What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Chron κοψε λιγο τον varg γιατι σε λιγο θα μας πεις οτι οι πραγματικοι ηγετες, ειναι ρεπταλιανς που θελουν να αφανισουν το λευκο ειδος. Χωρις ευρωπαιους λευκους, δεν μπορουν να υπαρξουν σταυροφοριες.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Μια χαρά κάναν και Σταυροφορίες εναντίον της περιοχής της Βαλτικής θάλασσας, αλλά τους πόνεσε πολύ στηνη αρχή. Γενικά η Σταυροφορία δεν είναι κάτι που κοιτάζει το χρώμα αυτού που φέρει τον σταυρό, αλλά το όφελος εκείνου που διατάζει.<br>Πάντως όλοι τον κράζετε, αλλά ξέρετε απέξω τις ατάκες του! Το ότι βλέπω 2-3 κανάλια τακτικά στο youtube δεν σημαίνει ότι ασπάζομαι τις απόψεις κανενός. Κρατάω και απορρίπτω όσα μου ορίζει η σκέψη μου.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Χρονομαν, (πλην Νεοελληνων που δεν εχουν σχεση με την αρχαια ελλαδα).<br>για να αποκτησεις αποψη, πρεπει να ζησεις την φαση.<br>εχω δει αρκετα απο τα εργακια που εχει φτιαξει.  Επειδη χθες το βραδυ ημουν και σε μια κατασταση αλφα, Ημουν ετοιμος να του στειλω μια video-απαντηση. Τελικα το να κοιταζω το ταβανι, κερδισε την στιγμη.<br> Αν σε ψηνουν τα σεντονακια, μπορω να σχολιασω ενα απο τα video του.<br>Καραγκιοζης δεν ειναι. Τρελος δεν ειναι. Χαζος δεν ειναι σε καμια περιπτωση.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Shoot me!<br>Πραγματικά βρίσκω αυτά που λέει ενδιαφέροντα, αν θες το θέτω και ως εκυός του κουτιού, οπότε ευχαρίστως να δω την άποψή σου. Η εξέλιξη εξάλλου, έρχεται μέσω της συνθέσεως.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
τα θεματα που καταπιανεται εχουν ενδιαφερον. κραταει και μια ισορροπια σε αυτα που λεει αλλα καποιες φορες, κουμπωνει αυτα που θελει να πει. με τροπο που να μην στραβωνει το σεναριο.<br>σε ενα βιντεο λεει οτι οι ξενοι στην νορβηγια, σε "πατανε" αν εισαι ευγενικος μαζι τους. σε σεβονται μονο αν τους "πατας" εσυ. Ετσι στην αρχη ποθ ηταν ολοι ευγενικοι μαζι τους, ειχαν προβληματα.<br>Σε ενα αλλο λεει οτι οι ξενοι στην νορβηγια δεν γουσταρουν τους ντοπιους, επειδη δεν τους γουσταρουν και αυτοι. <br><br>Ο varg μιλαει για πραγματα που χρειαζονται και προσωπικη εμπειρια. Ενας τυπος τωρα που ζουσε στα δαση της νορβηγιας, που αν και ειχα την ευκαιρια δεν πηγα. Στην πορεια πηγε φυλακα και αφου περασε πολλα χρονια της ζωης σε ενα κελι, μετακομισε σε ενα δασος στη Γαλλια.<br>Το σιγουρο ειναι οτι διαβασε μεχρι την βιβλιογραφια του Αρλεκιν. Σε επιπεδο γνωσεων και πληροφοριων, ειναι αψογος.<br>Σε σημεια συμφωνω μαζι του, αλλα επειδη ισχυουν τα παραπανω, καποιες απο τις αιτιες που πιστευει οτι προκαλουν καποιο προβλημα, ειναι λαθος. ετσι λοιπον, αν κανεις reverse engineering, οι αποψεις σου θα εχουν θεμα.<br><br>καπου λεει οτι η multicultural φαση δεν μπορει να λειτουργησει, επειδη δεν λειτουργησε ποτε.<br>Αυτη η φαση δεν λειτουργησε οποτε καποιοι αποφασισαν να διαχωριστουν απο το multi. βλ. κυπρος.<br>H Αμερικη νομιζω οτι ειναι ενα αρκετα καλο παραδειγμα επιτυχιας. <br>Απο προσωπικη εμπειρια, οι διαφορετικες εθνικοτητες και θρησκειες που συναντησα, δεν μου εδωσαν εμπειριες μισους κτλ δηλαδγ δεν ειδα ποτε τον ιρανο να παει διπλα στον γειτονα του απο την αμερικη, για να παιξουν μωλωπες και τσαμπουκαδες. κανενας δεν ενοχλει τον αλλοεθνη-απιστο σκυλι.<br>ο καθενας προσπαθει να ζησει αρμονικα με την κοινωνια που ανηκει.<br><br>Στην κοινωνια που αποφασισαν οτι το multi ειναι to much, δεν μπορει να υπαρξουν παραδειγματα οπως ενος φιλου μου απο κυπρο, που του εκανε μαθητα πολεμικων τεχνων ενας τουρκος.<br>πιστευω οτι τα χιλιομετρα που εχω γραψει στον πλανητη, δινουν μια μικρη βαρυτητα στην αποψη μου.<br><br>Θα τσεκαρω και το ιστορικο του browse,r για να δω σε ποια βιντεο μιλαει  για αυτα τα πραγματα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Λέλο, στα συγκεκριμένα κι εγώ συμφωνώ μαζί σου.<br>Για εμένα ο μεγαλύτερος πολιτισμός που υπήρξε ποτέ ήταν ο Ελληνικός μέχρι και το τέλος της Ελληνιστικής εποχής, για πολλύς και διάφορους λόγους και όχι λόγω της καταγωγής μου. Ο πολιτισμός αυτός, σφυρηλατήθηκε στην Μεσόγειο των μεγάλων αποικισμών και το μεγαλύτερο μέρος της φιλοσοφίας του γιγαντώθηκε σε αυτές τις αποικίες και φυσικά επωφελήθηκε και από τους γείτονες της. Τώρα ποιός το έκανε πρώτος και ποιός δεύτερος είναι άλλη ιστορία, σε ένα βρώμικο παιχνίδι που λέγεται αρχαιολογία και παγκόσμαι ιστορία. Αν κλεινόντουσαν στα καβούκια τους οι τότε Έλληνες, θα ήταν ακόμη στις καλύβες όπως κάτι απομονωμένοι λαοί στην Αφρική.<br><br>Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι με έχετε για δογματισμένο υπέρ του Βίκερνες, ενώ απλά τον πρακολουθώ με ενδαιφέρον ΄φιλτράροντας αυτά που λέει αυτός και η γυναίκα του, καθαρά και μόνο για λόγους αναχρονιστικούς, αλλά με την καλή έννοια και όχι σαν οπισθοδρόμηση.<br>Και μεγόμενα του Στάλιν και του Χίτλερ συμφωνώ, αλλά δεν με κάνει ούτε Χιτλερικό ούτε Σταλινικό.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br><br>Και μεγόμενα του Στάλιν και του Χίτλερ συμφωνώ, αλλά δεν με κάνει ούτε Χιτλερικό ούτε Σταλινικό.<br></blockquote><br><br>Με ποια λεγόμενα; Καθαρή περιέργεια.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Για τα Χανεμπού <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>https://www.youtube.com/watch?v=x4obeqaxhRs<br>Δεν είναι αυτό που έψαχνα, αλλά ένα γενικό νόημα βγαίνει αν και προφανώς ο τύπος, πυροβολημένος, που το έφτιαξε απομόνωσε αυτά που ήθελε και παρουσιάζει την μια πλευρά του νομίσματος.  Σα να λέμε ένας βιαστής ανηλίκων κάνει και φιλανθρωπίες, άρα τον λες και αλτρουιστή.<br>Δεν μπορώ να βρώ την ομιλία του Στάλιν, αλλά είναι στο ίδιο μήκος κύματος.<br>Βέβαια, παραμένω σταθερός να πιστεύω ότι η αριστοκρατεία του Αριστοτέλη είναι το ιδανικότερο και η ανάγκη των ανθρώπων να διοικούνται από ηγέτες είναι ο δρόμος προς την καταστροφή.<br><br>Πάντως, για τον Χίτλερ συγκεκριμένα έχω να προσθέσω ότι δαιμονοποιήθηκε μιας και ήταν αυτός που έχασε τον πόλεμο. Τους προπαγανδιστές δεν τους ένοιαξε ούτε ο πόλεμος, ούτε τα γεγονότα αυτού. Τους ένοιαξε μόνο να φανούν ως καλοί δημοκράτες και φιλολαικοί ηγέτες. Στην πορεία αποδείχθηκε ότι τελικά όλοι ήταν το ίδιο λεχρίτες. Και πολύ περισσότερο οι Δυτικοί, από Βερολίνο και πέρα, που ουσιαστικά εφήρμοσαν μια εξίσου βρώμικη προπαγάνδα εναντίον της ΕΣΣΔ για να δαιμονοποιήσουν τα κοινωνικά οφέλη που απολάμβανε εκεί ο κόσμος.<br><br>Αυτά άκρες μέσες.<br><br>Επίσης, μία ερώτηση. Θεωρείς τον Χίτλερ αριστερό ή δεξιό; Και τι τον κατατάσσει σε αυτό;<br><br>ΥΓ: Είναι, σαν το κλασσικό, Η Χούντα έκανε έργα. Οκ, έκανε έργα πολλά εκ των οποίων γευόμαστε ακόμη. Αλλά αυτό δεν αλλάζει όλα τα άλλα. Τα πάντα λοιπόν, έχουν καλή και κακή πλευρά. Ο σκοπός είναι από το παρελθόν να μην αποκλείεις πράγαμτα, αλλά να προσπαθείς να βρεις αυτά τα καλά στοιχεία, που πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσουν ως άτομο και ως κοινωνία να εξελιχθείς. Τώρα θα μου πεις, κάποιοι νομίζουν ότι θα εξελιχθεί το είδος με το σφάξουν όσους έχουν άλλο χρώμα δέρματος ή ψηφίζουν άλλο κόμμα. Ε εκεί δεν ξέρω τι να πω. Από την μία, δεν  ξέρω αν αυτοί αξίζουν να υπάρχουν, από την άλλη, ποιός μπορεί να ορίσει το ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει, που είπε κι ένας Ιστάρι κάποτε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
για να παρουμε τα πραγματα με την σειρα. <br>Η συζητηση ειναι για αυτα που λεει ο varg, και οχι αν τον πιστευεις.<br><br>ο Χιτλερ. Ηταν ενας απλος φασιστας. και ο φασισμος δεν εχει αριστερα και δεξια. Ισως γιαυτο, πριν ξεκινησει ο πολεμος μεταξυ τους, να τα εβρισκαν στις αποψεις τους ο Σταλιν με τον Χιτλερ.<br>Σαν φασιστας διψουσε για εξουσια. Για να κρατηθει στην κορυφη, επρεπε να διατηρησει το εκτρωμα που ο ιδιος αποκαλουσε  οικονομικη πολιτικη. Καπως ετσι ξεκινησε ο Β&#039; Παγκοσμιος πολεμος.<br><br>Για την χουντα και τους σημερινους της εκπροσωπους που αν και δηλωνουν μη-ναζι, χρησιμοποιουν ναζιστικες τακτικες προπαγανδας. Αυτη η καραμελα με τους χουντικους δρομους, που αναμασαει ο καθε νεοελληνισκος, δειχνει και το επιπεδο του.no offence.<br><br>εφτιαξαν δρομους. τι σημαινει αυτο;<br>α) Ακομα και επι πρωθυπουργιας Γ.Α.Π ολο και καποιο δρομακι θα εστρωσαν. αυτο δειχνει οτι προσφερε στον λαο<br>β) πολλα απο τα χιλιομετρα που εστρωσε η χουντα, ηταν εργα τα οποια τα ειχε προτεινει και σχεδιασει, η κυβερνηση που εριξαν. το μονο που ειχαν να κανουν, ηταν να σηκωσουν το τηλεφωνο και να πουν, ριχτο Ηλια. Ηλια ριχτο.<br>γ) πολλα απο τα εργα και τους δρομους που ανακοινωσαν οτι κατασκευασαν, απλα δεν εγιναν ποτε. μονο στα χαρτια.<br><br>δεν λενε ομως για ολα τα εργα και τις αποφασεις τους. πχ επαιξαν με τους οικοδομικους συντελεστες.<br>ο varg θα ελεγε τωρα οτι η χουντα ανεβασε τον οικοδομικο συντελεστη και αυξηθηκαν οι θεσεις εργασιας. τι να απαντησεις τωρα σε αυτο;<br><br>α) Η χουντα το εριξε στις οικοδομες για να κερδοσκοπισει απο τις κατασκευες. Το οικονομικο τους θαυμα δεν ηταν και τοσο θαυμασιο, απο καπου επρεπε να βρουν εσοδα.<br>β) ενω υπηρξαν αντιδρασεις απο αρχιτεκτονες να μην σηκωθουν μεγαθηρια στην αθηνα, αυτοι το εκαναν. γιαυτο τωρα η αθηνα μοιαζει σαν νταμαρι απο μπετο. γιαυτο δεν υπαρχει πρασινο, πεζοδρομια κτλ.<br><br>ναι αλλα ειχε δουλιτσα ο κοσμακης<br><br>γ) ολοι αυτοι που εδωσαν τα σπιτια τους να γινουν οικοδομες και γενικα ειχαν ενα παρε δωσε με τις αχαρες πολυκατοικιες. στην πορεια ανακαλυψαν οτι δεν μπορουν να μεινουν σε αυτο το νταμαρι. καθως οι συνθηκες δυσκολευαν ολο και πιο πολυ, ξεκινησαν και οι μεγαλες πυρκαγιες την δεκαετια του 80. ωραιο πραγμα να φευγεις απο την τσιμεντουπολη και να μετακομιζεις σε ενα βουνο οπως ειναι η πεντελη.<br><br>ειναι ευκολο να δουμε οτι ακομα πληρωνουμε τις αμαρτιες της χουντας.<br><br>σε γενικες γραμμες, καπως ετσι τα λεει και ο varg. σε κανει να αναρωτιεσαι με τι συμφωνησες τωρα.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
Μωρέ αν δεν έμπαινε συνέχεια ζεστό χρήμα στην Ελλάδα από τους Έλληνες μετανάστες, ούτε μονοπάτι δεν θα είχε φτιάξει η χούντα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
<blockquote><br>Μωρέ αν δεν έμπαινε συνέχεια ζεστό χρήμα στην Ελλάδα από τους Έλληνες μετανάστες, ούτε μονοπάτι δεν θα είχε φτιάξει η χούντα. <br></blockquote><br>ουτε. επαιζε ενα ερωτικο τριγωνο με χουντα, essopappas και cia. ξεπλεναν χρηματα, ξυσε μου την πλατη, να ξυσω την δικη σου κτλ.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ξεκινάει δυναμικά πάντως το 2017 προκειμένου να πάρει τα σκηπτρα απ&#039; το &#039;16.<br><br>http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/makeleio-me-toylaxiston-35-nekrous-sthn-kwnstantinoupolh.4458011.html
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Bullet vs Prince Rupert&#039;s Drop at 150,000 fps<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=24q80ReMyq0[/youtube]
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
http://www.huffingtonpost.gr/2017/01/02/viral-spy-tools_n_13926316.html<br><br>Ειδικά το τελευταίο, θυμίζει Assassin&#039;s Creed:<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.huffpost.com/gen/4980832/original.jpg" alt="original.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
δεν ξερω τι κανουν σημερα. μια φορα και ενα καιρο, οι πρακτορες ηταν πολυ μερακληδες με τον εξοπλισμο τους. μπορει να φαινονται αστεια, αλλα με τον αστειο εξοπλισμο τους, εφαγαν πολυ κοσμακη. επαιζε και μια μικρη σωληνα σε ρολο σιγαστηρα. ο βασικος απομονωτης του ηχου, ηταν ο αφρος ξυρισματος με τον οποιο γεμιζαν την σωληνα. <br><blockquote><i>Ο πράκτορας έκρυβε στο πιο απόκρυφο σημείο του αυτή την κάψουλα που μέσα ήταν τοποθετημένα ένα σωρό δολοφονικά αντικείμενα.</i></blockquote> <br>πονανε ωρε τα παλικαρια; αντε να σε πιασει ο εχθρος, και τα εργαλεια της αποδρασης να τρακαρουν με την δυσκοιλιοτητα σου.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
πως 2 retards και ένας καρντιφιανός, πήγαν να κλέψουν στο ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ και πως οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σταμάτησαν τον ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΓΓΛΟ ΤΟΥ 2011 :<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=HeR4jS_IO7Y<br><br>ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!<br><br>ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
<span class="bbcode_spoiler">
15826880_1247311755323513_7114734868669696577_n.jpg
</span><br>Για κάτι τέτοια, την ορίζω ως την καλύτερη σειρά όλων των εποχών.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Ο Δόκτωρ πλάθει χαρακτήρες με το βάθος των νοημάτων του!!  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>Σειράρα απ&#039; τις λίγες (αν όχι μοναδική)
 
Top Bottom