Εγώ δεν φορολογούμαι? Ο πατέρας μου δεν υπερ-φορολογείται? Και δεν μιλάω για τα λεφτά που μαζεύουν από τους φόρους αλλά από αυτά που φαγώθηκαν. Τουλάχιστον αντί να τα έκαναν σπίτια να μίσθωναν κάνα αεροπλάνο-παπόρι-λεωφορείο και να μπορούσε ο κόσμος να ψηφίσει. Η λέω Η, αν και μιλάμε για Ελλάντα, να μπορούσες να ψηφίσεις μέσω νετ ή στον τόπο διαμονής. Γιατί ακόμη και για τη μεταφορά των εκλογικών δικαιωμάτων θες χαρτούρα και χρόνο. Στις παρούσες εκλογές αυτός ο χρόνος δεν υπήρχε.
Άμα πω ότι δεν είχα διαβάσει εκείνο το κεφάλαιο? Θα το έκανα αλλά πρώτον δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι θα ανήκω έστω και για λίγο σε κόμμα και δεύτερον πρέπει να πλερώσεις για να γραφτείς.
Επίσης, grot, δεν βλέπω που είναι το κακό στο να προσπαθείς να εκμεταλλευτείς ένα σύστημα που σε εκμεταλλεύεται κάθε μέρα. Ίσα ίσα μάλιστα. Εδώ ο άλλος που πήγε να κάνει κάτι ανάλογο και μάλιστα και με δημόσιες επιστολές διοργανώνανε και πορείες για χάρη του, δεν κατάλαβα γιατί εγώ δεν έχω το ίδιο δικαίωμα. Θα μπορούσα να σου αναλύω για ώρες πόσο δίκαιη θα ήταν μια τέτοια κίνηση αλλά προφανώς δεν έχω την όρεξη