What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,849
/Off topic ON<br><br>Σαν σήμερα, 19/3/1955 γεννήθηκε ο μεγάλος, ο σκληρός, ο πολύς Bruce. Οχι βε ο Brother Bruce... όχι όχι, ούτε ο DICKinson. Ο die hard Bruce Willis<br><br>/Off topic OFF
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
το toonz κανει μια στροφη και αγκαλιαζει το open source. ετσι λοιπον το προγραμματακι που ειναι πισω απο το futurama και κοστιζει 10 χιλιαρικα το license θα ειναι ελευθερο για download απο τις 26 του μηνου τουτουνου. το opentoonz ε! γιατι η εταιρια συνεχιζει να πουλαει το προιον της. το opentoonz ειναι μια πλατφορμα βασισμενη στο toonz.<br>τα νεα ειναι πολυ καλα για την animation κοινοτητα και τα "ναι αλλα" ειναι περιττα σαν t bone στην διαιτα του αστροναυτη.<br><br><br>http://www.toonzpremium.com/" class="bbcode_url">http://www.toonzpremium.com/
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
https://www.youtube.com/watch?v=oP3c1h8v2ZQ
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=494847&catID=4<br>Και κάτι μπουμ μπουμ στο αεροδρόμιο νωρίτερα. Πάλι χαμός θα γίνει στας Ευρώπας και όπως το βλέπω εγώ στο τέλος αυτό που θα μείνει, είναι οι στρατιωτικές περιπολίες εντός των πόλεων.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αμα γινει καμια τετοια στραβη στο βερολινο τον ιουνιο, να ξερετε οτι σας αγαπησα, καναγιες.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=494847&catID=4<br>Και κάτι μπουμ μπουμ στο αεροδρόμιο νωρίτερα. Πάλι χαμός θα γίνει στας Ευρώπας και όπως το βλέπω εγώ στο τέλος αυτό που θα μείνει, είναι οι στρατιωτικές περιπολίες εντός των πόλεων.<br></blockquote><br><br>Και βοηθάει και στην ώθηση της συνείδησης του κόσμου υπέρ (της συνέχισης) μίας επέμβασης κάπου εκεί στη Μ. Ανατολή. Ίσως και πιο κοντά μας.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Μου φαίνεται πως εμείς που ευτυχήσαμε να ταξιδέψουμε στον κόσμο στην προ-11ης Σεπτεμβρίου εποχή θα λέμε κάποτε ιστορίες ανέμελης περιήγησης και μηδενικών ελέγχων στα αεροδρόμια, και θα μας κοιτάζουν όλοι όπως τα Ewoks τον C-3PO στον Endor.<br><br>ΥΓ. Προσωπικά θεωρώ αρκετά άκυρο και τραβηγμένο το σενάριο να επεδίωξαν/επέτρεψαν οι κυβερνήσεις της Ευρώπης τις τρομοκρατικές ενέργειες για να μπορούν να δικαιολογήσουν τον πόλεμο και την "στρατιωτικοποίηση". Εκτός κι αν απλά εννοούσατε πως αυτά θα είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα και όχι η αρχική επιδίωξη/σχεδιασμός, οπότε πάσο.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το παραμύθι είναι παλιό και γνωστό. <br><br>Κυβέρνηση μεγάλης "δυτικής δύναμης" χρηματοδοτεί κυκλώματα φανατικών "radicals" για να μπορέσει να δημιουργήσει πραξικόπημα εκ των έσω. Το κύκλωμα θεριεύει και ονοματίζεται "επανάσταση", "απελευθερωτικός αγών" ή "άνοιξη". Η μεγάλη δυτική δύναμη αρχίζει και επεμβαίνει ανοιχτά πλέον στη χώρα-στόχο με στρατιωτικές δυνάμεις και μερικούς τόνους βομβών. Χιλιάδες έως εκατομμύρια άνθρωποι μένουν άστεγοι και αναγκάζονται να "ντυθούν" πρόσφυγες "προκαλώντας" την αγανάκτηση των καθώς πρέπει πολιτισμένων ευρωπαίων (και του Brian O&#039;Conner).<br><br>Το κύκλωμα, εν τω μεταξύ, έχει δική του ατζέντα και όταν ανεβεί πλέον στην εξουσία, εξαπολύει επιθέσεις κατά πάντων για να ισχυροποιηθεί και φυσικά κάνει ξεκάθαρο νέτα-σκέτα στον παλαιό σύμμαχο τη μεγάλη δυτική δύναμη, ότι ούτε μαριονέτα θα είναι, ούτε προτεκτοράτο θα έχει το κράτος. Η μεγάλη δυτική δύναμη αναγκάζεται να ρίξει περισσότερες βόμβες, με περισσότερους πρόσφυγες να δημιουργούνται. Το κύκλωμα απαντά όπως αυτό γνωρίζει με αντίστοιχες εχθρικές ενέργειες στα εδάφη των οργάνων της μεγάλης δυτικής δύναμης. Ξαφνικά όλος ο κόσμος συνειδητοποιεί τη φρίκη του θανάτου, φρίκη που το παιδί στη Λιβύη, τη Συρία, το Λίβανο, το Αφγανιστάν τη βλέπει κάθε πρωί ενώ τρώει πασατέμπος στο πεζουλάκι. Γιατί πάνω από όλα αυτό είναι ο εχθρός και πρέπει να πεθάνει. Είτε στη χώρα του, είτε να πνιγεί στη θάλασσα επειδή ο ηλίθιος ο πατέρας του αποφάσισε να μπει σε μια βάρκα το χειμώνα.<br><br>Με έπιασε η ξύλινη η γλώσσα πρωινιάτικα πάλι.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
<blockquote><br>αμα γινει καμια τετοια στραβη στο βερολινο τον ιουνιο, να ξερετε οτι σας αγαπησα, καναγιες.<br></blockquote><br><span class="bbcode_spoiler">[youtube]https://youtu.be/M3Bz0d2xm7U[/youtube]<br>οταν ειναι να πας, στειλε ενα μηνυμα. τι τα εχουμε τα γραφεια της "εταιριας" εδω πιο πανω; να παω να ρωτησω αν ξερουν κατι για εκεινες τις μερες.</span><br><br>επειδη καποιες στιγμες η μνημη μου λειτουργει σωστα αλλα οπως παντα δεν παιζει stamina για την διασταυρωση.<br>https://en.wikipedia.org/wiki/Basra_prison_incident" class="bbcode_url">https://en.wikipedia.org/wiki/Basra_prison_incident<br><br>το χειροτερο απο ολα ειναι οτι οποτε γινονται τετοια πραγματα ο κοσμος παρακαλαει για χουντες.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Μου φαίνεται πως εμείς που ευτυχήσαμε να ταξιδέψουμε στον κόσμο στην προ-11ης Σεπτεμβρίου εποχή θα λέμε κάποτε ιστορίες ανέμελης περιήγησης και μηδενικών ελέγχων στα αεροδρόμια, και θα μας κοιτάζουν όλοι όπως τα Ewoks τον C-3PO στον Endor.<br><br>ΥΓ. Προσωπικά θεωρώ αρκετά άκυρο και τραβηγμένο το σενάριο να επεδίωξαν/επέτρεψαν οι κυβερνήσεις της Ευρώπης τις τρομοκρατικές ενέργειες για να μπορούν να δικαιολογήσουν τον πόλεμο και την "στρατιωτικοποίηση". Εκτός κι αν απλά εννοούσατε πως αυτά θα είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα και όχι η αρχική επιδίωξη/σχεδιασμός, οπότε πάσο.<br></blockquote><br><br>Τραβηγμένο σίγουρα. Άκυρο με τίποτα. Αν σκεφτείς ότι για τις "δυνάμεις" που μας κυβερνούν είμαστε απλά αριθμοί, πράγμα το οποίο έχει αποδειχθεί περίτρανα αμέτρητες φορές στο παρελθόν, δεν είναι απίθανο να "θυσίασαν αριθμούς" της δικής τους χώρας προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους, προωθώντας τα συμφέροντά τους. <br><br>Στην τελική, σε κάθε σύρραξη των τελευταίων αιώνων η κάθε κεντρική εξουσία της κάθε χώρας, δικά της "παιδιά" θυσιάζει, όχι του αντιπάλου. Έως τώρα αυτά τα "παιδιά" ήταν στρατιώτες, τώρα απλά είναι και άμαχοι. <br><br>Δυστυχώς, όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε σε ιστορίες ανδρείας, ηρωισμού κλπ κλπ (όχι πως δεν υπάρχουν ηρωικές πράξεις σε έναν πόλεμο) ποτέ, μα ΠΟΤΕ κανείς δεν θα πολεμήσει πραγματικά για τα πιστεύω του, την πατρίδα του, τη μάνα του, το σπίτι του, τη σημαία του κλπ κλπ. όσο υπάρχει κεντρική εξουσία η οποία αποφασίζει να σε στείλει κάπου και να σφαγιάσεις άτομα με τα οποία προσωπικά δεν έχεις καμία διαφορά.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Συμφωνώ 100% με το παραπάνω ποστ του Βόρειου, αλλά η ερμηνεία που προκύπτει κατ&#039; εμέ είναι πως οι εκάστοτε κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου βλέπουν πραγματικά 10 εκατοστά μπροστά και αγνοούν πλήρως τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των πράξεών τους στην χάραξη εξωτερικής πολιτικής (εξοπλισμός των Μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν για να πολεμήσουν τους Σοβιετικούς, εξοπλισμός των Κόντρας στην Kεντρική Αμερική και παράλληλη πώληση όπλων στο Ιράν, υποστήριξη προς το κόμμα του Σαντάμ, εξοπλισμός των Ισλαμιστών στη Συρία για να πολεμήσουν τον Ασσάντ, τυχαία παραδείγματα), και όχι πως τα κάνουν όλα επειδή υπάρχει ένα απώτερο και σατανικό Master Plan που προβλέπει την εγκαθίδρυση στρατιωτικής χούντας στην καρδιά του δυτικού κόσμου.<br><br>Η όλη ιστορία μου θυμίζει την 11η Σεπτεμβρίου και τις θεωρίες συνομωσίας πως "το προκάλεσαν ο Μπους και οι Εβραίοι" κτλ, που βρήκε απήχηση μάλλον επειδή το να το έκαναν απλά κάποιοι φανατισμένοι Ισλαμιστές (που έφτιαξαν περιουσία στα 80s με Αμερικανική βοήθεια προφανώς, όπως γράφω και στην παραπάνω παράγραφο) παραείναι πεζή εξήγηση.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Αυτό που βλέπουν είναι η βραχυπρόθεσμη επένδυση και κέρδος σε πλάνο πενταετίας ή το πολύ δεκαετίας. Οι επιπτώσεις είναι κάτι που δεν τους απασχολεί. Έτσι διατηρείται η οικονομία τους. Άλλωστε ο πόλεμος δεν είναι τίποτα παραπάνω από την προώθηση (και επιβολή) των οικονομικών συμφερόντων με πολύ ακραία μέσα.<br><br>Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου βλέπαμε Ολυμπιακούς και μας έφαγε το θεαθήναι χωρίς να θέλουμε να δούμε τι κρύβεται από πίσω. Ήρθε μετά το ΔΝΤ, τα ίδια. Κ.ό.κ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
<blockquote><br>Η όλη ιστορία μου θυμίζει την 11η Σεπτεμβρίου και τις θεωρίες συνομωσίας πως "το προκάλεσαν ο Μπους και οι Εβραίοι" κτλ, που βρήκε απήχηση μάλλον επειδή το να το έκαναν απλά κάποιοι φανατισμένοι Ισλαμιστές (που έφτιαξαν περιουσία στα 80s με Αμερικανική βοήθεια προφανώς, όπως γράφω και στην παραπάνω παράγραφο) παραείναι πεζή εξήγηση.<br></blockquote><br>φιλαρακι χωρις να ειμαι συνωμοτικος τυπος. αυτη η ιστορια εχει πολλα παραξενα. <br>χωρις να θελω να το γκαντεμιασω. <br>αυτα πρεπει να τα βλεπουν οι μπαμπουινοι στην ελλαδα. τοσα χρονια δεν εσκασε κανενας καμικαζι σε καποιο everest. ολα τα βεγγαλικα ηταν αποτελεσμα εσωτερικης τρομοκρατιας.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Αυτό που βλέπω εγώ είναι να δημιουργούνται 3 μέτωπα στην περίπτωση που δεν κλείσουν τα σύνορα στις Βόρειες κυρίως χώρες. Ένα θα είναι το κρατικό που θα απαρτίζεται κυρίως από στρατό, δεύτερο επίσης αποτελούμενο από ευρωπαίους θα είναι ένα πατριωτικό-παγανιστικό μπλοκ, οι οποίοι από όσο ξέρω ειδικά στην Σκανδιναβία περιμένουν πώς και πώς να πάρουν τα όπλα. Και τέλος οι Ισλαμιστές ή ότι άλλο είναι τέλος πάντων, προερχόμενοι από μουσουλμανικές χώρες. Μπορεί να φαίνεται υπερβολή, αλλά το 90% των νεοπαγανιστών στα φόρουμς που μετέχω μόνο φιλικές διαθέσεις δεν έχουν.<br>Εν το μεταξύ γέλιο και θλίψη, για το πώς εκλέχθησαν, παρουσιάζουν οι δηλώσεις των δικών μας "πολιτικών", ειδικά η ανακοίνωση της κυβέρνησης όπου αναφέρεται στην Ευρώπη της Δημοκρατίας...<br>Πάντως και τίποτε το ακραίο να μην γίνει προβλέπω ότι τελικα πάλι τον μπούλο θα πάρουμε με την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική που έχουμε. Ειδικά αν βρούν κανέναν με χαρτιά που να αποδυκνείουν ότι πέρασε από εδώ πριν ανάψει το φυτίλι θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει.<br><br>Περιμένω να δω και τι θα γίνει με την Τουρκία, τόσο με τον αμοιβαίο έλεγχο, όσο και με το πώς θα τους αντιμετεώπισουν τώρα τα παιδιά παό την Σένγκεν.<br><br>http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=494438&catID=4 από αυτά εδώ πρέπει να είσαι ολίγον τι βλαξ για να μην περιμένεις κάποιο χτύπημα. Επιπλέον, κάπου διάβαζα ότι ναι μεν κόβαν βόλτες οι φαντάροι στο Βέλγιο, αλλά παρόλα αυτά δεν είχαν κάποιον ουσιαστικό ρόλο.<br>Τώρα εγώ άμα ταχθώ με την άποψη ότι λίγο πολύ το θέλαν το χτύπημα-το γνώριζαν θα είμαι συνομώτης λιακόπουλος;
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Και εγώ δε νομίζω πως τα ενορχηστρώνουν οι ίδιοι (κέντρα εξουσίας) καθώς υπάρχουν πάντα πολλές μεταβλητές που δε μπορούν να ελεγχθούν σε τέτοιες καταστάσεις. Αλλά σίγουρα κάνουν την ανάγνωση που τους βολεύει μετά από ένα τέτοιο γεγονός. Έξτρα βόμβες στη Μ.Ανατολή, έξτρα έλεγχοι στα σύνορα, ας βάλουμε και καμιά κάμερα για την ασφάλειά σας. Όπως έχω πολλάκις πει, τώρα θα ήταν μια καλή ώρα να μας την πέσει ένας εξωγήινος πολιτισμός μπας και το ψήσουμε να σταματήσουμε να πολεμάμε για χωράφια και πετρόλαδα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Εντάξει, δεν χρειάζεται να ενορχηστρώσουν κάτι το περίπλοκο, ούτε να κοιτάξουν 7 κινήσεις μπροστά στην παγκόσμια σκακιέρα. Δίνεις όπλα σε φανατισμένους, χρηματοδοτείς και υποστηρίζεις τις όποιες δραστηριότητες τους από το παρασκήνιο χωρίς καν να το ξέρει το μεγαλύτερο ποσοστό τους και απλά τους αφήνεις να εκφράσουν το φανατισμό τους "ελεύθερα".<br><br>Αν ο ΜΗ υβριστικός σχολιασμός περί του ρόλου της θρησκείας σας προσβάλει, μην το ανοίξετε:<br><span class="bbcode_spoiler"><br>Αρχίζει και μου θυμίζει λίγο το πως κάναμε και εμείς "επανάσταση" και "αποτινάξαμε" τους κακούς Τούρκους χάρη στη λεβεντιά μας και πάνω από όλα στο χριστιανισμό που μας κράτησε ενωμένους τα σκοτεινά εκείνα 400 χρόνια... Απλά εμείς δεν τους βγήκαμε ΤΟΣΟ φανατισμένοι (αν και συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού της χώρας τείνουν να αποδείξουν το αντίθετο τώρα τελευταία)</span>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Εν μέρει συμφωνό μαζί σου Πόνε, απλά το θέμα είναι ότι εμας μας έδωσαν αστικό κράτος με το ζόρι. Εκεί απλά δημιούργησαν αναταραχές για ενεργειακούς λόγους. Επιπλέον, κάτι σκυλιά Μακρυγιάννηδες, Μαυροκορδάτοι κτλπ αποδείχθηκαν υπάκουοι κόρποι σε σχέση με τους ανατολίτες. Άσε που εμείς δεν είχαμε και συνοχή όσον αφορά την θρησκεία.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
οι ελληνες επαναστατησαν για να αποκτησουν ανεξαρτησια και στο καπακι εφεραν ξενο βασιλια για να διοικησει.  :silly:<br>κρατησαν και αυτους που διοικουσαν επι τουρκοκρατιας. φυλακισαν και τους επαναστατες. δηλαδη η επανασταση εγινε για να αποκτησουν ανεξαρτησια τα κοπροσκυλα.<br><br>στο πολιτικο θεμα της τρομοκρατιας.<br>βγηκαν στη φορα τα email της hillary clinton................ wikileaks!!!<br>https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328" class="bbcode_url">https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328 και http://newobserveronline.com/clinton-destroy-syria-israel/" class="bbcode_url">http://newobserveronline.com/clinton-destroy-syria-israel/<br><br><br>στο τεχνολογικο θεμα<br>http://www.engadget.com/2016/03/22/bbc-microbit-rollout/" class="bbcode_url">http://www.engadget.com/2016/03/22/bbc-microbit-rollout/<br>στην ελλαδα ακομα παλευουν να βαλουν στα σχολεια κανενα υπολογιστακι με windows 98 και χωρις προσωπικο με εχει βασικες γνωσεις στους υπολογιστες. παιξτε με τα κουμπια και μην πειραξετε τιποτα.<br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ο "ξένος βασιλιάς" ήταν απαράβατος όρος για τις Ευρωπαϊκές δυνάμεις βασικά, οι οποίες ήδη από την εποχή της Ιερής Συμμαχίας άκουγαν "ελληνική επανάσταση" και έβγαζαν σπυριά και άρα έπρεπε να εξευμενιστούν κάπως. Αν το αρνούμασταν μέχρι και αυτό τότε πολύ πιθανόν τα κανόνια των πλοίων στην ναυμαχία του Ναβαρίνου να ήταν στραμμένα προς άλλη εθνότητα και όχι προς τους Τούρκους. <br><br>Αλλά τέλος πάντων, ας μην ξεφύγω από το παρακείμενο θέμα.
 
Top Bottom