What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Εξαιρετική τοποθέτηση για το κλαρίνο και την δημοτική μας παράδοση. Μάστορας από τους λίγους ο συγκεκριμένος και με το πνεύμα που διαθέτει δεν είναι να απορεί κανείς για την αξία του.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Λιγο δυσκολο να μην τους θυμαμαι, εκτος και αν μου κατσει καποια γεροντικη ανοια. Λιγες μερες πριν επιστρεψω Ελλαδα, δουλευα με cyrix.
Ναι, τα σκυλια του πολεμου. Τοσα χρονια αντεχαν τρομερες διακυμανσεις στην ταση. Σχεδον καθημερινο φαινομενο να βλεπεις διακοπες ρευματος με ρυθμο φωτορυθμικου. Κουμπωμενα cyrix μεσα σε μηχανες που (μεχρι να φτασω στο σημειο) δεν ηξεραν τι σημαινει να μην υπαρχει σκονη χωμα παντου.
Με cooling fan που τα ακουγες απο τα 5 μετρα να στριγγλιζουν και να ικετευουν για ελαχιστη συντηρηση.
Δεν χρειαζοταν να παρακαλεσουν πολυ επειδη η ευρεση επεξεργαστη cyrix και μαλιστα σε μεγαλες ποσοτητες, αγγιζει αγκαλιαζει το "με την καμια" και τιμη "ρε εισαι τρελος;" Το μοναδικο πραγμα που μου εδωσε μια αισθηση ασφαλειας ηταν η συμβατοτητα της μητρικης να παιρνει και επεξεργαστες pentium που το παλευαν με την ευρεση στην αγορα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,434
Bέβαια θυμόμαστε, νομίζω είχα έναν Cyrix 166+ ή κάτι τέτοιο στο πανεπιστήμιο.
cyrix p166+ τον έψηνα όταν είχα αρχίσει να ψάχνομαι για Η/Υ, τελικά μέχρι να πάρω το πρώτο μου σύστημα είχαν βγει οι celeron.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037

Μιλούσα με την μάνα μου προχθές πάνω σε αυτό το θέμα, και λέγαμε την μεγάλη αύξηση που παρατηρείται στην τιμή λαχανικών και φρούτων στην Γερμανία αλλά και στην Ελλάδα
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,672
Είχε ο συγκάτοικος όταν ήμουν φοιτητής έναν Κ6 στα 266. Πραγματικά γρήγορος επεξεργαστής. Κάναμε τρελά lan party τότε με τον δικό μου 166 MMX.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Κανονικά πάει για τους εμετούς αλλά επειδή δεν χρειάζεται να δώσουμε αξία στα ρεμαλια της Nike, θα πάμε με το κωλοδάχτυλο που τους έδειξε η Felix.



TL;dr
Όταν η Felix έμεινε έγκυος τα τσογλανια από την Nike της είπαν ότι θα της μειώσουν το συμβόλαιο της κατά 70%. Δουλειά σου είναι να τρέχεις και όχι να γκαστρωνεσαι. Η καταπληκτική αυτή αθλήτρια τους είπε να πάνε να βρούν κάνα παλούκι και ξεκίνησε δικιά της σειρά με παπούτσια κούρσας, δεν ξέρω αν πουλάει και άλλα προϊόντα και μάλιστα πετυχημένη. Με σλόγκαν λοιπόν το know your place, πέτυχε εμπορικά και αθλητικά αφού κατάφερε να γίνει η αθλήτρια των ΗΠΑ με τα περισσότερα μετάλλια στην ολυμπιακή ιστορία, ξεπερνώντας σε χρυσά ακόμη και τον υπεραθλητη Bolt.

Γενικά έχουν αρχίσει και ξυπνάνε αρκετοί αθλητές και χαίρομαι για αυτό. Ελπίζω σύντομα να καταφέρουμε να δούμε αλλαγές που ίσως ανακόψουν αυτή την ξέφρενη εμπορευματοποίηση του αθλητισμού
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Ο αθλητισμος ειναι εμποριο και αυτο ειναι λιγο χλωμο να αλλαξει πχ η συγκεκριμενη αθλητρια ξεκινησε δικια της εταιρια με παπουτσια.
Η παπουτσο-εταιρια που συνεργαζοταν μπορει να εχει 1% δικαιο αλλα για την ωρα δεν τους το δινω γιατι ειμαι νταης.

Η πορεια που εδωσε η αθλητρια στο marketing της εταιριας της εφαπτεται με τις κοινωνικες και επαναστατικες τασεις αυτης της περιοδου.
Ανοιξε την εταιρια με τον αδερφο της και με ενα δευτερο ατομο, μαλλον αντρα αλλα το moto της εταιριας ειναι παπουτσια απο γυναικες για γυναικες. Ισως το σχεδιαστηριο να εχει μονο γυναικες αλλα αυτο δεν την κανει αυτο που κατηγορει;
Απο γυναικες για γυναικες ειναι μια τετριμενη διαφημιστη πινελια.
Σε αλλο αρθρο διαβασα
It's important to be seen in products and to know that you have been thought of, and that you're not an afterthought," Felix told ESSENCE about the significance of creating shapewear made specifically for Black women's bodies. "I think a lot of times, especially as women of color, that has been the case for us, and we're really the really changing that idea."
Αν φτασουμε και στα ρουχα απο μαυρους για μαυρους η αποτυχια θα ειναι ολικη.


Αυτη η εμπορικη πιεση δεν ειναι μονο στον αθλητισμο. Στην καλυτερη να αλλαξει για λιγο, για τα ματια του κοσμου, για μερικα like.
Πολλοι ειναι αυτοι που απο το μοναστηρι πανε να γυαλισουν σπαθια, να πατησουν σταυρους και να σκουπιζουν στοες. Υπαρχουν αυτοι που απο το ενα ακρο πανε στο αλλο, που τον τελευταιο καιρο φοριεται παρα πολυ κτλ Αυτο σημαινει οτι αυτα τα πραγματα δεν θα τα ξεφορτωθουμε ευκολα, δυστηχως.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Screenshot 2021-08-17 at 14.28.03.png

Σε κάτι παντελώς διαφορετικό:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Αυτο ειναι ενα τεραστιο θεμα και πολυπλοκο οπως η κοινωνια. Αυτο που μπορει να περιγραψει αυτη την κατασταση, χωρις πολλες λεξεις, ειναι το κλασσικο. Εαν το μονο σου εφοδιο ειναι ενα σφυρι, ολα τα προβληματα θα τα βλεπεις σαν καρφια.
Οι σημερινες κοινωνιες της δυσης απαιτουν την ελευθερια του αυτοπροσδιορισμου και την μοναδικοτητας, αλλα δεν μπορει να χωνεψουν οτι ενα σαπιο φρουτο δεν κανει ολο το μαναβικο ακαταλληλο. Κανουν μαζικη επιθεση, συνηθως ανωνυμα, στον μαναβη και πολλες φορες ο σκοπος ειναι να κλεψουν οτι μπορουν για την προσωπικη τους ικανοποιηση και η "ελεθερια" ειναι ενα απλο σεντονακι που κρυβει το οχημα.

Ναι, οταν σου θετουν ως ορο στο συμβολαιο να απεχεις απο την μητροτητα, ειναι ενας αηδιαστικος ορος και τερμα παρανομος αλλα δεν χρειαζεται να υπογραψεις. Αν υπογραψεις με την σκεψη, αυτο θα το δουμε επειδη εχω δικαιωματα, ειναι προβλημα.
Εαν ο κοσμος δεν αποδεχεται αυτους τους ορους, αυτοι θα εξαφανιστουν, αλλα δεν το κανουν. υπογραφουν και μετα ξεκινανε επανασταση.
Οταν δεν σου αρεσει η εμφανιση του γυναικειου χαρακτηρα, σημαινει οτι δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις, αρα, δεν σου αρεσει το παιχνιδι. Μπορεις βεβαια να διαμαρτυρηθεις για να το αλλαξεις και ισως να τα καταφερεις.
Αυτο βεβαια χωρις να ρωτησεις την κοπελα που της αρεσει η σεκσι εμφανιση του χαρακτηρα της γιατι την βρισκει με το συγκεκριμενο role play. Στο WOW ειχαμε κοπελες στο guild που εψαχναν σεκσι ντυσιμο για τα event του guild.
Με μια απο αυτες που τραβιομουν και RL, εβγαζε ολα τα ρουχα (Στο WOW) εμενε με το εσωρουχα και πηγαινε πανω κατω με το αλογο στο Durotar.
Οταν το μονο πραγμα που εχεις ειναι ενα σφυρι, δεν θα ζητησεις παραμετροποιηση του χαρακτηρα αλλα εξαφανιση, χωρις να λαβεις σοβαρα τι θελουν οι αλλοι ανθρωποι.

Το αλλο θεμα ειναι οτι οι κοινωνιες μας ειναι τερμα δηθεν. Ειναι τοσο δηθεν που οι επισκεψεις μου σε Ευρωπαικα κρατη σταματησαν, για παντα, αφου ολα ειναι θεαθηναι. Δεν γινεται να ζεις μεσα στο ψεμμα και να σε σοκαρει η αληθεια που δεν την αναζητησες, ουτε για τον εαυτο σου.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,310
1.PNG

bummer :( frak facebook
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,645

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Το γουγλη προσπαθει να κανει πραγματικοτητα αυτο που κανουν ηδη οι χρηστες του, να μην χρειαζεται να πας στην δευτερη σελιδα των αποτελεσματων.

δεν ξερω ποιο θα ειναι το αντιτιμο.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,886
Το γουγλη προσπαθει να κανει πραγματικοτητα αυτο που κανουν ηδη οι χρηστες του, να μην χρειαζεται να πας στην δευτερη σελιδα των αποτελεσματων.

δεν ξερω ποιο θα ειναι το αντιτιμο.
Prostate-examination-2329024_final-70d6f3bf55c14de78391b9051250cbc0.png
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Μετά από τόσες και τόσες δηλώσεις δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,655
Σε κάποια πράγματα είναι νηφάλιος, αντιδιαμετρικά από το τι προδίδει η γλώσσα του σώματός του.
 
Top Bottom