Τώρα μπορώ να απαντήσω καλύτερα. Υπάρχει πρωταγωνιστικό δίδυμο και παρακολουθούμε την ιστορία τους, υπάρχουν και κάποιοι αξιωματικοί που παίζουν κάπως παραπάνω. Τώρα για τα recruits έχουν θετικά κι αρνητικά αλλά αγαπημένος καταλήγει αυτός που κάνει το Kill. Θίγει το θέμα του ρατσισμού και κάποιοι το έχουν στα θετικά/αρνητικά τους, εγώ δεν έπαιρνα συγκεκριμένα άτομα εξαιτίας αυτού επειδή και καλά το σκεφτόμουν από άποψη ιστορίας και όχι τακτικής. Το αν θα δεθείς έχει να κάνει και με το κατά πόσο "ζεις" την ιστορία. <br><br>Για να πάρεις Α rank, θα πρέπει η κάθε μάχη να βγει σε <χ γύρους, δεν έχει άλλο κριτήριο. Έπαιζα τις μάχες για να προχωράω την ιστορία, δεν ξανάπαιξα κάτι για να βελτιώσω σκορ. Μη έχοντας εμπειρία από αντίστοιχα παιχνίδια μου έπαιρνε αρκετή σκέψη να τους στήσω σωστά και οι πίστες ήταν εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, ενώ κάποιες φορές στη μέση της μάχης αλλάζανε τα δεδομένα. <br><br>Edit όταν λέω anime αισθητική αναφέρομαι, εκτός των γραφικών, στους χαρακτήρες, στην πλοκή και στον τρόπο παρουσίασής της. Δε το έχω για αρνητικό αφού ξέρω τι παίζω, σε άλλους όμως χτυπάνε καμπανάκια.