<blockquote><br>Όχι αυτό το επιχείρημα αυτό δεν στέκει, αλλά αρκεί για να σε "γράψει" και να τρέχεις. Ο πατέρας μου που δεν έχει άκρες να πιαστεί και δεν ανήκει σε κάποια εταιρεία άδειας μουσικής άρπαξε πρόστιμο κοντά στο χιλιάρικο, δεν θυμάμαι νούμερο τώρα.<br>Το ροκάδικο που λέω, ακόμη στα δικαστήρια είναι, δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει κιόλας το νταβαντούρι, αλλά το λογικό είναι ότι θα ξεμπλέψει, μιας και οι συγκεκριμένες εταιρείες είναι νόμιμες, προφανώς.<br>Δεν ξέρω επίσης, τι ποσοτό πάει στους "καλλιτέχνες" από τα εισιτήρια, παλιότερα θυμάμαι κάτι πηγαινε, αλλά προσπαθούσαν να το κόψουν.<br></blockquote><br><br>Ρε γμτ, και θα περνάει ο τραμπουκισμός έτσι; Για τη συγκεκριμένη περίπτωση του ροκάδικου, εγώ στη θέση τους δεν θα έκανα βήμα πίσω και θα το πήγαινα μέχρι τέλους. Το βάρος της απόδειξης βαρένει τους άλλους. Στο τέλος αναπόφευκτα θα αθωωθεί, τα έξοδα του δικαστηρίου θα τα καλύψει ο χαμένος και θα υπάρχει επιτέλους δεδικασμένο!!! Δεν διανοούμαι να πληρώνω τη Χαρούλα της κακιάς ώρας και την κάθε Χαρούλα/Νταλάρα με τα σαχλά τραγούδια τους για να αυξήσουν τη σύνταξη τους!