Έβγαλαν είδηση από αυτό; wtf... τι σκατά backlog δεν έχουν να ασχοληθούν;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
Valve Loses Bid to End Antitrust Case Over Steam Gaming Platform
Valve Corp. must face antitrust litigation over claims that “most favored nation” policies for its Steam distribution platform have driven up video game prices across the industry, a federal judge in Seattle ruled.news.bloomberglaw.com
οκ , πρωί είναι ακόμα και δεν έχω πιει καφέ, αλλά ανάθεμα αν κατάλαβα τι είναι αυτό το favourable nation και για τι κατηγορείτε η valve. Μια βοήθεια του κοινού?Το έχω ψάξει λίγο το θέμα, για να προχωρήσει σε δίκη ο δικαστής εκτιμά αν οι ισχυρισμοί του ενάγοντα στηρίζουν την κατηγορία εάν θεωρηθούν αληθείς. Επομένως σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει ουσιαστική έρευνα και αξιολόγηση των ισχυρισμών διότι ο νόμος δεν απαιτεί κάτι σαν τις "αποχρώσες ενδείξεις" του δικού μας ποινικού δικαίου.
οκ , πρωί είναι ακόμα και δεν έχω πιει καφέ, αλλά ανάθεμα αν κατάλαβα τι είναι αυτό το favourable nation και για τι κατηγορείτε η valve. Μια βοήθεια του κοινού?
Παίδες αν έχετε κλειδάκι για ρηβιού του παρακάτω..
..επικοινωνήστε με τον κύριο Στέφανο. Είδα που το έβαλε γουίσλιστ, ίσως είναι σημάδι για να επιστρέψει στη μαχητική αρθρογραφία. Να σταματήσει να παριστάνει και τον ρηβιούερ στον ατμό, σαν τα μοντέλα του ίνσταγκραμ ένα πράμα.
Αντικειμενικά, φαίνεται γκοτιά.
Πως σκατά έχουν φτιάξει και χτίσει όλα αυτά τα πράγματα γύρω τους τα πόνια χωρίς χέρια και αντίχειρες;