Steam Trading Card Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δίνω #8 για #9, για τα επόμενα λεπτά τουλάχιστον, τελευταία είναι ίσως την αγοράσω να ξεμπερδεύω

Δινω 2 κοπιες της #2 , θελω #1 #3 #6 #9

Δίνω την #4, θέλω αντικείμενα Dota ίσης ή μικρότερης αξίας.

Δίνω τις #4, #5 και ψάχνω #1, #7 ή #9.

Hellion, άμα ψάχνεσαι ακόμα, σε έκανα add να τραμπάρουμε.

[strike]Θέλω #1, #9 και δίνω #6 (2) , # 10 [/strike]

θα είχα φτιάξει έμβλημα μόνο από 6 τόσες φορές που έχει έρθει :unsure:

kara wrote:
θα είχα φτιάξει έμβλημα μόνο από 6 τόσες φορές που έχει έρθει :unsure:</blockquote>

τυχαιο??? δεν νομιζω!
το steam δεν δινει ποτε στην τυχη καρτες...

Έχω 4 φορές την Sparkles απ' το καινούργιο badge και επιπλέον τις Itsy και Rhombus... Άμα κανένας έχει καμιά διπλή εκτός των προαναφερθέντων και του λείπει η Sparkles ας μου πει εδώ ή ας στείλει trade offer στον ατμό... [GRMS]Ghostrider το username μου για όποιον δεν με έχει φίλο...

Εγώ έχω διπλό τον Rhombus και μου λείπουν: Blase, Clementine, Monte, Sparkles και Tender - ψιλοπράγματα, δηλαδή.

Το username είναι maladroid.

'Εχω διπλό τον Tender (#9) και τον Zippy (#10), μου λείπουν οι αριθμοί 1, 2, 4, 7 και 8. Όποιος ψήνεται για ξήγες, ξέρει πού να με βρει.

Ξέρουμε μέχρι πότε θα μοιράζονται κάρτες από τις ψηφοφορίες?

δινω #5 και θελω #6 ,#8,#10.οποιος εχει καποια απο τις 3 ας μου στειλειενα Pm εδω ή στο Steam :thumbsup:

Ο Monte το κωλόπαιδο συνεχίζει να με αποφεύγει, αν τον έχει κανείς διπλό και θέλει να μου το δώσει, ας μου το πει. Δίνω Sage, Silver και Zippy.

Ξαναμαναεδίτ: ΠΑΕΙ και ο Rhombus. Oπότε δίνω μόνο την 10 πλέον για έναν εκ των 2-7-8

Αν και είναι μαθηματικά βέβαιο πως όταν ψηφίσω ξανά αύριο θα πάρω μια από τις κάρτες που έλαβα σήμερα ως trade, τέσπα :Ρ

έχω διπλές:
1 Blase
2 Clementine
10 Zippy

Θέλω:
3 Itsy
4 Monte
7 Silver

you know the deal nitro912gr για όποιον δεν με έχει πετάξτε ένα trade offer και θα ανταποκριθώ αν δεν έχει αλλάξει κάτι

UPDATE

Δίνω
5 Rhombus (x2)
6 Sage

Ψάχνω
1 Blase
8 Sparkles
9 Tender

έχω:
sage 1 φόρες
zipy δυο φόρες
[strike]tender 1 φορά[/strike]

θέλω:
[strike]Rhombus[/strike]
Sliver
Sparkles
και οποία άλλοι δίνετε

Δινω sliver, θελω sparkles!

Έχω εξτρά 1x#9, 2x#10 και 2x#11 απ&#039; το εορταστικό μπαντζ και μου λείπουν οι #1 (Santa&#039;s Workshop), #2 (Zippy&#039;s Demise) και #5 (The Black Ice Boys).<br>Άμα έχει κανένας καμιά περισσευάμενη (ή χρειάζεται καμία απ&#039; τις δικές μου) και θέλει να κάνουμε ανταλλαγή, ας μου στείλει κανένα trade offer ή ας απαντήσει εδώ!<br>

Back