What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stranger Things 3, SPOILERS : ON!!!

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Τον Billy και τον Hopper ρε μλκς? TON HOPPER???? (Ναι είδα τη τελευταία σκηνή στη Ρωσσία που ανέφεραν Αμερικάνο φυλακισμένο, αλλά μπορεί να είναι ο Brenner, ή ο μπαμπάς της Ελ ή ο Murray)
Να πω ότι ήταν series finale, νταξ. Αλλά θα έχουμε 4th season, και μπορεί και 5th είπανε.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Κανείς από τους δυο δεν θα πέθαινε στο τέλος αν δεν έχαναν 5 πολύτιμα λεπτά επειδή Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ Η ΣΟΥΖΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΦΟΥΤΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΛΕΧΛΕΣ

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΜΟΝΙΚΟ ΝΙΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΜΩΡΕ

ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΜΩΡΗ ΧΑΡΧΑΛΩ, ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ. ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΔΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.

ΥΓ. Erica Sinclair ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας στον χώρο της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705
Τελικά είναι χειρότερη ή όχι από τη s2 Dark; Να φέρω τα pop corn;

(disclaimer: δεν έχω δει καμία από τις 2, βασικά από dark δεν έχω δει τίποτα γιατί έμαθα δεν παίζει άντερ δε κιλοτίν στο πρώτο 20λεπτο)
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Η πρώτη σεζόν παραμένει (μακράν) η καλύτερη της σειράς. Η δεύτερη και η τρίτη θεωρώ ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και αναρωτιέμαι πως θα το συνεχίσουν σε τέταρτη (ακόμα και πέμπτη, όπως φημολογείται) χωρίς να κουράσει.

Κρίμα πάντως για τον Χόπερ, η πιο δυνατή στιγμή του τελευταίου επεισοδίου.

Συμφωνώ και με τον συνάδελφο Hellion: ΜΑ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ TOY ΤΡΑΓΟΥΔΗΣOYN ΤΟ... NEVERENDING STORY??

 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Για το βλαμμένο μπορώ να το καταλάβω, γιατί νόμιζε ότι ο Τζάστιν και τα τσογλάνια του παίζανε κάτι.

Αλλά ρε μλκ Χόπερ, απλά ανέβα τις σκάλες και πάνε στη γκόμενα σου, λίτεραλι 5-10 δευτερόλεπτα θα έχανες.

Χειρότερη ίσως σεζόν, χειρότερο και πιο underwhelming boss fight. (Ακόμα και ένα απλό Ντεμογκόργκον στη πρώτη σεζόν πιο πολύ μπάχαλο δημιούργησε. "Μυστήριο" που κυριολεκτικά και ο πιο λοβοτομή μένος θεατής έλυσε στο πρώτο επεισόδιο... Όχι, δε θα το σύγκρινα ούτε καν με τη δεύτερη σεζόν. Είχε περισσότερο μυστήριο και ψάξιμο.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Δεν ξέρω, εγώ μια φορά καραγούσταρα με την τρίτη σεζόν. Δύο σκαλιά πάνω από τη δεύτερη, μισό σκαλί κάτω από την πρώτη imo. Είδα πέντε επεισόδια μέσα σ' ένα Σάββατο, προσωπικό ρεκόρ.

Το μουσικό ιντερμέδιο ξεκίνησε ως επερχόμενο τσουνάμι cringe και τελικά με παρέσυρε πλήρως στη δίνη της σαχλής του γλυκύτητας (κι ας μην έχω δει ποτέ Neverending Story 8-O ). Σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες στη σεζόν, π.χ. οι κακοί Σοβιετικοί και οι κάφροι συνάδελφοι της Nancy ήταν πιο καρτούν κι από Bond villains, κάποια από τα παιδιά ήταν περισσότερο ενοχλητικά παρά χαριτωμένα (Mike, Erica, για σας τα λεω) κι επίσης μετά από τόσο χαμό δεν μάθαμε σχεδόν τίποτα καινούργιο για το lore του Upside Down, τους σκοτεινούς σκοπούς των κυβερνήσεων κτλ.

Στα ΠΟΛΥ θετικά ότι έμεινε τελείως άφαντη η παλιοπαρέα των υπόλοιπων X-Men από τον 2ο κύκλο. Λογικά θα σκάσουν μύτη στην επόμενη, αλλά η ελπίδα να τους ξεχάσουνε τελείως είναι ακόμα ζωντανή. Επίσης, από τις ελάχιστες φορές που η σεξουαλικότητα ενός LGBTQ χαρακτήρα δεν προβάλεται ως το βασικό του γνώρισμα αλλά ως ένα συμπληρωματικό στοιχείο της προσωπικότητάς του. Bioware μάθε μπαλίτσα.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Ακριβώς ό,τι είπε ο φίλος μαλαδρουά. Γάμησε η σεζόν.

Ντάστιν mvp, όπως σε ΚΑΘΕ σεζόν, μια χαρά οι νέες προσθήκες (πόσο τρου αυτό για την Ρόμπιν, ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, χειροκροτούμε), στο The neverending story κρίντζαρα λίγο στην αρχή, καθώς είμαι φανατικός αναγνώστης του βιβλίου αλλά με την ταινία είχα απογοητευτεί φοβερά όταν την είχα δει και την είχα διαγράψει απ' το μυαλό μου, αλλά τελικά με συνεπήρε το μομέντουμ της σκηνής και γούσταρα. Γενικά όλα γαμώ, κανένα παράπονο, εκτός απ' τα προφανή, οκ. Το χειρότερο σημείο της σεζόν είναι ότι πλέον βάζουμε προτεραιότητα στους εφηβικούς μας έρωτες και όχι στο Dungeons And Dragons campaign. :cry:

Επίσης, δεν είδαμε κανά πτώμα του Χόπερ, δεν είναι; Επίσης έχει και after credits scene, την είδατε;

Γενικά στα μάτια μου είναι ξεκάθαρο ότι η σειρά είναι περισσότερο homage στα 80's και επιστημονική φαντασία με χόρορ και χιούμορ στοιχεία, και πλέον πιάνουμε και θέματα ενηλικίωσης και καταπάτησης της εφηβικής αθωότητας, παρά ένα σατιρικό 80ς κλισέ.

Πάρτυ-Mind Flayer 2-0, υπομονή κανά χρόνο τώρα για τις καθυστερήσεις.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Νίκο σε ευχαριστώ που με προετοίμασες κάπως για την ποσότητα της αηδίας. Ξεπέρασαν τον εαυτό τους πάλι. Έπειτα από το A Plague Tale των δισεκατομμυρίων ποντικιών, το να βλέπεις πρώτο επ ποντίκια να σκάνε από μέσα προς τα έξω λες πόσα ακόμα θα δω, φτάνει. Φυσικά είχε και χειρότερα. Μου άρεσε η σεζόν, είχε πολύ καλή ροή σε αντίθεση με την περσινή που για μένα την τράβηξαν πολύ. Μου φαίνεται κάπως αστείο που η El το χει για πλάκα το τέρας και το γνωρίζει και το ίδιο. Αυτό για μένα αναιρεί τα "horror" στοιχεία" και μπορώ και απολαμβάνω τη σειρά.

Χαράμισαν τεράστια ευκαιρία να δείξουν σκηνή με το Mind Flayer να πίνει παγωμένη κοκακολίτσα και να λέει "Ι Like it Cold". Ανησυχώ που η ναυαρχίδα του Netflix μολύνθηκε με το τόσο άγαρμπο και άκομψο product placement. Ελπίζω να μην είναι αυτή η απάντηση στο Disney+. Ελπίζω να προχωρήσει κάπως και η ιστορία γιατί το ανοιγοκλείνουμε την πόρτα και πολεμάμε νέο τέρας θα κουράσει 4η φορά. Αν και τώρα η Εl δεν έχει δυνάμεις, οπότε ίσως είναι πιο δίκαιο για την επόμενη σιχαμένη χλαπάτσα.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178
Εγώ πιστεύω ότι η σεζόν ήταν πολύ καλή. Σίγουρα καλύτερη από την δεύτερη και ισάξια αν όχι καλύτερη από την πρώτη. Νομίζω οι δημιουργοί κατάλαβαν ότι αυτό που ήθελαν στην αρχή το πέτυχαν με την πρώτη σεζόν απόλυτα, η λειτουργία της νοσταλγίας δλδ για όσους έζησαν σαν παιδιά εκείνη την εποχή αναβιώνοντας την αλλά και παρουσιάζοντας ένα τηλεοπτικό προιόν που αντέγραφε πολύ καλά τις συνταγές των ταινιών που έκαναν επιτυχία εκέινη την εποχή. Από κει και πέρα αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν να σταματήσουν να πέρνουν τόσο σοβαρά την ιστορία και να πραγματευτούν κι άλα πράγματα. Σ αυτή την σεζόν είδαμε την αγωνία και τα προβλήματα των εφήβων καθώς μεγαλώνουν και κάνουν τις πρώτες σχέσεις τους και γενικώς βουτάνε στα βαθιά νερά της ζωής. Είδαμε την αντίστοιχη αγωνία των γονιών μπροστά σ αυτό. Είδαμε ενήλικους να αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις στις σχέσεις. Είδαμε την θέση της γυναίκας εκείνη την εποχή σ ένα αντροκρατούμενο εργασιακό περιβάλλον και πόσο δύσκολο ήταν να επιβιώσει. Επίσης την δυσκολία να διαχειριστής την απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου. Ε η ιστορία των ρώσων και των τεράτων γενικά είχε πολλά κενά αλλά νομίζω έγινε επίτηδες. Μάλλον θέλαν οι σκηνοθέτες να πουν εντάξει μην το πέρνετε και τόσο σοβαρά το θέμα με τα τέρατα, άλλα είναι τα τέρατα που αντιμετωπίζουμε στην ζωή και πηγάζουν από εμάς. Ελπίζω βέβαια να μην τους υπερεκτιμώ.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Καλά το product placement έχει ξεκινήσει κανά χρόνο+ τώρα στο νέτφλιξ, απλά παίζει να το πήρατε πρέφα πρώτη φορά εδώ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Τόσο έντονα και ξεδιάντροπα όσο η φάση με τη New Coke, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Μέχρι και ειδικό re-release του προϊόντος οργάνωσε η κόκα κόλα για να συνδυαστεί με το προμοσιον της σειράς.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705
[quote quote=517618]Κανείς από τους δυο δεν θα πέθαινε στο τέλος αν δεν έχαναν 5 πολύτιμα λεπτά επειδή Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ Η ΣΟΥΖΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΦΟΥΤΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΛΕΧΛΕΣ[/quote]
Δηλαδή ο Ρώσος Άρνολντ δεν τους καθυστέρησε...;

[quote quote=517643]Στα ΠΟΛΥ θετικά ότι έμεινε τελείως άφαντη η παλιοπαρέα των υπόλοιπων X-Men από τον 2ο κύκλο.[/quote]
Το μόνο σημείο που διαφωνώ στο post σου. Είτε σε αυτήν ή στην επόμενη θα έπρεπε/πρέπει να εμφανιστούν, αλλιώς τι νόημα θα είχαν εκείνα τα επεισόδια στη 2η σαιζόν; Κάπως υπερβολικό να εισάγεις νέους περιστασιακούς χαρακτήρες μόνο και μόνο για το χτίσιμο χαρακτήρα της Eleven...

[quote quote=517768]Ξεπέρασαν τον εαυτό τους πάλι.[/quote]

Είσαι τυχερή που χρησιμοποίησαν μετριοσυμπαθητικά - στην καλύτερη - cgi αντί για practical effects (βλ. The Thing, ο Νίκος ξέρει) :mrgreen:

Από εκεί και πέρα Robin και Alexei αρκετά συμπαθητικοί από τους νέους χαρακτήρες, καλή ατμόσφαιρα γενικά, soundtrack παίζει να έχει πιάσει ταβάνι πλέον, και τις περισσότερες κωμικές στιγμές τις βρήκα εύστοχες. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπαν ότι ήθελε να περάσει ο συγκεκριμενος κύκλος οι Bathory και mruseyourbrain. 1>3>2  και είμαι περίεργος πως θα το προχωρήσουν πλέον, ελπίζω μην σχεδιάζουν πολλές σαιζόν ακόμα γιατί όσες σειρές τραβάνε πολύ και δεν κλείνουν όσο είναι στο ζενίθ τους, πέφτουν σε ποιότητα.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
[quote quote=518667]
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">
<div class="gdbbx-quote-title">https://ragequit.gr/forums/topic/stranger-things-3-spoilers-on/#post-517618">Κώστας Καλλιανιώτης wrote:
Κανείς από τους δυο δεν θα πέθαινε στο τέλος αν δεν έχαναν 5 πολύτιμα λεπτά επειδή Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ Η ΣΟΥΖΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΦΟΥΤΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΛΕΧΛΕΣ</blockquote>
Δηλαδή ο Ρώσος Άρνολντ δεν τους καθυστέρησε…;

[/quote]

Ο Ρώσος Τερμινέητορ είναι ο αρχικακός, ο στόχος του και η λογική της ύπαρξής του συνάδει ακριβώς με το να τους καθυστερήσει/σταματήσει.

Η άλλη είναι "με τους καλούς", το love interest ενός εκ των πορταγωνιστών, και τους καθυστερεί επειδή είναι ένα διανοητικά καθυστερημένο και κακιασμένο γύναιο, μόνο και μόνο για να προσφέρει μια "ΛΩΛ ΤΗ ΧΑΡΗΤΟΜΕΝΩ" στιγμή που θα memeάρεται εσαεί στο youtube.

Apples and Oranges, που λέμε και στο χωριό μου.

Χώρια που αν δεν είχε συμβεί η σκηνή του τραγουδιού ο Ρώσος Κόναν δεν θα προλάβαινε καν να τους χαλάσει το σχέδιο στο τέλος. Τα έχω πει στα βιβλία μου, σηκωθείτε όλοι και πάρτε τηλέφωνα για παραγγελίες τώρα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705
[quote quote=518671]Χώρια που αν δεν είχε συμβεί η σκηνή του τραγουδιού ο Ρώσος Κόναν δεν θα προλάβαινε καν να τους χαλάσει το σχέδιο στο τέλος[/quote]

Εντελώς υποθετικό αυτό όμως , καθώς αν η μοίρα των Μπιλ και Χοπερ ήταν η συγκεκριμένη από τους σεναριογράφους, πάλι δε θα άλλαζε απολύτως τίποτα (ήτοι ο Ρώσος θα ήταν και πάλι εκεί), το οποίο και πιστεύω.

[quote quote=518671]Τα έχω πει στα βιβλία μου[/quote]
Το θυμήθηκα ενώ έγραφα το σχόλιο και κράτησα για σεντονάκι εκεί :p
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Δεν με ενοχλεί τόσο "η μοίρα τους" αυτή καθ'εαυτή, αλλά το γεγονός ότι, με βάση τα γεγονότα της σειράς, καταλήξαμε σε αυτή με ανάπηρο, cringeworthy, τραβηγμένο από τα μαλλιά και υπό φυσιολογικές συνθήκες ΠΛΗΡΩΣ αποφευκταίο τρόπο, τουτέστιν το τραγούδι της κατσίβελης.

Μπορεί ο Ρώσος Ηρακλής στη Νέα Υόρκη να τους προλάβαινε ούτως ή άλλως. Μπορεί να συνέβαιναν χίλιες-δύο άλλες αναποδιές. Μπορεί μπορεί μπορεί.

"Υποθετικά σενάρια" όμως, όπως λες. Αυτό που μένει στο τέλος με βάση το τι βλέπουμε όντως στη σειρά, είναι ότι ο Χόπερ και η Τζόις ήθελαν κυριολεκτικά 1 δευτερόλεπτο παραπάνω για να καταστρέψουν την συσκευή και να σώσουν τον κόσμο, αλλά αυτό το δευτερόλεπτο (και περίπου 6.000 άλλα) το έχασαν επειδή η κατσίβελη ήθελε να τραγουδήσει.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705
Ήταν cringe και άκυρο για τη συγκεκριμένη στιγμή το ντουετάκι, αλλά εγώ τουλάχιστον το εξέλαβα ως αντίστοιχο στιγμών σε ταινίες πχ που μένει 1 λεπτό για να σκάσει μια βόμβα και πιο πέρα οι πρωταγωνιστές φιλιούνται ή μιλάνε και αν το μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο θα έπρεπε να είχαν ανατιναχτεί. Αυτό δηλ. που θέλω να πω είναι, εμένα ως θεατή μου έδωσε την εντύπωση μιας σκηνής που ο χρόνος "κυλούσε πιο αργά" και προσπάθησε να φανεί χαριτωμένη ή συγκινητική (κι αυτό θεωρώ ότι ήταν κι ο σκοπός των δημιουργών, άσχετα αν τελικά δεν είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν κι έκαναν τη Suzie να φαίνεται ως  κακομαθημένο παιδάκι που θέλει να περνάει το δικό της). Σε αντίθεση με τη σκηνή του Ρώσου, που ένιωθες τη βαρύτητα του χρόνου, με τα παιδιά να καθυστερούν το τέρας, τη Joyce να παλεύει με τα κλειδιά κλπ.
 
Top Bottom