STRAY

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στο γάτω γάτω της γραφής, δεν πρέπει να γατηγορούμε ούτε να meowνουμε όποιον δεν γατέχει το γαταραίτητο cattention span προκειμένου να γαταπεξέλθει γατέναντι σε έναν τέτοιο τίτλο.

Μου έχουν ξεφύγει και άλλα, όμως αν μπω τώρα στο ελληνικό κείμενο και αλλάξω έστω και 1 γράμμα χαλάει η αγγλική μετάφραση και θα πρέπει να ξαναμπώ να την ξαναστήσω και βαριέμε πρ μ πρ πλ.

Katze καλά ρηβιου, το purrακολουθουσα καιρο το παιγνίδι , θα σπευσω

Το δοκιμάσαμε χτες σε Steam Deck φίλου, για κάνα μισάωρο.

Φαίνεται ιδιαίτερη εμπειρία τύπου Ico, Rain κτλ. Εντυπωσιακό οπτικά μεν, αλλά το optimization ίσως σήκωνε λίγο δουλειά ακόμα.

Που διαφωνείς, catpain kal?

Δεν διαφωνώ!! Catσουφιάζω όταν βλέπω τέτοια posts!!

(Να πω εδώ πως λόγω παθολογικής αντιπάθειας στις γάτες, δεν σκοπcatευώ να ασκατληθώ μαζί του. Η ζημιά του Κατελιόν όμως, έγινε.)

Τελικά ίσως έχει δίκιο, ο κ. Ναύαρχος για τις κινηcatογραφικές σου επιλογές!!

Τα Catάφεραν οι devs. Εφτιαξαν το indie που προορίζεται ήδη για goty 2022, κλέβοντας το Βραβείο από το Γεροδαχτύλιδο (aka Elte ri) αφήνοντας γατοπατημασιές στα μούτρα του.
Οσο για το άρθρο και τα σχόλια, συμφωνό σε όλα όσα νιαούρισαν και οι προνιαουρίσαντες.

#Meow

Off topic On\

Εκεί στο DSOGaming παίζουν και τίποτα ή τα πάντα γύρω τους είναι όλα wOke cuLtuRe?

Off topic Off\

Συμπαθητικούλι παίγνιο.

Ό,τι καλύτερο για τις ήσυχες μέρες του καλοκαιριού, με χαμηλά τα φώτα και το air condition ανοιχτό.

Μου κόλλησε μια φορά στην αρχή του tutorial, ενώ σκίπαρε αρκετά στον γρίφο με την μπαταρία, προς το τέλος του παιχνιδιού.

Κατά τ' άλλα, μια χαρά.

(λίγο ακριβούτσικο αλλά χαλάλι του)

Τέλος. Δεν ήταν άσχημο αλλά θα το ήθελα 1-2 ωρίτσες σε διάρκεια μεγαλύτερο,
Μου πήρε μόλις 7 ώρες με πολύ χάζεμα και άσκοπες περιπλανήσεις.

Γι΄ αυτό που είναι (cat waking simulator) με μικρές πρέζες adventure είναι πολύ καλοφτιαγμένο.

Στα ~27 euro που κοστίζει θα έλεγα προτείνεται για γατόφιλους κυρίως: Σε βιντεάκια παραπάνως μπορεί να δει κανείς πόση δουλεία έχει πέσει στη συμπεριφόρα και τις αλληλεπιδράσεις της γάτας.

Ωραία τα λέει και εδώ ο Joe btw:

Back