Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Βουλή δεν ξέρω αν θα μπει, αλλά σίγουρα έχει τα πιο ευφάνταστα σποτάκια

[video width=425 height=344 type=youtube]NJyABvsJ3uA[/video]
 
Πολύ μπροστά επικοινωνιακά/trollera τα σποτ τους από όσες μπούρδες έχουμε δει μέχρι τώρα.
 


Pain wrote:
Δεν θα ψηφίσω λόγω οικονομικών (πάνω από 120 ευρώ για Αθήνα-Κέρκυρα-Αθήνα)</blockquote>

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν θα ψηφίσω και εγώ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 
Είδες τι μας έκαναν τα κομμούνια? Ρίξανε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και κοπήκανε τα φράγκα που δίνανε για τα μεταφορικά. Στη ΝΔ που πήγα να ρωτήσω αν θα βάλουνε κάνα βανάκι με τα λεφτά που μας φάγανε ήθελαν να γραφτό πρώτα. Δεν θα λειτουργεί και η βασιλική άμαξα...
 
Να πας για να ψηφίσεις με τα λεφτά των φορολογουμένων; Δεν το βρίσκεις οξύμωρο;
 


Chronomancy wrote:
Είδες τι μας έκαναν τα κομμούνια? Ρίξανε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και κοπήκανε τα φράγκα που δίνανε για τα μεταφορικά. Στη ΝΔ που πήγα να ρωτήσω αν θα βάλουνε κάνα βανάκι με τα λεφτά που μας φάγανε ήθελαν να γραφτό πρώτα. Δεν θα λειτουργεί και η βασιλική άμαξα...</blockquote>
γραψου και μετα πηγαινε να τους πεις, αλλαξα γνωμη και ψηφισα συριζα. ριξε και κλαμα να μην σε διαγραψουν για ενα λαθακι που εκανες.

 
Εγώ δεν φορολογούμαι? Ο πατέρας μου δεν υπερ-φορολογείται? Και δεν μιλάω για τα λεφτά που μαζεύουν από τους φόρους αλλά από αυτά που φαγώθηκαν. Τουλάχιστον αντί να τα έκαναν σπίτια να μίσθωναν κάνα αεροπλάνο-παπόρι-λεωφορείο και να μπορούσε ο κόσμος να ψηφίσει. Η λέω Η, αν και μιλάμε για Ελλάντα, να μπορούσες να ψηφίσεις μέσω νετ ή στον τόπο διαμονής. Γιατί ακόμη και για τη μεταφορά των εκλογικών δικαιωμάτων θες χαρτούρα και χρόνο. Στις παρούσες εκλογές αυτός ο χρόνος δεν υπήρχε.

Άμα πω ότι δεν είχα διαβάσει εκείνο το κεφάλαιο? Θα το έκανα αλλά πρώτον δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι θα ανήκω έστω και για λίγο σε κόμμα και δεύτερον πρέπει να πλερώσεις για να γραφτείς.

Επίσης, grot, δεν βλέπω που είναι το κακό στο να προσπαθείς να εκμεταλλευτείς ένα σύστημα που σε εκμεταλλεύεται κάθε μέρα. Ίσα ίσα μάλιστα. Εδώ ο άλλος που πήγε να κάνει κάτι ανάλογο και μάλιστα και με δημόσιες επιστολές διοργανώνανε και πορείες για χάρη του, δεν κατάλαβα γιατί εγώ δεν έχω το ίδιο δικαίωμα. Θα μπορούσα να σου αναλύω για ώρες πόσο δίκαιη θα ήταν μια τέτοια κίνηση αλλά προφανώς δεν έχω την όρεξη
 
Αν βλέπεις το σύστημα σαν κάτι ξένο ναι...Είναι σαν να είσαι αλυσοδεμένος σε ένα καράβι και λίγο λίγο να λασκάρεις μια σανίδα για να το βυθίσεις.
 


grotenfrod wrote:
Αν βλέπεις το σύστημα σαν κάτι ξένο ναι...Είναι σαν να είσαι αλυσοδεμένος σε ένα καράβι και λίγο λίγο να λασκάρεις μια σανίδα για να το βυθίσεις.</blockquote>

ο chron εννοει οτι δεν ανηκει στην γυαλα αλλα στο ενυδρειο. δεν υπαρχει ενα συστημα. υπαρχει ενα συστημα που τροφοδοτει ενα δευτερο. το δευτερο συντηρει τον εαυτο του και αυτοπροστατευεται.
πουλμαν, πληρωμενοι δημοσιογραφοι, δημοσιες σχεσεις, διαφημισεις, πολιτικα γραφεια. γκαλοπ κ.α ολα απο τα λεφτα των συνδρομων τα πληρωνουν;

 
Σε ποιόν "άλλον" αναφέρεσαι Χρονόμανσυ;
 
Η μεσαία παράγραφος πήγαινε στο λέλο και τα υπόλοιπα στο γκροτενφροντ
 
Ερώτηση επειδή το παρατηρώ αρκετά γύρω μου: Θα χαρακτηρίζατε ποτέ κάποιον ως μέλος κάποιας παράταξης/κόμματος απλά επειδή δέχθηκε ένα από τα φυλλάδια που μοιράζονται αυτές τις ημέρες στο δρόμο; Προσωπικά όχι μόνο τα παίρνω, τα διαβάζω κιόλας (οι σύντροφοι που έχουν στήσει κάτω από το σπίτι πρέπει να με λατρεύουν <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />)

Το μόνο φυλλάδιο που δεν διάβασα ποτέ ήταν η εφημερίδα της ΧΑ που κάποτε μου δώθηκε στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Με βλέπει ο κλασικός τουμπανάκος, ξυρισμένος, γυαλισμένος με παντελόνι παραλλαγής που κουβαλάει ένα πάκο εφημερίδες. Εγώ πίνω τον καφέ μου, πρωί πρωί περιμένωντας το λεοφωρείο για να επιβιβασθώ. Φοράω άρβυλα και έχω σχεδόν ξυρισμένο κρανίο.
"Δικός μας" σκέφτεται ο μπετόβλακας.
Με πλησιάζει, μου δίνει μια εφημερίδα και με κοιτάει. Τον κοιτάω. Με κοιτάει. Τον κοιτάω. Με κοιτάει. Σκίζω στα δύο τη φυλλάδα του και την πετάω στο διπλανό κάδο. Με κοιτάει. Τον κοιτάω και αρχίζω να σκέφτομαι ότι μάλλον ήρθε η ώρα μου. Θα με σπάσει στα 5. Πλησιάζει μια παρέα πακιστανούλιδων (δεν το λέω προσβλητικά). Τους κοιτάει. Αρχίζει να σκέφτεται ότι μάλλον ήρθε η ώρα του. Θα τον σπάσουμε και οι 5. Την κάνει με ελαφρά.
 
Δυστυχώς εξανθρωπίστηκα λόγω εργασίας στο θέμα υποδημάτων. :facepalm:
 


Pain wrote:
Το μόνο φυλλάδιο που δεν διάβασα ποτέ ήταν η εφημερίδα της ΧΑ που κάποτε μου δώθηκε στα ΚΤΕΛ Κηφισού.
</blockquote>

Μετά τις περασμένες βουλευτικές εκλογές όταν μπήκαν στη βουλή οι ναζήδες είχα στη δουλειά μπόλικους καμμένους που είχαν γραφτεί στην οργάνωση και είχαν μπλουζάκια, αναπτήρες και λοιπά παραφερνάλια. Οπότε βρήκα μια παρατημένη εφημερίδα και την διάβασα. Οι εντυπώσεις μου είναι πως είναι σαν ένας πιο χαζός και συνωμοσιολογικός ριζοσπάστης στο ύφος με τη διαφορά πως ο ριζοσπάστης κυρίως προκαλεί ευθυμία με το ύφος "1917 συντρόφια!" ενώ με της χα παίζει να σου πέσουν τα μαλλιά.

 


grotenfrod wrote:


Pain wrote:
Το μόνο φυλλάδιο που δεν διάβασα ποτέ ήταν η εφημερίδα της ΧΑ που κάποτε μου δώθηκε στα ΚΤΕΛ Κηφισού.
</blockquote>

Μετά τις περασμένες βουλευτικές εκλογές όταν μπήκαν στη βουλή οι ναζήδες είχα στη δουλειά μπόλικους καμμένους που είχαν γραφτεί στην οργάνωση και είχαν μπλουζάκια, αναπτήρες και λοιπά παραφερνάλια. Οπότε βρήκα μια παρατημένη εφημερίδα και την διάβασα. Οι εντυπώσεις μου είναι πως είναι σαν ένας πιο χαζός και συνωμοσιολογικός ριζοσπάστης στο ύφος με τη διαφορά πως ο ριζοσπάστης κυρίως προκαλεί ευθυμία με το ύφος "1917 συντρόφια!" ενώ με της χα παίζει να σου πέσουν τα μαλλιά.</blockquote>

Που δουλεύεις, είπαμε? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />



 
Στα ελληνικά στρατά (καράβια για την ακρίβεια).
 
Εγώ Ό,ΤΙ και να μου δώσουν στο δρόμο το παίρνω. Από έντυπο υλικό δηλαδή. Ειδικά το καλοκαίρι τα μεγάλα φυλλάδια των μαρτύρων του Ιεχωβά είναι ό,τι πρέπει.
 
Έτσι κάτι απαλό για να ανέβει η πίεση μεσημεριάτικα.

Συγκεντρωτικά τα σκάνδαλα των 2 μεγάλων κομμάτων τα τελευταία 40 χρόνια, από το πολιτικό γραφείο της Ένωσης Κεντρώων.


https://www.youtube.com/watch?v=zJz34uKIRTw

https://www.youtube.com/watch?v=T3piH41vhtI
 
Back
Top