Steam Year in Review 2023

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
46 νέα games ρε θηρίο; Επίσης, τι παίζει με αυτό το Treasure of Nadia; Φαίνεται... ενδιαφέρον.

τσοντοπαίχνιδο ο ποράτσο, φέρτε μας ένα σύννεφο να πέσουμε

Πολύ φτωχή χρονιά για μένα... ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ...

Ουσιαστικά έπαιξα ξανά το RISEN 1 (2 playthroughs μάλιστα) για να πάρω τα steam achievements,

VAMPIRE SURVIVORS + DLCS

Α, (ξανα)γλέντησα και τον γενάρη τον επιτάφιο στο GALAGA

Αυτά...

a6c1d55d-d8c3-4e38-ad3c-f283411a1e4f.png

Όσον αφορά το Στημ, το 2023 βλαστήμησα (κυριολεκτικά και μεταφορικά :Ρ). Το FIFA 23, το οποίο και έλιωσα (πρέπει να καταλαμβάνει το 80% του χρόνου μου), το έπαιζα μέσω EA App, γι' αυτό και δεν φαίνεται εδώ.

3bded3865c7bbf8b671215fb47c772122ca606b4.png

Εγώ δεν μπαίνω στον κόπο να ανεβάσω screen. Μόνο 3 παιχνίδια έπαιξα στο steam, την τριλογία του metro. Το υπόλοιπο 90% του χρόνου μου το αφιέρωσα σε παιχνίδια του epic store

Στην αλήθεια, στο gog ήταν τα παιχνίδια, απλά το έγραψα για να κάνω trigger τον ναύαρχο :p

Sackboy με την κυρα παίξαμε. Είναι για 8+ οπότε τα γκρέμλινς είναι μικρά ακόμα για τέτοιους άθλους αντανακλαστικών. Μόνο Ντρημλάιτ Βάλει, μέχρι τελικής πτώσης.

@Admiral ' Χούκο η Νάντια είναι ένα εκπληκτικό 4Χ(ΧΧ) από πρώην (τρίτους βοηθούς οπερατερ) στο (32ο επεισόδιο του DS9) Star Trek. Εγγύηση εγκεφαλικής απόλαυσης.

Εγώ δεν μπαίνω στον κόπο να ανεβάσω screen. Μόνο 3 παιχνίδια έπαιξα στο steam, την τριλογία του metro. Το υπόλοιπο 90% του χρόνου μου το αφιέρωσα σε παιχνίδια του epic store

Στην αλήθεια, στο gog ήταν τα παιχνίδια, απλά το έγραψα για να κάνω trigger τον ναύαρχο :p

Ευτυχώς πρόλαβα και διάβασα το spoiler πριν σχολιάσω :D

View attachment 7097
Καλο παιχνιδακι, fixακι για 40k
View attachment 7098
Eρωτας με τη πρωτη ματια
View attachment 7099

Καπου 26 παιχνιδια, η συντριπτικη τους πλειοψηφια ηταν για πρωτη φορα

View attachment 7104
View attachment 7106

View attachment 7102
Κάθε δύο χιλιάδες ώρες αλλάζεις account ή αφήνεις τον Gabe να σου ρουφάει όλα τα δεδομένα για το activity?

Κυριολεκτικά έλιωσα στον ατμό ΚΑΙ φέτος!!! Το iRacing το χω περάσει στο στιμ μόνο και μόνο για να τσεκάρω time played.. οπότε -64% και σχεδόν όλα τα sessions!!!
4de5ec18-d391-4571-95b0-29ee82b7eaa4.png

α κάτσε μετράει και non steam games? γμτ... έπρεπε να έχω περάσει τα πάντα.

Back