαγές". Περιπετειώδες μεσημέρι πάλι.<br><br><br>Εδιτ: α νταξ, με mastercard τώρα κατάφερα να περάσω λεφτά στο Steam Wallet. Κάτι ειν κι αυτό.

Back