What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Καλά οκ, προφανώς αν είναι να μιλήσουμε για την κάθε παπαριά που έχουμε ακούσει, τότε ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να τινάξουμε τα μυαλά μας. <br>Πούτσα τρώγαμε και με Σαμαρά, αλλά δεν υπήρχε τόση ασχετοσύνη. Και πραγματικά αν είναι να εξαντλείται η κοροιδία στο ότι και ο Σαμαράς "θα σκιζε τα μνημόνια" και "θα φερνε wifi", τότε πραγματικά χέστηκα. Γιατί οποιοσδήποτε είχε λίγη λογική θα καταλάβαινε ότι η ΝΔ δεν θα επέλεγε ποτέ άμεση έξοδο από μνημόνια.<br><br>Το ερώτημα δεν είναι αν "σίγουρα θα μασταν καλύτερα", αλλά "αν τα 6 δις που πήγανε στις τράπεζες, θα σώζονταν, για να πάνε αλλού". Δηλαδή σε πιο "φιλάνθρωπα κανάλια" ή έστω να μεταφράζονταν σε "λιγότερο ανθρωποκτόνα μέτρα"...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Μα πας και εσύ και λες οτι θα ψηφίσεις τον Τέρυ Χρυσό ύπο το βλέμμα του Πασόκου Παπαφλέσσα, τι περίμενες δηλαδή;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Και όλα ξεκίνησαν από μια απλή ερώτηση.  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Έχετε δει καθόλου τη φάση που παίχτηκε με τον Πιουντιπάι τον γιουτιούμπερ;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Είπε σε ένα του βίντεο χιουμοριστικά μια μλκία από αυτές που λέγονται κατά 100άδες από κτήσεως κόσμου, έπεσαν να τον φάνε οι Politically Correctάδες, αυτός αντεπιτέθηκε, και το ίντερνετς αρπάχτηκε για ακόμη μια φορά.<br><br>Σημεία των καιρών το ότι μαλώνουμε για τέτοια χαζά διαρκώς. Είπε κάτι ο Πιούντης και χέστηκε η φοράδα στ&#039;αλώνι να πούμε.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε άγνοια στην άλλη άκρη του πλανήτη να κρατάνε μια ταμπέλα "Φονεύσατε τους Οβραίους." για 5 ντολαρς το λες και χοντράδα. Διαφωνώ στο μέγεθος του συμβάντος όταν μιλάμε για ένα άτομο που (για κάποιο άγνωστο λόγο) έχει ένα τεράστιο ακροατήριο, κυρίως νεαρής ηλικίας.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Σε μένα ευτυχώς μείωση -στη κατωτερη 167 κ κάτι-. Μέσα στο χρόνο πάνω από 1200 λιγότερα... Άλλους βέβαια τους σακατεψε  :&#039;(<br></blockquote><br><br>Έλα, συγγνώμη, τώρα το πρόσεξα. Το ρωτάω γιατί βλέπω απο το πρωί μια "ευχαριστη" διάθεση από ανθρώπους που τους ήρθε ο εφκα και έλεγαν για μειώσεις. Και αυτοί με τους οποίους τα συζητούσα δεν είναι και συριζοταλιμπαν για να πω οτι εχουν συγκεκριμένη προδιαθεση. Το αντίθετο θα έλεγα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
<blockquote><br>Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε άγνοια στην άλλη άκρη του πλανήτη να κρατάνε μια ταμπέλα "Φονεύσατε τους Οβραίους." για 5 ντολαρς το λες και χοντράδα. Διαφωνώ στο μέγεθος του συμβάντος όταν μιλάμε για ένα άτομο που (για κάποιο άγνωστο λόγο) έχει ένα τεράστιο ακροατήριο, κυρίως νεαρής ηλικίας.<br></blockquote><br><br>Έχεις ένα πόιντ επί της αρχής. Όμως επειδή μιλάμε για το ίντερνετς εν έτη 2016-2017, το να ασχολείται κανείς τόσο ενεργά με κάτι που είπε ο PewDiePie (ή οποιαδήποτε άλλη περσόνα που τολμάει να πει κάτι "κακό" και μη-ορθό, έστω κι αν είναι ηλίθιο) και να τον πολεμάει ανοιχτά είναι σα να ωθεί τα trolls που διαμόρφωσαν ουσιαστικά το ιντερνετικό τοπίο για την εκλογή Τραμπ να υπερασπιστούν τώρα τον PewDiePie, οπότε θα βγει και ως ήρωας ο youtuber στο τέλος.<br><br>Γενικά είναι μεγάλο θέμα προς ανάλυση ο τρόπος που άλλαξε το τοπίο στο ίντερνετ τα τελευταία χρόνια. Και αν τα "παραδοσιακά" ΜΜΕ δεν συνειδητοποιήσουν πως δεν μπορούν να τα βάλουν με τα /pol trolls με τον "παραδοσιακό" τρόπο που έμαθαν τόσα χρόνια, η κατάσταση θα πηγαίνει ολοένα και περισσότερο υπέρ των trolls. Παίζουν μπάλα σε δικό τους γήπεδο ως έχει η κατάσταση, και ο αντίπαλος δε λέει να αναπροσαρμόσει καν τις τακτικές του.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Ισχύει, εδώ παίζει μεγάλη κουβέντα για την όλη έννοια του moderating του ίδιου του ίντερνετ όσο γίνεται το βασικό μέσο και πόσο αυτό έρχεται ή όχι σε αντίθεση με τη φύση του.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Πείραξε επειδή η επιγραφή ανέφερε τους Εβραίους. Αν έλεγε "να πεθάνουν όλοι οι Έλληνες/μαύροι/Κινέζοι" δεν θα γινόταν απολύτως τίποτα και δεν θα σκοτιζόταν η Disney.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Και ο ρηξικέλευθος Πιούντης επιλέγει για κάποιο λόγο αυτή την πινακίδα, αντί για το "Θάνατος στους λευκούς καπιτάλες που μας βάζουν να κρατάμε ταμπέλες για 5 ντόλαρς." <br>για κάποιο λόγο. Καλά βέβαια νομίζω είναι λογικό κάποιος εργοδότης που σε έχει στο πέηρολ να σε στείλει σπίτι στη συγκεκριμένη περίπτωση.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,042
Βλέπει ο Γοδεφρείγος πίου ντίου πάι;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
Όχι μόνο βλέπει, κάνει και στάιλινγκ κατόπιν σχετικό.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Από τη μία, χάρηκα που τον σαπίσανε τον Πίου.<br>Μισητός. Από τα τυπάκια που αναρωτιέσαι πως και ΓΙΑΤΙ βασικά έχουν 50 εκατομμύρια σαμπζ. Ότι κι αν έχω δει απ αυτόν μαλακία είναι. <br><br>Τα let&#039;s play videos? <br>ΣΑΠΙΑ. <br>H φωνή του ή οι αντιδράσεις του; <br>Φουλ στην ορμόνη φωνή και τέρμα δήθεν.<br><br>Άτομα με καλύτερο χιούμορ (όπως ο h3h3) έχουν πολλά εκατομμύρια λιγότερα σαμπζ. <br><br>Από την άλλη αν έλεγε KILL ALL WHITE MALES, ίσως να μην τον έκανε drop η disney, γιατί FUCK WHITE MALES DUDE. Είναι πλειονότητα.<br><br>Συμπέρασμα; Σάπια κοινωνία.
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
To σκηνικό με τον Πιουντιπάι μεμονωμένα είναι όντως λίγο σαχλό. Είναι όμως και προβλεπόμενο μέσα στο τωρινό πολιτικό/ιδεολογικό/μηντιακό τσίρκο, που είναι γενικότερα πολύ πιο ενδιαφέρον.<br><br><span style="font-size:8pt">αν όχι εξίσου αξιοθρήνητο  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></span>
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
<blockquote><br>Από τη μία, χάρηκα που τον σαπίσανε τον Πίου.<br>Μισητός. Από τα τυπάκια που αναρωτιέσαι πως και ΓΙΑΤΙ βασικά έχουν 50 εκατομμύρια σαμπζ. Ότι κι αν έχω δει απ αυτόν μαλακία είναι. <br><br>Τα let&#039;s play videos? <br>ΣΑΠΙΑ. <br>H φωνή του ή οι αντιδράσεις του; <br>Φουλ στην ορμόνη φωνή και τέρμα δήθεν.<br><br>Άτομα με καλύτερο χιούμορ (όπως ο h3h3) έχουν πολλά εκατομμύρια λιγότερα σαμπζ. <br><br>Από την άλλη αν έλεγε KILL ALL WHITE MALES, ίσως να μην τον έκανε drop η disney, γιατί FUCK WHITE MALES DUDE. Είναι πλειονότητα.<br><br>Συμπέρασμα; Σάπια κοινωνία.<br></blockquote><br><br>Αν απορείς πως κάνει επιτυχία ο Πίου, είναι ακριβώς όπως ο Σεφερλής, αλλά σε παγκόσμια κλίμακα.<br><br>btw, άκουσα ότι συχνάζεις σε κάτι videocardz και αφήνεις και σχόλια. Ξέρεις εσύ  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
για σημερα εχω ενα ωραιο σεντονακι. ειδη προικος κτλ.<br><br>Οσο περναει ο καιρος, η ενημερωση γινεται ολο και δυσκολοτερη. Για να διασταυρωσω μια <u>σημαντικη</u> ειδηση, πρεπει να φερω τουμπα το ιντερνετ. Αυτο δεν ειναι καθολου καλο και αποτελει δειγμα καταστροφης προ των πυλων.<br><br>Σημερα προσπαθουσα να βγαλω ακρη με μια ειδηση. Σε ενα site διαβαζα οτι ο τραμπ, προσπαθει να συγκροτησει μια αραβικη ενωση, εναντια στο Ιραν. Η ενωση θα εχει ΝΑΤΟικο χαρακτηρα. επιθεση σε ενα μελος σημαινει υποστηριξη απο τα υπολοιπα μελη. <br>Τα μελη της κομπανιας θα ειναι η Σ. Αραβια, Ιορδανια, Αιγυπτος, τα Ην. Αραβικα Εμιρατα που ειναι και εχθρος του Ισραηλ και φυσικα το Ισραηλ.<br>http://www.breitbart.com/national-security/2017/02/15/report-trump-talks-arab-allies-form-anti-iran-coalition/" class="bbcode_url">Nato like 1​<br>https://sputniknews.com/politics/201702161050752146-trump-mideast-nato-iran/" class="bbcode_url">nato like 2​<br>απο παλαιοτερη ειδηση. <br>http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-proposes-nato-like-military-alliance-of-muslim-states-reports-say-a6933056.html" class="bbcode_url">independent​ που λεει οτι η Σ. Αραβια θελει να φτιαξει μια συμμαχια εναντια στην τρομοκρατια. really? η Σ. Αραβια εναντια στην τρομοκρατια;<br>γενικα αυτη η ειδηση ειναι πολυ μεταλλαγμενη. τουλαχιστον, ετσι την βρηκα εγω, παρεα με τον πρωινο decaf καφε μου.<br><br>Δεν ξερω ποια ειναι η πραγματικη ειδηση, αλλα μυριζομαι χωροταξικες αλλαγες. ειδικα αυτη την περιοδο, που ο τραμπ εδωσε ban σε αραβικες χωρες που δεν επιτεθηκαν σε αμερικανικο εδαφος, ενω φτιαχνει γηπεδα του γκολφ σε ντουμπαι και αραβικες χωρες οι οποιες ειχαν σχεση με τρομοκρατικα χτυπηματα στην αμερικη.<br><br>ενω ο τραμπ προσπαθει να ενωσει τις αραβικες χωρες για να φτιαξει το ultimate golf field. Τα  κρατη που βρισκονται χαμηλοτερα, προσπαθουν να υιοθετησουν την καταπληκτικη ιδεα που ειχε η Ζιμπαμπουε. <br>Επειδη δεν γινεται σε ενα αφρικανικο κρατος, οι λευκοι να εχουν περιουσια. τους την πηραν με το ετσι θελω. Το προβλημα ειναι οτι υπαρχει μια σχετικη ελλειψη τεχνογνωσιας. Για παραδειγμα οι φαρμες που τροφοδοτουσαν την χωρα με φρεσκο κρεας. Στην αρχη πουλησαν τα ζωα, μετα πουλησαν την γη και στο τελος πουλησαν τα μηχανηματα.<br>το νομισμα επεσε σαν τρελο. <br><br>
serveimage
<br><br>στην συνεχεια χρησιμοποιουσαν μονο ξενα νομισματα και πριν λιγο καιρο διαβαζα οτι θα το ριξουν στο bit coin.<br>Επεσε πολυ πεινα στην χωρα, αλλα στο ονομα της ανεξαρτησιας, το τιμημα μικρο. <br><br>Τωρα τελευταια, καποιες φωνες θελουν να γινει το ιδιο στην Ν. Αφρικη. εννοειται οτι αυτα δεν γινονται με νομικους ελιγμους. Οι μασετες ειναι και το κοντυλι που υπογραφουν.<br>Χωρις ρατσιστικο υφος<br>Πριν πεσει το ρατσιστικο καθεστως, η εταιρια ηλεκτρισμου ειχε διπλο εξοπλισμο. καιγοταν μια γεννητρια, εμπαινε κατευθειαν μπροστα η δευτερη. Ειχαν και ενα πλουσιο ταμειο με πολλα εκατομμυρια, το οποιο ηταν ο κουμπαρας για τις επισκευες.  <br>Μολις επεσε το καθεστος, τα πραγματα αλλαξαν. το ταμειο μπηκε σε τσεπες και εξαφανιστηκε. οι γεννητριες επαψαν να εχουν αδερφακι. Ο λογος; Ειναι κολπο των λευκων για να χρεωκοπησουμε. ενω μπορουν να φτιαξουν μηχανες που δεν χαλανε, δεν το εκαναν. θελουν να σπαταλαμε χρηματα.<br><br>Ο ιδιος ο αρχηγος της Ν. Αφρικης, ειναι βουτηγμενος στα σκανδαλα. Ο ιδιος εκανε ερευνα στο κομμα του για οικονομικα σκανδαλα και δεν βρηκε στοιχεια. ετσι λοιπον ολα ειναι συκοφαντιες.<br>ειναι αυτος που σε δημοσιο διαγγελμα, ειπε οτι τα προφυλακτικα ειναι κολπο των λευκων, για να εξαφανισουν την μαυρη φυλη.<br><br>ζουμε σε καιρους οπου οι πονηροι, πορωνουν τους πανιβλακες, προκειμενου να μεινουν/κερδισουν την εξουσια. αυτο σημαινει μασετες και αιμα αθωων. Βλ. χα μεσα στην πορωση και την τεστοστερονη ειναι οι τυποι. <br><br>Τωρα τελευταια βλεπω και καποιες κινησεις στο μερος που ειμαι. Καπως ετσι βγαινουν αληθινες οι προφητειες και τα συνωμοτικα σεναρια.<br> <br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Αυτοσχέδιοι MadMaxιανοί Εφιάλτες από την Μέση Ανατολή ("Α.Μ.Μ.Ε.Μ.Α."?), Part 2: <br><br>Τρακτέρ που μετατράπηκε από τον ISIS σε όχημα για καμικάζι αυτοκτονίας, στα προάστια της Μοσούλης.<br><br><img src="https://pbs.twimg.com/media/C5R4L0FXAAAl6wX.jpg" alt="C5R4L0FXAAAl6wX.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><img src="https://pbs.twimg.com/media/C5R3-2hXUAEEu-w.jpg" alt="C5R3-2hXUAEEu-w.jpg" class="bbcode_img" />
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
https://www.nasa.gov/press-release/nasa-telescope-reveals-largest-batch-of-earth-size-habitable-zone-planets-around/
 
Top Bottom