Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τοσο αμερικανικο, γαλλικο, γερμανικο εξοπλισμο εχουν. Στα αρματα μαχης τα χαλασαν? Αν και ειναι λογικο. Πολυ καρτα τα αρματα μαχης.
 
Και το interesting fact διεθνών θεμάτων της ημέρας:<br><br>Μαθαίνω πως από τους Τούρκους στρατιώτες που πολεμάνε κοντά στην Al-Bab της Συρίας, τουλάχιστον οι μισοί συγκαταλέγονταν στους "υπόπτους για συμμετοχή στο πραξικόπημα", και εν μέσω της υπηρεσίας τους εκεί τους ήρθε ειδοποίηση πως θα αποσπαστούν εκτάκτως στην Άγκυρα προκειμένου να "ανακριθούν σχετικά με το πραξικόπημα" για λίγες ημέρες.<br><br>Οπότε όσοι ήταν όντως "ένοχοι" και φοβούνταν μην πάθουν τίποτα, τι έκαναν? Πούλησαν (!!) τον οπλισμό τους όπου βρήκαν εκεί κάτω, και προσχώρησαν στις δυνάμεις των Σύρων ανταρτών.<br><br>Λέμε για τους δικούς μας τα χίλια μύρια, αλλά και οι γείτονες δεν πάνε πίσω. Ειδικά με αυτές τις εκκαθαρίσεις στο στράτευμα μετά το πραξικόπημα, έχει επέλθει διάλυση μιλάμε.<br><br>
 
γιαυτο δεν πρεπει να τσιμπαμε στις παλαβωμαρες των τουρκων στο αιγαιο,δειτε τι επαθε ο σοβιετικος στρατος το &#039;30 μετα τις εκαθαρισεις του Σταλιν.<br>οπως ο καθε αρμ τσερ τζενεραλ μπορει να αντιληφθει,ο ερτογαν και να θελε δεν θα μπορουσε να μας κανει γερο πεσιμο.<br>αυτα να τα βλεπουν κατι δικοι μας λαγοι που σκουζουν καθε τοσο να παρουμε f35 ξοδευοντας δις ευρω για να τρωει το μιλιταριστικο μπλοκ και οι αρουραιοι του.
 
Ντάξει δεν μπορεί, θεωρώ πως ο Ελληνικός λαός είναι αρκετά ώριμος για να καταλάβει πως η απειλή δεν είναι πια οι Τούρκοι αλλά προέχ-<br><br><blockquote><br><img src="http://image.prntscr.com/image/7597a939c14e4f05a06b7467fabd3162.png" alt="7597a939c14e4f05a06b7467fabd3162.png" class="bbcode_img" /><br></blockquote><br><br>Χμμμ.<br><br><br><img src="http://image.prntscr.com/image/3e8a14b4c2bd4bbba6e01a5ee7e95097.png" alt="3e8a14b4c2bd4bbba6e01a5ee7e95097.png" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://image.prntscr.com/image/ed202af1d63140b8be89abe2606a5336.png" alt="ed202af1d63140b8be89abe2606a5336.png" class="bbcode_img" /><br><br>ΟΚ άκυρο.
 
Βασικά μπαίνουμε για τα πορνό που βάζει, ώστε να μην φαινεται το πορνχαμπ στο ιστορικό.<br><br>Όσον αφορά τη ΝΑΣΑ, επειδή περίμενα πως και πως, διάβασα μέχρι και τις υποσημειώσεις των όσων έγιναν και ειπώθηκαν και φυσικά βγήκαν προς τα έξω. Δεν θα μου κάνει εντύπωση σε λίγα χρονάκια να δούμε και κοινή συνέντευξη τύπου με  πράσινους τύπους.
 
δεν ειναι αθλητικο το θεμα, γι αυτο το βαζω εδω.<br>ειναι θεμα ακεραιοτητας ανθρωπινης προσωπικοτητας.<br>με αφοπλιζει αυτος ο τυπος, με αφηνει μαλακα μεσα και εξω απ τα παρκε.<br><br>
16836110_10155099782577940_4762174573753621611_o.jpg
 
Η χα λεει οτι ολοι αυτοι οι ξενοι ειναι τρομοκρατες. θα βιασουν τις γυναικες μας. Θα μας κατουρησουν τις γλαστρες και θα μαραθει ο φικος.
 
αθωθηκε τελικα ο δημαρχος πατρων πελετιδης,μετα το δικαστηριο μιλησε στην ελληνοφρενεια<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yu4u-Kch6g4  [/youtube]
 
Δεν έχω ασχοληθεί με την υπόθεση,  αλλά τι εννοούν δεν διευκόλυνε το κόμμα;
 
Τη ΧΑ. Κάποια στιγμή διάβασα την είδηση και λέγανε μήνυση γιατί δεν τους διευκόλυνε. Μου έκανε εντύπωση η λέξη, σα να μιλάμε για χάρη ή βύσμα.
 
Τα καραφλα παιδια (με την κακη εννοια)<br>Ηθελαν να ενισχυσουν την προεκλογικη τους παπατζα. Πηγαν στον Δημαρχο και του ζητησαν ενα παρκο-χωρο-καπου τελος παντων, για να χαιρεταει ο ενας τον αλλο, με αρχαιοελληνικους χαιρετισμους. Αυτο επειδη εχουν το δικαιωμα.<br>ο Δημαρχος τους εστειλε να βυζαξουν τις κοτες και οι τυποι του εκαναν μηνυση, γιατι εχουν το δικαιωμα.<br>επαιξε το δικαστηριο και τον αθωωσαν τον Δημαρχο, επειδη εχουν το δικαιωμα. Δυο στα δυο τα ελληνικα δικαστηρια. Με εντυπωσιασαν.<br><br>Αυτο που εχει σημασια, ειναι να δειτε το video που μας κουβαλησε ο γαιος.<br>Ο τυπος λεει απιστευτα πραγματα. Λογικα αυτα ειπε και στο δικαστηριο γιατι οι ναζιαρηδες ειχαν δικαιωμα για την προεκλογικη συγκεντρωση και εφαγαν ψωλετα.
 
Αν δεν έλεγες για βίντεο να κάμω κουοτ δεν θα το έβλεπα. Μάλλον φταίει το κινητό. Πάω να δω την εκπομπή.
 
http://www.clickhole.com/<br><br>powered by onion  :salute:
 
Αυτοσχέδιοι MadMaxιανοί Εφιάλτες από την Μέση Ανατολή ("Α.Μ.Μ.Ε.Μ.Α."), Part 3: The Return of the Αυτοσχέδιοι MadMaxιανοί Εφιάλτες από την Μέση Ανατολή ("Α.Μ.Μ.Ε.Μ.Α."):<br><br>Λευκό φορτηγάκι των Τζιχαντιστών με αυτοσχέδια θωράκιση από μεταλλικές πλάκες και dvd κόπιες του Road Warrior, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο έξω από την Παλμύρα.<br><br><br><img src="https://pbs.twimg.com/media/C6FpdhDWUAIRBun.jpg" alt="C6FpdhDWUAIRBun.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Βonus το γευστικό όνομα του φωτογράφου πάνω στη φωτό.<br><br>
 
τον νου σας μαγκες, μολις διαβασα οτι ο ψυχακιας που κανει ντου σε ταριφες, ισως να ειναι κολημενος με online παιχνιδι. <br>θα εχει νευρα απο τα flight path του wow
 
https://wikileaks.org/ciav7p1/<br><br><blockquote>Today, Tuesday 7 March 2017, WikiLeaks begins its new series of leaks on the U.S. Central Intelligence Agency. Code-named "Vault 7" by WikiLeaks, it is the largest ever publication of confidential documents on the agency.<br><br>The first full part of the series, "Year Zero", comprises 8,761 documents and files from an isolated, high-security network situated inside the CIA&#039;s Center for Cyber Intelligence in Langley, Virgina. It follows an introductory disclosure last month of CIA targeting French political parties and candidates in the lead up to the 2012 presidential election.</blockquote><br><br>Πάρα πολύ πράμα.
 
Την προηγούμενη φορά είχαμε μάθει ότι ο Σαρκοζί είχε ανέβει (κανονικότατα) πάνω στο τραπέζι και έβριζε τον ΓΑΠ  :rofl2:<br>Να δούμε τι θα βγει πάλι στη φόρα.
 
Γιουνκερ μόνο. Τα μασάει κανονικά, μπεκροπίνει και λέει ότι του κατέβει!<br>http://www.naftemporiki.gr/story/1211521/giounker-pros-slobeno-prothupourgo-paizeis-gkolf-i-kaneis-seks<br>Αρκετά σάπισα σήμερα, πάω για γουίτσερ!
 
Back
Top