What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
https://www.youtube.com/watch?v=qzD9ldLoc3c

https://www.youtube.com/watch?v=_7X6Yeydgyg

Δεν ξέρω εάν είναι για εδώ ή για το game development, εδώ πιθανότατα θα το δουν περισσότεροι. Το δεύτερο μεγάλο video αλλά αξίζει.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
My bad, δεν το είδα, το αφήνω πάντως ας το δουν όσοι δεν το είδαν.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
εσερνα το κορμι μου απο video σε video στο youtube. το θεμα των video που κολησα, ειχε να κανει με τις πιθανοτητες, τα pattern της ζωης και σιωνομωσιες για matrix, για παραλληλες διαστασεις και βιους παραλληλους.
πριν καμια 15αρια χρονια, μου εκαναν προταση γαμου. ειπα οχι. βασικα δεν ειπα οχι αλλα δεν θελω να στρωσω κουβερτα.
εχει σχεση με αυτα που λεω και μεγαλη, αλλη φορα.
αυτο το οχι με οδηγησε μετα απο πολλα χρονια σε Ασια και αργοτερα στην Αφρικη. Οταν εισαι παντρεμενος με παιδια δεν παριστανεις τον τυχοδιωκτη.

Πριν φυγω οριστικα για ταυλανδη, αλλο γκομενακιο, που δεν ειχε γνωση των μυστικων μου σχεδιων. μου εκανε και αυτη προταση για γαμο.
Αρνηθηκα, επειδη πλεον ηξερα οτι αυτο το σημειο ειναι κομβικο.  Στο πρωτο ταξιδι που εκανα στην Ασια, καταλαβα πολλα πραγματα και ηξερα οτι εκει θα παω για να μαθω πραγματα, που θα μου χρειαστουν αργοτερα.

Πριν πολλα χρονια και αυτο. με πολιορκουσε ενα γκομενακι. της εξηγουσα τις κοσμοθεωριες μου. με κοιτουσε μεσα στα ματια. πιστευα οτι δεν ακουει λεξη απο αυτα που λεω και οτι ειναι σε φαση, τελειωνε μπας και δω κανενα ταβανι. που και που τις εδινα και το ταβανι και αλλα πολλα. μη με περασει για κανεναν τζιτζιφιογκο.
Μετα απο χρονια, μερα με πηραν τηλεφωνο απο Αφρικη. Μου εκαναν πολυ σοβαρη επαγγελματικη προταση.
Πως με βρηκατε ρε μαγκες;
Η πολιορκητικη γκομενα. οσο ελειπα εις τας Ασιας, παραιτηθηκε και σηκωθηκε και εφυγε με οδηγο τις κοσμοθεωριες μου. Πηγε Αφρικη και οταν ακουσε για ανοιγμα, τους ειπε για μενα. Κατεβηκα Αφρικη και εφυγε αυτη. Πρεπει να την συναντησα δυο φορες.
οταν ημουν στη ταυλανδη το πρωτο ατομο που γνωρισα ηταν ενας κυπριος απο αυστραλια.
οταν ηρθα αφρικη, το πρωτο ατομο που γνωρισα ηταν ενας κυπριος που λιγο αργοτερα εφυγε, για να παει να κανει οτι εκανα εγω στην ταυλανδη.
εχουν και ιδιο ονομα.

βασικα πρεπει να απλωσω κουβερτα για να εξηγησω πως πολλες συμπτωσεις ενωνονται σε καποια σημεια. Ειναι πολυ μεγαλη η κοσμοθεωρια μου και πιστευω οτι ολα συνδεονται, ειναι προμαγειρεμενα και οτι σε καποιες περιπτωσεις εχουμε την επιλογη να αλλαξουμε μονοπατι, το οποιο ειναι και αυτο σχεδιασμενο απο πριν. Καποια σημεια ειναι πολυ κομβικα. εκεινη την στιγμη δεν εχουν αμεση επιδραση στις καταστασεις. σιγουρα ολα γινονται για καποιον λογο. ακομα και τα ασχετα. Η ωρα περναει για ολους με τον ιδιο ρυθμο ομως οι χρονοκαταστασεις που δημιουργουνται εχουν διαφορετικο ρυθμο.
Το Πουκετ που πηγα και η συγκεκριμενη χωρα της Αφρικης, ειναι πραγματα τα οποια μου "μυριζαν" απο την δεκαετια του 80. δεν τα ειχα ονειρο να τα επισκεφτω και ουτε ενοιωθα οτι θα παω εκει.

Ερωτησεις δεκτες
εμπειριες - παραδειγματα απειρα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Λέλο θίγεις μεγάλο και ενδιαφέρον θέμα.

Καταλαβαίνω τί ακριβώς λες, γιατί έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να σκεφτώ αντίστοιχα. Μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μάλιστα μια μελέτη, η οποία εξηγούσε πως οι άνθρωποι, σαν φυλή, σαν ράτσα, έχουμε την τάση να εξηγούμε και να αναπλάθουμε την πραγματικότητα στον ίδιο μας τον εαυτό. Να ταϊζουμε 'σενάριο' αν θέλεις, το μυαλό μας. Εξ'ου και τα γνωστά 'όποιος ψάχνει σημάδια και συμπτώσεις, τα βλέπει παντού' και 'το είχα προαισθανθεί' και σούξου μούξου.

Η τάση να μυθολογούμε εαυτόν, είναι έμφυτη θαρρώ. Και κατόπιν εορτής, μπορούμε να απλώσουμε ένα πανέμορφο αφήγημα πάνω απ' όλα. Παίζει να είναι και αλήθεια. Να υπάρχει μοίρα και να είμαστε ούλοι NPC's στην μεγάλη καμμένη ισομετρικίλα κάποιου διαστρικού Πάθορι.

Προς χάριν της συζήτησης όμως, θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου :

-Οι εμπειρίες και τα βιώματά σου, σε έφεραν σε μια θέση να εκτιμάς συγκεκριμένες καταστάσεις, να ζυγίζεις αναλογίες κέρδους/ρίσκου και να πράττεις με τρόπο διαφορετικό από το 98% των φοβισμένων και πράων συμπολιτών μας.

-Οι ίδιες αυτές εμπειρίες σε ώθησαν (όπως ήταν και φυσικό) σε συναναστροφή με ανθρώπους στο ίδιο μήκος κύματος. Σίγουρα δεν θα καθόσουν σε κάποιο καφενείο να γκρινιάζεις, ενώ με το άλλο χέρι γράφεις ευχαριστήρια για τις τρεις κι εξήντα του δημοσιουπαλληλικού μισθού προς κάθε κατουρημένη ποδιά που άφησες να διαφεντέψει την ενήλικη ζωή σου.

Ως εκ τούτου, σε βάθος χρόνου, έχεις γράψει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα περιπέτειας, όταν το 98% της άβουλης μάζας έχει μείνει να βελάζει φοβισμένο, λίγο δίπλα από το μαντρί του. Είναι πολύ μεγάλος ο πειρασμός να προσδώσεις έναν υπερφυσικό αέρα σε αυτό το πράγμα και ίσως, ίσως να ισχύει. Κάποια πράγματα, με τα δεδομένα και τα μέσα μας, πράγματι, δεν μπορώ να τα εξηγήσω ούτε εγώ.

Οπότε βλέπω το Μάτριξ σου και σε ανεβάζω μια...εύθυμη αποδοχή αυτού του μαγικού ρεαλισμού, αυτής της καπριτσιόζας 'Χείρας του Πεπρωμένου' που μας σηκώνει από τις μικρές κι ασήμαντες γωνιές μας και μας πετάει στις ασήμαντες γωνιές της αντίπερα όχθης, με νέφτι στον κώλο και ένα κεφάλι γιομάτο όνειρα.

Από που ξεκινάει όμως όλο αυτό; (Εμφανείς οι επιροές του homie So-crates -φουλ προφορά Keanu από το Bill & Ted's για να υπογραμμίσουμε το καγκούρικα ανιστόρητο της φάσης) Από υπερφυσικό θάρρος ή υπέρμετρο φόβο; Φοβόμαστε τόσο πολύ να μείνουμε και να 'γίνουμε κανονικοί' που σπρώχνουμε εαυτούς πιο μακριά από παντού ή ορμάμε ωσάν ατρόμητοι θαλασσοπόροι μπροστά;

Το νόμισμα ακόμη γυρίζει πάνω στο τραπέζι, κάθε απάντηση είναι καθαρά υποθετική.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Bor δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα για την νορμαλ απαντηση σου. Συνηθως, οι ελληνες (κι οχι μονο) τα ξερουν ολα. αν ακουσουν κατι που δεν το εχουν στο πανεπιστημιο που εχουν στο κεφαλι τους, ξεκινανε τα δικα τους. Τα μπαμπουινικα.

Μπορει οταν πιανω πληκτρολογιο να ραβω κουβερτες αλλα σε κοινωνικες καταστασει, συνηθως, εχω μετρημενες λεξεις. Αυτο επειδη παρατηρω τα παντα.
Για να συνδεσω ολα τις συμπτωσεις οι οποιες θα πλεξουν πουλοβερακι ΧΧL, θα χρειαστω ενα forum για την παρτι μου.
Εχω γραψει για την κοπελια που τραβιομουν στα αγια ασιατικα χωματα. Για τον αδερφο της που σκοτωθηκε και ολο το paranormal σκηνικο.
Η "προφητεια" για τον θανατο του ελεγε οτι φετος θα πεθανει αυτος ή ο γιος του. Ο ενας απο τους δυο πρεπει να φυγει. Αυτο το πρεπει να φυγει, κολαει σε πολλα πραγματα. Ο καθενας εχει μια αποστολη και σε καποια στιγμη θα επηρεασει ουσιαστικα καποιον αλλον.
Δεν το βρηκα το ποστ  με την ιστορια αυτη. παντως κλαιγανε τον αδερφο της, ολο το χωριο, πριν ερθει η βεβαιωση του θανατου και πριν μαθευτει οτι ειχε ατυχημα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Αυτή είναι κουβέντα για ΠΟΛΛΑ ουίσκια, πραγματικά. Όντως συμβαίνουν τέτοια. Πολλά. Και μένεις λίγο με το ένα πόδι στον αέρα και το στόμα κλειστό, γιατί αν τα πεις, είσαι μουρλός.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Οταν γυρισω ελλαδα, θα γινει και αυτο. Επειδη ειμαι ανθρωπος που παρατηρει. Οταν κοιταζουμε μια πετρα, καποιες φορες αυτο που κοιταμε ειναι μια πετρα. Δεν υπαρχουν ισως. Αυτα που δεν τα χωραει το μυαλο μας, επειδη τα ξερουμε ολα, υπαρχουν και αυτα. Τα πνευματα υπαρχουν και τα ιερα συμβολα ειναι προστασια. εχω ιστορια (αληθινη ε!) που το εξηγει και αυτο. Ξερω πολυ καλα τι βλεπω και πως το επεξεργαζομαι μεσα στο μυαλο μου.
Οταν λεω οτι θα απολυσω το αφεντικο μου και θα του φαω τη δουλεια, ξερω πολυ καλα τι λεω. Καποιοι θα πουν τρολαρισμα και ψευτικος ντουνιας.
Επειδη τα ξερουν ολα. Αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα των καιρων  μας.
ο εχων ωτα ακουειν ακουετο.
συντομευση ιστοριας.

Ειχα καποιες μηχανες για πουλημα και ενα software. Ηρθα σε ενα μαγαζι το οποιο νοικιαζε αυτα τα πραγματα, απο μια εταιρια στη Ν.Αφρικη . Μαζι με τα πραγματα τους νοικιαζαν και τον τεχνικο. Αυτο το τελευταιο δεν το ηξερα.
Ο τεχνικος τους παραιτηθηκε απο την εταιρια, επεισε τους ιδιοκτητες να τον ακολουθησουν και ειχα ενα πολυ κακο timing και εναν τεχνικο που με εθαψε στο αψε σβησε, πισω απο την πλατη μου επειδη ποσοστα. Και αυτα εχουν λογο υπαρξης.
Μηχανες δεν πηραν αλλα με πηραν τηλεφωνο να δουλεψω για αυτους. Επειδη ζητησαν απο μενα πραγματα που δεν υπαρχουν στο βιογραφικο μου, ο μισθος ηταν πολυ χαλια.  $1500. Οι ντοπιοι εχουν μηνιατικο $100. Για μενα ηταν φυστικια.
Καποια στιγμη ο τεχνικος τους εφυγε για Ν. Αφρικη και κολησε εκει. Σιγα σιγα αρχισα να βαζω χερι στο τεχνικο κομματι ομως γκρινιαξα.
Εαν θελετε τεχικη υποστηριξη θα μου δωσετε $3.000, για αρχη και μολις δειτε εκτοξευση στα εσοδα, το ξανασυζηταμε.

Επειδη νοικιαζαν τον τεχνικο, μου ειπαν θα κανονισουν να γινει η προσληψη απο την Ν. Αφρικη. Οι τυποι την εκαναν κριση με το amount που ζητησα.
Τους ειπα οτι αν εχουν τεχνικο με καλυτερο βιογραφικο απο το δικο μου, θα δουλεψω για αυτους με $500.

Τελικα μετα πολλα απο παζαρια κλεισαμε στα $2.500 και χωρις σπιτι. ξεκινησα να σκαβω. Μαλλον τα εχω καταφερει και συντομα θα τους πεταξουν εξω τους Νοτιοαφρικανους. Λογικα θα παρουν μηχανες και software απο μενα. Την περασμενη βδομαδα ηρθε το αφεντικο μου απο Ν. Αφρικη. Τον εκανε σκουπιδι ο ενας απο τους ιδιοκτητες. Το εχουν παρει γραμμη οτι θα τους φαω, το εχουν παρει γραμμη οτι κακως μου εκαναν φουστιες. Το εχουν παρει γραμμη οτι ντοντ φακ γουιθ δι γκρικς γιατι θα φας το ντικ.
Σημερα ηρθε η γραμματεας του αφεντικου μου. κατευθειαν απο Ν Αφρικη. Δεν εχει ιδεα απο τεχνικα θεματα και γενικα δεν εχει ιδεα για τα πραγματα που χρειαζομαι. Ηθελε να με συναντησει για να μιλησουμε για τεχνικα θεματα. Εντελως τυχαια, ειναι μια διμετρη ξανθια η οποια ενω την περασμενη βδομαδα της εστειλα μηνυμα να παει να αγημηθει, για λογους. ηταν πολυ ευγενικη και με παρακαλεσε να παω να την συναντησω αυριο, επειδη φευγει την Παρασκευη. Μια κοπελα που δουλευει στο μαγαζι με ρωτησε, θα την παρεις σπιτι σου;

Το αυτοματο delete θεματων, επειδη δεν χωρανε στο μυαλο μας. Μια απο τις χειροτερες συνηθειες που μπορει να εχει καποιος.
Πιστευε και ερευνα.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,508
https://www.youtube.com/watch?v=QGSK3q0CJtw&fbclid=IwAR3NTTyoqLAlN6ChXf3oQCZtuA4iPQWu9QXrokbFSYS9CP2Un1WZht7CzOs
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Και κλαίμε, κλαίμε της διαπλοκής τα καβουράκια :D
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,469
https://www.cnbc.com/2018/10/28/ibm-to-acquire-red-hat-in-deal-valued-at-34-billion.html
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,774
[quote quote=506275]https://www.cnbc.com/2018/10/28/ibm-to-acquire-red-hat-in-deal-valued-at-34-billion.html" rel="nofollow">https://www.cnbc.com/2018/10/28/ibm-to-acquire-red-hat-in-deal-valued-at-34-billion.html

[/quote]

https://youtu.be/puMRgrP5IR8
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,710
https://www.youtube.com/watch?v=wUOkz0a42k8

 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,469
https://www.youtube.com/watch?v=gXyU3zbgm70
 

asparagus maritimus

Gelatinous Cube
Joined
May 10, 2018
Messages
51
Ο Απατσού στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Βαθμός: 99%

https://catalogue.nlg.gr/Search/Results?lookfor=%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82&type=AllFields&fbclid=IwAR2TZdhi8ShaAPxA-lNzUIUcT_98z7CfP1OqoAoJ4LeWzjo8bJmycUmXq5M">https://catalogue.nlg.gr/Search/Results?lookfor=%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82&type=AllFields&fbclid=IwAR2TZdhi8ShaAPxA-lNzUIUcT_98z7CfP1OqoAoJ4LeWzjo8bJmycUmXq5M
 
Top Bottom