Steam Replay 2024

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απλά δε βγαίνεις έξω ποτέ, οπότε, όλη μέρα στη μπουζού, όσο μεγαλώνουν και λείπουν στο σταθμό, θυμάσαι την πραμγματικότητα μέσα από ποιοτικά, ανδροπρεπή κέημς. #Κατάντια #ΆκουΤαΣυφάφρωπε

Συντρόφιμε γνωρίζω, έχω δύο από δαύτα και ο προαυλισμός ακόμα είναι πολυτέλεια. Και με το ζόρι έφτασα το "πλασματικό" (κάτι super lucky tale, incredibles etc.) 19.

Λίγο μόνο καθώς...

Nobody indeed.

Οκ σοβαρά, κάτι έχεις κάνει λάθος στο link (δες και των υπολοίπων τι μορφή έχουν, πρέπει να το κάνεις από την επιλογή share).
Νομίζω τώρα είναι σωστά αλλά δε μου το βγάζει σε πλαίσιο όπως τα δικά σας.

Δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να σταματήσω ΟΠΟΤΕ θέλω.

Πέρα από την πλάκα, μείνετε μακριά από το SMT:V.

Μην επιχειρήσεις να ξεκινήσεις ποτέ Trails.

Με το EA FC 24 να είναι το μόνο παιχνίδι που έπαιζα στην ουσία από το Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι το Μάιο του 2025 με κάπου 700 ώρες παιξίματος αν θυμάμαι καλά και να γίνεται αγορά ps5 τον Ιούνιο το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον μου μέχρι και τον Νοέμβριο (κάπου 350 ώρες έχει γράψει το κοντέρ ως τώρα) και πάλι καλά να λέμε. Τουλάχιστον ξεκόλλησα οριστικά με το fifa και πλέον πιάνω ένα παιχνίδι και το τερματίζω είτε στο pc είτε στο ps5

Last edited:
Για το SMT:V το εννοούσα σοβαρά με τη έννοια "δε προτείνεται" :p.Το game αποτελούταν από το εξαιρετικό TB σύστημα μάχης του franchinse+ τη δημιουργία και αναβάθμιση των demons/personas αλλά με οτιδήποτε άλλο όπως πχ story/characters να είναι στην καλύτερη διεκπαιρεωτικά.

Επίσης, επειδή ήταν port από το Switch του 2021 ελάχιστη δουλεία έγινε για βελτίωση στο τεχνικό τομέα με το οπτικό αποτέλεσμα να χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι. 6/10 στην καλύτερη θα έλεγα.

Μην επιχειρήσεις να ξεκινήσεις ποτέ Trails.

Ποιο θα πρότεινες να ξεκινήσει κάποιος? Να περιμένω αυτό που θα βγει το 25?

Last edited:
Ποιο θα πρότεινες να ξεκινήσει κάποιος? Να περιμένω αυτό που θα βγει το 25?

Θα πρότεινα να μην ξεκινήσεις καν, αν δεν μπορείς να δεσμευτείς ότι θα το ολοκληρώσεις.
Αλλά στην περίπτωση που ρωτάς σοβαρά, εδώ είσαι:

Κρίμα πάντως τα όσα αναφέρεις για SMT:V είναι απ' τα γκέιμς που έχω στο πρόγραμμα για το '25. Αν βέβαια δεν έχω παίξει άλλο SMT δεν θα έχω θέμα, ε;

Άρα παίζει σεναριακή σύνδεση μεταξύ των διαφόρων Trails παιχνιδιών. Δύσκολο τότες.

Κρίμα πάντως τα όσα αναφέρεις για SMT:V είναι απ' τα γκέιμς που έχω στο πρόγραμμα για το '25. Αν βέβαια δεν έχω παίξει άλλο SMT δεν θα έχω θέμα, ε;

Δεν έχω παίξει κανένα άλλο SMT περιέργως και googlara την απορεία σου.:giggle:

Ενώ υπάρχει μια χαλαρή σύνδεση (και καλά ίδιο universe αλλά όχι πάντα) είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους σαν τα persona ένα πράγμα. Πάντως και εγώ παρακολουθώντας την ιστορία (την ποιά? :cautious:) δε κατάλαβα καμία αναφορά σε προηγούμενα games.

Άρα παίζει σεναριακή σύνδεση μεταξύ των διαφόρων Trails παιχνιδιών. Δύσκολο τότες.

Ναι, ναι, δεν μπλέκεις, σκέψου σαν το mcu των jrpgs. Φαντάσου να ξεκινήσεις να βλέπεις mcu με endgame/infinity war.

Άρα το θέμα σου στο SMTV είναι το στόρυ/χαρακτήρες. Οκ, θα το έχω υπόψιν, θενξ.

Back