Steam - O ναός του Γκέιμπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Meanwhile, στο points store:

xm.png

Aνάμεσα στη Σίρι και μια ράντομ άνιμεγκερλ με βυζιά.

Είχα έτοιμη απάντηση, αλλά λόγω του (οινο)πνεύματος των Χριστουγέννων...

την έχω σε spoiler: ΓΤΠ ήταν και αυτός!!!!

Βρήκα δύο ενδιαφέρον bundle.
To πρώτο περιλαμβάνει indie platform games. Είναι κάπως μικρά σε διάρκεια, αλλά αξίζουν.
(περιλαμβάνει: samorost 3, figment, old man's journey, the gardens between.)

Και το δεύτερο είναι ένα rpg bundle που έχει αρκετά καλά παιχνίδια.
(περιλαμβάνει: the banner saga, the banner saga 2, the banner saga 3, the hand of merlin, pillars of eternity 2: deadfire-obsidian edition).

Ο άλλος ο τραγικός δίνει ένα ολόκληρο στίκερ κάθε 30 ώρες απ' την στιγμή που πήρες το προηγούμενο! Ούτε καν ένα τη μέρα! Φοβάται μην μπει μέσα μάλλον! Ο γυφτογύφτουλας! Κανονικά το θρεντ έπρεπε να λέγεται "Steam: ο ναός του Σκρούτζ"!

Κέρδισαν όλα όσα ψήφισα, λολ.

Βέβαια την ψήφο στο Cyberpunk την έριξα για την τρολιά η αλήθεια είναι, αλλά κάπως έτσι εξελέγη και ο Τραμπ υποθέτω.

Και εγώ στο έτσι το ψήφισα, δεν το έχω παίξει ακόμα

Κέρδισαν όλα όσα ψήφισα, λολ.

Βέβαια την ψήφο στο Cyberpunk την έριξα για την τρολιά η αλήθεια είναι, αλλά κάπως έτσι εξελέγη και ο Τραμπ υποθέτω.
Και εγώ cyberpunk ψήφισα για story αν και το μόνο που έχω παίξει από την λίστα είναι τα ME (το οποίο θα ψήφιζα εάν αφορούσε το πρώτο τίτλο και μόνο).
Η λογική μου ήταν ότι με βάση όσα έχω ακούσει για όλα της λίστας, το πιθανότερο είναι εάν τα είχε παίξει, πάλι το cyberpunk θα ψήφιζα.

Ε ρε Vlaheim έπρεπε να βάλετε τότε

Ε ρε Vlaheim έπρεπε να βάλετε τότε
Στις κατηγορίες που ηταν το valheim οι αντίστοιχοι ψήφοι πήγαν σε it takes two και re:village. Το it takes two δεν το έχανε με τπτ το βραβείο.

Μην ξεχάσετε να περάσετε από τον ατμό να πάρετε ΔΩΡΕΑΝ αυτοκόλλητο με το πουλί τιγράκι του Γκέημπ. Έρχεται με ενσωματωμένο τσικ μάγκνετ, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Φοβού τους δαναούς και δώρα φέροντες.

Φοβού τους δαναούς και δώρα φέροντες.
δεν μας φοβού πλέον μάλλον. Παλιά έδινε κανά παιχνιδάκι, τώρα τπτ...

Back